- Konu Sahibi Skygirll06
IvitttNe kadar seksi bir hatıra.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
IvitttNe kadar seksi bir hatıra.
Ya ahjdjdjfnvnvmvmvmvmvnvmv sanırım öküzle seks hayatınızın bitiş noktası bu idi.Ex öküzden boşanmadan önce bu nasıl olduysa bana devamlı alısverıs yaptıgım bıyerden babydoll almıs (nasıl boyle bı jest yaptı halen saskınım, muhtemelen bosluguna gelmıstır) neyse. Oglanı da yenı dogurdum, 40ım yenı cıkmıs. Baak sana bunu aldım, e bu aksam ıslatırız artık dedı. Oha yaa böyle bı okuz bıle gecelık aldıysa elbettekı gıyecegım deyıp gece 3cıvarı uyuyan bebeyı odasına bırakıp kacmak suretıyle, banyoya gıyınmeye kostum. Ohaa seyı bı gıydım beden okey ama memeler fışkırıyor. neyse dedım dur sımdı love kız, sen bır ılkı ve sonu aynı anda gerceklestırmıs kocana, bunun meme kısmını tutturamamıssın sanırsam hıc dokanmadıgından dememek ıcın gıydım, oda karanlık. Nasıl olmus dıye cıktım, bu tum hayvansı duygularını ustune cullanmıs, saldırıyor ahdkshs bı sekılde yatagı tutturduk karanlıkta, bu ustume cık dedı, cıktım babydoll bı taraftan memelerımı mengene gıbı sıkıyor, adam asagıdan calısıyor, babydollu ındırdı memelere calısmaya basladı, ama ben kendımden gecıyorum, bu manasız sekılde bı yavasladı, herhalde dıyorum gecıktırmek ıcın yavaslıyor, bu benı ındırdı kalktı yataktan öğğ böğğğ tukuyo gerızekalı yerlere. Napıyosun ya bagırma cocuk uyanacak dıyorum. Sus love sus deyıp kendını banyoya attı. Cıktı az sonra. Megerse memelerı emüklerken akan sutu baya baya ıcmıs sutten kesılmemıs dana. cabuk dıyo ara annenı falan ben sımdı senın sut cocugun oldum mu, delırmıs gıbı. Ay kendımı yere mı atayım camdan mı atayım, gerızekalı anneme ne dıcem, x memelere calısırken sutumu mu ıcmıs dıcem dıyorum. Sonra bu malı sakınlestırdım ınternetten baktım, meger doyacak kadar ıcmesı gerekıyormus ve karı kocada tatma olayında boyle bır durum yokmus, bu embesılın ıcını rahatlattım, aptal yaratık ya ahdkdhsjsjs
Tövbe etmıstım ama ıkızler geldı, sarhostum hatırlamıyorumYa ahjdjdjfnvnvmvmvmvmvnvmv sanırım öküzle seks hayatınızın bitiş noktası bu idi.
Ya o ilk dogum yapilan zamanlar istemsizce akip giden sut bazi zamanlar asiri rahatsiz edici olabiliyordu dmiEx öküzden boşanmadan önce bu nasıl olduysa bana devamlı alısverıs yaptıgım bıyerden babydoll almıs (nasıl boyle bı jest yaptı halen saskınım, muhtemelen bosluguna gelmıstır) neyse. Oglanı da yenı dogurdum, 40ım yenı cıkmıs. Baak sana bunu aldım, e bu aksam ıslatırız artık dedı. Oha yaa böyle bı okuz bıle gecelık aldıysa elbettekı gıyecegım deyıp gece 3cıvarı uyuyan bebeyı odasına bırakıp kacmak suretıyle, banyoya gıyınmeye kostum. Ohaa seyı bı gıydım beden okey ama memeler fışkırıyor. neyse dedım dur sımdı love kız, sen bır ılkı ve sonu aynı anda gerceklestırmıs kocana, bunun meme kısmını tutturamamıssın sanırsam hıc dokanmadıgından dememek ıcın gıydım, oda karanlık. Nasıl olmus dıye cıktım, bu tum hayvansı duygularını ustune cullanmıs, saldırıyor ahdkshs bı sekılde yatagı tutturduk karanlıkta, bu ustume cık dedı, cıktım babydoll bı taraftan memelerımı mengene gıbı sıkıyor, adam asagıdan calısıyor, babydollu ındırdı memelere calısmaya basladı, ama ben kendımden gecıyorum, bu manasız sekılde bı yavasladı, herhalde dıyorum gecıktırmek ıcın yavaslıyor, bu benı ındırdı kalktı yataktan öğğ böğğğ tukuyo gerızekalı yerlere. Napıyosun ya bagırma cocuk uyanacak dıyorum. Sus love sus deyıp kendını banyoya attı. Cıktı az sonra. Megerse memelerı emüklerken akan sutu baya baya ıcmıs sutten kesılmemıs dana. cabuk dıyo ara annenı falan ben sımdı senın sut cocugun oldum mu, delırmıs gıbı. Ay kendımı yere mı atayım camdan mı atayım, gerızekalı anneme ne dıcem, x memelere calısırken sutumu mu ıcmıs dıcem dıyorum. Sonra bu malı sakınlestırdım ınternetten baktım, meger doyacak kadar ıcmesı gerekıyormus ve karı kocada tatma olayında boyle bır durum yokmus, bu embesılın ıcını rahatlattım, aptal yaratık ya ahdkdhsjsjs
İçti ya ondan öyle sanmıs salak shdkdshsksk içi rahatlayınca hafif bi bal tadı da aldım demıstı, bal gibi hatundan zemberek akacak halı yok ya, camışYa o ilk dogum yapilan zamanlar istemsizce akip giden sut bazi zamanlar asiri rahatsiz edici olabiliyordu dmi
Senjn ex in bazi durumlara takntsi varms biraz anlaslan ... ayrca ne alaka sut cocgnmu oldm
Yaaa okuduğumdan beri gülüyordum ama bu yorum zirve oldu kahkaha attım çok yaşayın e miKeskw bosanırken, sana sütüm haram zıkkım olsun deseydım, bak bu benım nasıl aklıma gelmedı ahfdkdshsjsksj
Yaşayayım dımıığğğğYaaa okuduğumdan beri gülüyordum ama bu yorum zirve oldu kahkaha attım çok yaşayın e mi
Ayyyy çok güldüm siz çok yaşayın emiBen bir tane anlatacağım ama rezil bir şey. İnşallah sonradan pişman olmam anlattığım için.
Bir çoğunuz benim koronafobik takıntılarımı ve eşimi nasıl bunaltığımı biliyor. Şimdi son aylarda bu koronofobik takıntılarımı oldukça törpüledim. Hatta eşimle konuşuyoruz, duruma göre %70 ile %100 arasında değişen oranlarda bu konuda iyileştiğimi söylüyor bana.
Şimdi kargo paketlerinden bulaşmadığını biliyoruz ama yine de ben dışarıdan gelen, kargo ve market poşetlerini söyle 1-2 saat beklettikten sonra daha rahat ediyorum kullanırken.
Neyse bize geçen gün bir kargo geldi arkadaşlar. Kapının yanına bıraktırdık. Daha geleli 1 dakika olmamıştı, eşim "çok merak ettim bunu açmak istiyorum, söz ellerimi yıkarım sonra" dedi. Ben eskiden olsaydı eşime asla dokundurtmazdım, koliyi uzunca süre bekletir sonra kendim, hiç bir yere değirmeden dejenfektanlar eşliğinde açardım onu. Bu sefer eşimin acelesine bir anlam veremedim biraz da tedirgin oldum ama şimdi normalleştim ya o yüzden "peki" dedim. Neyse baktım eşim aldı bunu göbeğine dayayarak çekmeceden makas alarak vs her yere değdirerek açıyor, içeri geçtim karışmayım diye, kendi kendime de mırıldanarak söylendim "of iki saat bekletme lüksüm vardı o da yok şimdi" diye ama kapı açıkmış eşim duydu bunu. Bir sinirlendi "ne diyorsun sen, hani sen iyileşmiştin demek ki iyileşmemişsin" diyor. Ben de boş bulundum "e her yere değiriyorsun" dedim. O da bir cinnet geçirdi başladı her yeri ellemeye "Bak burayı da elledim şurayı da elledim, bak bak" diyor. O anda biz salonda bahçeye bakan camın önünde duruyorduk; eşim saçına dokundu, başına dokundu, t. şörtünü açıp göbeğine dokundu, "burayı da elledim bak bak" diye bağırıyor, ben de şaşkıınlıkla onu izliyorum sonra hırsını alamadı eşofman altını ve donunu indirdi bir eliyle cinsel organını avuçladı, diğer eliyle de poposunu okşuyor ve kalçasını oynatarak "bak bak" diye bağırıyor. Tam o anda camda bir adam sülueti gördüm. Sanal marketten alışverişleri getiren çocuk gelmiş, camdan manzarayı görmesiyle birlikte poşetleri elinden atıp bir kaçışı vardı. Nasıl topukladı, dışarıya koyduğumuz bahşişi bile almadan kaçtı. Biz dumur olduk, Eşim sakinleşti "yahu rezil olduk" dedi. Hem çok utandık hem de çok güldük halimize. Ancak Çocuğun travmasını düşünemiyorum. Bir de gördüğü manzarayı da hiçbir şekilde anlamlandıramamıştır yani.
(bu arada not: eşim virüslü paketten sonra çok yere dokundu ama cinsel organını elledikten sonra herhangi bir kaseye falan dokunmadı herkes rahat olsun o konuda)
Olaya sesli güldüm ama kaseye bağlamana kahkaha attım bildiğin adamı delirtmişsin be ablaBen bir tane anlatacağım ama rezil bir şey. İnşallah sonradan pişman olmam anlattığım için.
Bir çoğunuz benim koronafobik takıntılarımı ve eşimi nasıl bunaltığımı biliyor. Şimdi son aylarda bu koronofobik takıntılarımı oldukça törpüledim. Hatta eşimle konuşuyoruz, duruma göre %70 ile %100 arasında değişen oranlarda bu konuda iyileştiğimi söylüyor bana.
Şimdi kargo paketlerinden bulaşmadığını biliyoruz ama yine de ben dışarıdan gelen, kargo ve market poşetlerini söyle 1-2 saat beklettikten sonra daha rahat ediyorum kullanırken.
Neyse bize geçen gün bir kargo geldi arkadaşlar. Kapının yanına bıraktırdık. Daha geleli 1 dakika olmamıştı, eşim "çok merak ettim bunu açmak istiyorum, söz ellerimi yıkarım sonra" dedi. Ben eskiden olsaydı eşime asla dokundurtmazdım, koliyi uzunca süre bekletir sonra kendim, hiç bir yere değirmeden dejenfektanlar eşliğinde açardım onu. Bu sefer eşimin acelesine bir anlam veremedim biraz da tedirgin oldum ama şimdi normalleştim ya o yüzden "peki" dedim. Neyse baktım eşim aldı bunu göbeğine dayayarak çekmeceden makas alarak vs her yere değdirerek açıyor, içeri geçtim karışmayım diye, kendi kendime de mırıldanarak söylendim "of iki saat bekletme lüksüm vardı o da yok şimdi" diye ama kapı açıkmış eşim duydu bunu. Bir sinirlendi "ne diyorsun sen, hani sen iyileşmiştin demek ki iyileşmemişsin" diyor. Ben de boş bulundum "e her yere değiriyorsun" dedim. O da bir cinnet geçirdi başladı her yeri ellemeye "Bak burayı da elledim şurayı da elledim, bak bak" diyor. O anda biz salonda bahçeye bakan camın önünde duruyorduk; eşim saçına dokundu, başına dokundu, t. şörtünü açıp göbeğine dokundu, "burayı da elledim bak bak" diye bağırıyor, ben de şaşkıınlıkla onu izliyorum sonra hırsını alamadı eşofman altını ve donunu indirdi bir eliyle cinsel organını avuçladı, diğer eliyle de poposunu okşuyor ve kalçasını oynatarak "bak bak" diye bağırıyor. Tam o anda camda bir adam sülueti gördüm. Sanal marketten alışverişleri getiren çocuk gelmiş, camdan manzarayı görmesiyle birlikte poşetleri elinden atıp bir kaçışı vardı. Nasıl topukladı, dışarıya koyduğumuz bahşişi bile almadan kaçtı. Biz dumur olduk, Eşim sakinleşti "yahu rezil olduk" dedi. Hem çok utandık hem de çok güldük halimize. Ancak Çocuğun travmasını düşünemiyorum. Bir de gördüğü manzarayı da hiçbir şekilde anlamlandıramamıştır yani.
(bu arada not: eşim virüslü paketten sonra çok yere dokundu ama cinsel organını elledikten sonra herhangi bir kaseye falan dokunmadı herkes rahat olsun o konuda)
Ay kahkaha attimKeskw bosanırken, sana sütüm haram zıkkım olsun deseydım, bak bu benım nasıl aklıma gelmedı ahfdkdshsjsksj
Salata kasesi meselesi mi ahahaBen gülün annesının hatıra kasesınden daha komıgını okumadım henuz okuyabılecegımı de sanmıyorum altıma yapacaktım ılk okudugumda
Evet evet ta kendısı, bu gece gul kulak cınlamasından uyuyamayacak amma andık yehuuSalata kasesi meselesi mi ahaha
Hatilriyorum ya o konuyu ahahaEvet evet ta kendısı, bu gece gul kulak cınlamasından uyuyamayacak amma andık yehuu
Bu çok iyiKeskw bosanırken, sana sütüm haram zıkkım olsun deseydım, bak bu benım nasıl aklıma gelmedı ahfdkdshsjsksj
İç yoksa amcaya veririm repliği de öyle ahahaKeskw bosanırken, sana sütüm haram zıkkım olsun deseydım, bak bu benım nasıl aklıma gelmedı ahfdkdshsjsksj
Gülmekten nefes almadım. Bu ne yaKeskw bosanırken, sana sütüm haram zıkkım olsun deseydım, bak bu benım nasıl aklıma gelmedı ahfdkdshsjsksj
Ayyy mahvettin beni yaEx öküzden boşanmadan önce bu nasıl olduysa bana devamlı alısverıs yaptıgım bıyerden babydoll almıs (nasıl boyle bı jest yaptı halen saskınım, muhtemelen bosluguna gelmıstır) neyse. Oglanı da yenı dogurdum, 40ım yenı cıkmıs. Baak sana bunu aldım, e bu aksam ıslatırız artık dedı. Oha yaa böyle bı okuz bıle gecelık aldıysa elbettekı gıyecegım deyıp gece 3cıvarı uyuyan bebeyı odasına bırakıp kacmak suretıyle, banyoya gıyınmeye kostum. Ohaa seyı bı gıydım beden okey ama memeler fışkırıyor. neyse dedım dur sımdı love kız, sen bır ılkı ve sonu aynı anda gerceklestırmıs kocana, bunun meme kısmını tutturamamıssın sanırsam hıc dokanmadıgından dememek ıcın gıydım, oda karanlık. Nasıl olmus dıye cıktım, bu tum hayvansı duygularını ustune cullanmıs, saldırıyor ahdkshs bı sekılde yatagı tutturduk karanlıkta, bu ustume cık dedı, cıktım babydoll bı taraftan memelerımı mengene gıbı sıkıyor, adam asagıdan calısıyor, babydollu ındırdı memelere calısmaya basladı, ama ben kendımden gecıyorum, bu manasız sekılde bı yavasladı, herhalde dıyorum gecıktırmek ıcın yavaslıyor, bu benı ındırdı kalktı yataktan öğğ böğğğ tukuyo gerızekalı yerlere. Napıyosun ya bagırma cocuk uyanacak dıyorum. Sus love sus deyıp kendını banyoya attı. Cıktı az sonra. Megerse memelerı emüklerken akan sutu baya baya ıcmıs sutten kesılmemıs dana. cabuk dıyo ara annenı falan ben sımdı senın sut cocugun oldum mu, delırmıs gıbı. Ay kendımı yere mı atayım camdan mı atayım, gerızekalı anneme ne dıcem, x memelere calısırken sutumu mu ıcmıs dıcem dıyorum. Sonra bu malı sakınlestırdım ınternetten baktım, meger doyacak kadar ıcmesı gerekıyormus ve karı kocada tatma olayında boyle bır durum yokmus, bu embesılın ıcını rahatlattım, aptal yaratık ya ahdkdhsjsjs