Anket 1717’e mesaj gönder burnun kalksın !

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Estetik operasyonlarda ödeme şeklim ;

• Ankete Katılan
    380
Nakit ödedik , eşimin doğum hediyesiydi . Bazen beni tehdit eder “ bir gün beni boşamaya kalkarsan çıkarttırırım “ diye isin sakası :)) krediyle estetik olan arkadaşları görmüştüm estetik forumunda ihtıyac kredi çekip olmuşlar .olabilir kazancına güvenen o an peşin parası yoksa kredi çekip olabilir .

Devlette oldm ben et ve kemik eğriliği vardi ve burnumu duzeltti doktor uygun gordugu icin kendisi yapmisti para odemedm babamin emekli mayışından kesildi biraz okadr.

Kocam estetiğe izin vermiyor....riskli diyor:)

Kredi çeken çok arkadaşım oldu forumdan da reelde de; ben ilk estetik ameliayatım da da elden nakit verdim sonrakiler de de; kredi ev araba için çekilir diye hep kalmış aklımda :))) estetik için borca girmem .

Bu arada sakın 1717'ye mesaj atmayın şakasına öyle dedim !

beratti bizim de hiç ihtiyacımız yoktu be hayatım meslek kozmetik olup estetik olan ikimisiz kesin hahhahhaha

Bence benzemişsinsin fakirim ben ya yoksa yaptırırdım kesin
Fakirim ben benle özleşen bir cümledir buradan bir çok arkadaşım bilir reel de yemek yemek için buluştuğumuz da sizler zenginsiniz pahalı yerleri gitmem param yok derim valla 2 doktor daha bulup devam edeceğim benzemek için:)))) Ajda pekkandan ne eksiğimiz var

Yok valla kıskanmadım maşallah ben onca estetiğe yine bişeye benzemedim iki estetik doktor toparlayamadı kaportayı
Sen güzel kadınsın ! Estetikle falan olmuyor bazen guzellık . Yüzünde nur olan en güzel insandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…