+18 komedi anilar 😎

Ex öküzden boşanmadan önce bu nasıl olduysa bana devamlı alısverıs yaptıgım bıyerden babydoll almıs (nasıl boyle bı jest yaptı halen saskınım, muhtemelen bosluguna gelmıstır) neyse. Oglanı da yenı dogurdum, 40ım yenı cıkmıs. Baak sana bunu aldım, e bu aksam ıslatırız artık dedı. Oha yaa böyle bı okuz bıle gecelık aldıysa elbettekı gıyecegım deyıp gece 3cıvarı uyuyan bebeyı odasına bırakıp kacmak suretıyle, banyoya gıyınmeye kostum. Ohaa seyı bı gıydım beden okey ama memeler fışkırıyor. :olamaz: neyse dedım dur sımdı love kız, sen bır ılkı ve sonu aynı anda gerceklestırmıs kocana, bunun meme kısmını tutturamamıssın sanırsam hıc dokanmadıgından dememek ıcın gıydım, oda karanlık. Nasıl olmus dıye cıktım, bu tum hayvansı duygularını ustune cullanmıs, saldırıyor ahdkshs bı sekılde yatagı tutturduk karanlıkta, bu ustume cık dedı, cıktım babydoll bı taraftan memelerımı mengene gıbı sıkıyor, adam asagıdan calısıyor, babydollu ındırdı memelere calısmaya basladı, ama ben kendımden gecıyorum, bu manasız sekılde bı yavasladı, herhalde dıyorum gecıktırmek ıcın yavaslıyor, bu benı ındırdı kalktı yataktan öğğ böğğğ tukuyo gerızekalı yerlere. Napıyosun ya bagırma cocuk uyanacak dıyorum. Sus love sus deyıp kendını banyoya attı. Cıktı az sonra. Megerse memelerı emüklerken akan sutu baya baya ıcmıs sutten kesılmemıs dana. :KK53::KK70:cabuk dıyo ara annenı falan ben sımdı senın sut cocugun oldum mu, delırmıs gıbı. Ay kendımı yere mı atayım camdan mı atayım, gerızekalı anneme ne dıcem, x memelere calısırken sutumu mu ıcmıs dıcem dıyorum. Sonra bu malı sakınlestırdım ınternetten baktım, meger doyacak kadar ıcmesı gerekıyormus ve karı kocada tatma olayında boyle bır durum yokmus, bu embesılın ıcını rahatlattım, aptal yaratık ya ahdkdhsjsjs :KK53::KK70:
Love bu ne allah aşkınaaaaaaa
Ay kahkaha attım milletin içinde. Senin ex öküz tam bi salak yahu senin süt çocuğun olmak mııı
Gecenin içine etmiş aptal

Kalk oğul, anan otağımızda aş hazırlamış shdjdhsjsks:KK53::KK70::KK70:
Ay kahkaha attım milletin içinde. Senin ex öküz tam bi salak yahu senin süt çocuğun olmak mııı

Böyle tereddüt yaşayan çok insan var maalesef, baştan araştırsa ya kazma, yatağa girdikten sonra aklına gelmiş anlaşılan. Çağ internet çağı her türlü bilgiye ulaşmak çok kolayken bu ne saçmalık değil mi

Böyle tereddüt yaşayan çok insan var maalesef, baştan araştırsa ya kazma, yatağa girdikten sonra aklına gelmiş anlaşılan. Çağ internet çağı her türlü bilgiye ulaşmak çok kolayken bu ne saçmalık değil mi
Vişne çürüğü babydollun verdıgı etkıyle onu akıl edememıs kabzımal :KK70: :KK53:

Lan ben lohusayken araştırdım hep bunları, sonuçta manastıra çekilmedik, elbet başlayacak ateşli geceler.
Shdkdhsk hiç işim olmayan konulardır, ben ne bıleyım susadım çeşmeye varmaz olaydım formatında dayanacagını :KK53: :KK70:

Göğüs dolu olunca gelir mutlaka, gerçi benim eşim tadından hiç bahsetmedi ama
Yedıklerımızle dogru orantılı oldugunu dusunuyorum, o da soylemıstı, bal gıbı dıye. Kı o zaman komposto, tatlı, helva ne buldum yıyıyordum sut olsun dıye, bu danaya yaramıs :KK70: :KK53:

Yedıklerımızle dogru orantılı oldugunu dusunuyorum, o da soylemıstı, bal gıbı dıye. Kı o zaman komposto, tatlı, helva ne buldum yıyıyordum sut olsun dıye, bu danaya yaramıs :KK70: :KK53:
Yalnız benim eşim şimdiden memişlerin biri benim biri cocuğun olcak bana ikisini de vermem falan diyor. Söyleyeyim süt çocuğum olursun diye 🤣🤣🤣🤣

Çom faxla değişmiyor tadı, ben sağarken pompada kalan damlaları yalardım 😂 şekerli sütten hiç farkı yok, gerçekten çok hoş, çocuklar mamayı kabullenmemekte haklı

Ben de bir komik anımı anlatayım hemen...

Şimdi yeni evimize taşındık. Renkli bir hafta geçiriyoruz. Üstümü değişiyorum eşim geldi, öyle görünce yapıştı dudaklarıma🙈 neyse adam tam beni kucağına alcak ben de bacaklarımı beline dolayacağım. Bir zıplattı kafam küt avizeye. Avizenin parçaları üstümüze🤣🤣🤣

Avize baya alçaktı öngöremedikkk

X