18 yaşında hiç sevgilisi olmamış bi kız hakkında ne düşünürsünüz?

*18 yasinda ve sevgilisi olmamis mi duyduklarima inanamiyorum once sok gecirip bayilirim ayilinca kizi tutar kolundan sevgili ederim biriyle

*neyse Allah askina kim ne dusunsun yahu bize ne senin sevgilin olmus olmamis

*ayy en guzeli kendini evlenecegin adama sakliyorsun demek hep boyle kal devir cok kotu artik

*Zamani gelince olur

Sıkıntılı -.- sanki uzaydan geldi turunun tek ornegi

Arastirmaya aliyoruz hemen !!
Dusunceleri alalim

Bence en iyisi oradan oraya sonu belli ilişkilerde suruklenmektense hic olmasin..ben kendime söz vermiştim lisede hic sevgili edinmicem diye iyikide öyle yapmisim ilk sevgilim Esim oldu ve hic ayrilik acisi filan cekmedim:KK68:

ve genellikle evde.

oho çok kişiden platonik oldu.

hemen üniversite düşünüyorum iş sevmiyorum millet üniversite okuyor.

bilmiyorum herkes üniversite kazanıyor kıskanıyorum ben hala açık lise.

herkes üniversite okuyor.

yok kilo verdim eskiden kiloluydum. birebir üniversite ygs sınavı filan.

daha ygsye lys var. :KK43:

sevgilinizin olması değil, olması daha şaşırtıcı olurdu bana göre (!)

ağır olabilir ama kusura bakmayın !
yazmayı mı bilmiyorsunuz? bunlar ne manasız, anlamsız , kimseye cevap olmayan, iki kelimelik cevaplar...

madem derdiniz var azıcık yardım etmek isteyenlere saygınız olsun...

saçma sapan şeyler yazmışsınız....
doğru düzgün içinde bulunduğunuz sıkıntıyı dile getiremiyorsanız sevgiliden önce kendinizi geliştirmeyi düşünün. sosyalleşmeyi düşünün..

kusura da bakmayın ama bu zamanın bu teknolojisinde böyle insanlar gördükçe (hele de genç insanlara) anlam veremiyorum...
bir genç kız olarak azıcık özeniniz olsun, konuşmayı ifade edebilmeyi bilin...

daha derdinizi anlatacak kelimeleri bir araya getiremiyorken nasıl ilişki yürüteceksiniz ki ?

normal yaşamda sizinle karşılaşsam bu kadar sert olmazdım
ama elinizin altında internet var, burayı bulmayı konu açmayı bilmişsiniz
iki satır dert anlatmaya, iletişim kurmaya gelince sıfır ...

hayret doğrusu...

hayır olanı attım. kusura bakmayın . internette uzun yazmayı sevmiyorum. ne merak ediyorsanız söyleyim. sıkıntım budur.

Aslında hepimiz yalniz olsak da iyiyiz ama canimiz sıkıliyo ve kendimizi birine asik olduğumuza inandiriyoruz bence ask artik fazla basit fazla ayaklar altında

Konu sahibi sen üzerine alınma, genel bir sey yazacağım,

Yakında kızlarımız o Amerikan film ve dizilerindeki gibi "18 yaşındayım ve hala bakireyim, arkadaslarım benimle dalga geçiyor" diyecek kıvama gelecekler. .

ve genellikle evde.
hiçç ben im hiç sevgilim olmadı evlendim kocama aşık oldum yani pek bişey kaybetmiyorsun önemli olan daldan dala yada çorap değiştirir gibi sevgili degiştirmek değil önemli olan aşkı yaşamak en saf en temiz haliyle

gurur duyulacak bir genc kiz oldugunuzu dusunurum.

şimdi bi hayalim yok da. ne meslek yapacağıma karar veremedim.

Bende 17 yaşımdayım. Sınıfımda nişanlananlar, iki üç kişiyi aynı anda idare edenler ve düzenli olarak iki gün aşk acısı çekip hemen sevgili edinenler var. Bu kişiler bazen benimle dalga geçerler, bir platoniğin bile yok diye.
Bence, her şeyin bir zamanı var. Zaten benimde kendime göre ideallerim var.Tamam,bu yıllarda karşına doğru bir insan çıkar aşık olursun, ona bir sözüm yok. Ama sırf çevreye özenip herkesin sevgilisi var diye sevgili yapmak bana göre çok yanlış.

Ayrıca sırf sevgili olmak için sevgili olup bunu "aşk" adı altında basitleştirenlerden de ayrı bir nefret duyuyorum.

18 yaşına kadar sevgilinin olmamasında birşey yok da, bunu soranın ezik olduğunu düşünürüm. Sevgiliniz olunca mı adam yerine konuyorsunuz, başka vasfınız yok mu, nedir bu sevgili merakı? Azıcık özgüvenli ol, donanımlı olmaya bak.

X