18 yaşında hiç sevgilisi olmamış bi kız hakkında ne düşünürsünüz?

18 yasinda neden genelde evde?diye dusunurum. Eger okumuyorsaniz egitiminizi tamamlayin.Bir meslege sahip olmak,18 yasinda sevgiliye sahip olmaktan cok daha iyidir

18 yasinda sevgilisi olmamasi garip degil ama neden bu kiz surekli evde?
hic mi yok hobisi arkadasi okulu filan? boyle amacsiz bitki gibi hayat mi gecer derim..

SANKİ EVDE KALMIŞSINDA SEVGİLİM YOK BİZİM TÜRK TOPLUMUNDA SEVGİLİMİ VARDI ACABA SEVGİLİ OLANLARIN SONUNU İYİ GÖRÜYORUZ EVLENİP AYRILIRLAR OLACAĞI BU UZUN SÜRELİ EVLİLİK OLMUYO BOŞVER YİNEDE SEVGİLİN OLMASIN KAFANDA BEYNİNDE RAHAT ETSİN

Çok normal çokta güzel bir şey derdim.Ama genelde evde de eklenince birazcık asosyal olabilir derdim galiba.Çünkü şuanki 18 yaşında kızların hepsinin en az 3-4 sevgilisi oldugu icin biraz öyle demeye kacardım sanırım.Yani şuanki 18 yaşında kızları göz önünde bulundurursak
Ama gayet doğaldır.Asosyal olmayabilirde.Bunu kendisi bilir ben nerden biliyim

Bu sorunun amacının ne olduğunu hiç anlamadım, benim de 18 yaşıma kadar sevgilim olmamıştı.. Bunun genellikle evde olmakla da hiç ilgisi yok, sevgiliden önce sağlam kız arkadaşlar edinsin, onlarla vakit geçirsin diye düşünürüm..

18 yaşında sevgilin olmaması anormal değil. Ama evde olman gerçekten çok anormal. Okula git yok olmuyosa işe gir kendin için bişeyler yap.

Ne tuhaf soru. Insallah gun gelir bende kiz annesi olurum, ve umarim kizim ancak kendini tanidigi, bildigi, dogruyu yanlisi ayirt edebilecegi bir yasa kadar hic erkek arkadasi olmaz. Ayni sekilde oglumunda insallah.

Ayriyetten benim sanirim 12/13 yaslarimda bi inat ugruna iki uf haftalik 'ciktigim' bi cocuk olmustu, o sure zarfinda gormemistim bile cocugu haha..yani benimde olmadi sevgilim 18 yasina kadar, hatta o yastan sonra 3/4 sene daha olmadi. Iyikide olmamis aferin bana.

Ve seninde olmadiysa aferin sana.

Canım, ben de 20 yaşındayım flörtlerim falan oldu ama ciddi bir ilişkim olmadı henüz. Eskiden çok takardım kafaya ama artık umursamamaya başladım sanırım bir de insan arkadaşlarıyla çok vakit geçirince zaman kalmıyor genelde düşünmeye Bir de yoğun olduğumdan da olabilir ama neyse Yani arkadaşlarınla gezip eğlenmeyi denesen? Olabildiğince düşünmemeye çalış bence bu konuyu :) Düşününce insan iyice üzülüyor. Evde durmak yerine alışveriş falan yapsan, ne bileyim kendine bi şeyler alsan falan, veya bir kursa yazılsan? Hani 18 yaşındasın boş geçirmemelisin bence

Ohoooo nerde yasiyorsun canim sen yaa cok gec kalmissin, off off yasin 18 olmus, hala 1 sevgili bile yapmamissin offf hatta sen evde bile kalmissin. Hay Allah artik seninle kimse de evlenmez, kartlasmissin canim benim ya bitti tum hayatin mahvoldu..

Saka mi bu ya? 18 yasindasin daha ya ne sevgilisi hemen? Ben bu zamane genclerini anlamiyorum. Hemen sevgili edinme derdindeler. Sevgilisi olmayani dovuyorlar sanki. Kos kizim hemen sevgili yap sevgilisi olanlara madalyon takiyorlar.

Benim 18 yaşındaki sevgilim ilk sevgilim değildi ama ondan önce erkekleri tanıdığım için doğru olanı seçtiğimi düşünüyorum. 18imde başladık 6 yıldır beraberiz çok da iyiyiz benim üstüme titreyen bi insan. Ama ben ondan önce cibiliyetsizleri tanımasaydım kendimi başka bi cibiliyetsize kaptırabilirdim.
Yani kişisel bişey bu bazen olması iyidir sana hayat deneyimi olur insanların seviyorum diyip nasıl kazık attığını öğrenirsin, o yaşında sevgili olmanın oyundan öte olmadığını öğrenirsin bazen de kötüdür yanlış hareketler yaparsan sana hayatın boyunca yük olacak bir geçmiş kalabilir.
Önemli olan sevgilinin olup olmadığı değil senin ne karakterde olduğun. Açık anlatmaya çalıştım ama bilmem becerebildim mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…