Anket 1717’e mesaj gönder burnun kalksın !

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Estetik operasyonlarda ödeme şeklim ;

• Ankete Katılan
    380
Ahhh param olsa Ajda gibiyim ben, asla cirkin degilim,yuzumde estetige de ihtitac yok ama hep degisiklik yaptiririm,yaslanmam bennn, bi gobegimde kalan yaglae alinsa ahhhg ah

Sağlık için kredi çekilebiliyor mu ?
Kkb skorunuz iyiyse 6 aylık ssk niz birde bordronuz tam sa tabi çekilir
Öyle hedefler var ki kimse niye alıyorsunuz demez bile ödeyebilme gücünüze bakar

Kkb skorunuz iyiyse 6 aylık ssk niz birde bordronuz tam sa tabi çekilir
Öyle hedefler var ki kimse niye alıyorsunuz demez bile ödeyebilme gücünüze bakar

Hayır o kısmı anladım da çekilen kredi "ihtiyaç kredisi" olarak çekiliyor değil mi ?

Hayır o kısmı anladım da çekilen kredi "ihtiyaç kredisi" olarak çekiliyor değil mi ?
Telefon icin ihtiyac cekiyorlar oda ihtiyactir muhtemelen

Malum apple storlarda taksit yok bas parayi al ne istiyorsanla calisiyorlar oradan almak isteyen (ki sorun cikinca musteriyi zorlamamasi ilgisi vs tercih sebebi oluyor)gidip 7-8 bin ihtiyac kredisiyle Appledan alacagini aliyor bankayada taksit gibi kredi oduyor

Ilk duydugumda millete ne saydim para yok diye herkes agliyor depresyonda pesin nasil aliyor bunlar diye sonra az vicdan yapmistim :olamaz:

Estetiği bir nimet olarak görüyorum aynaya mutsuz bakanlar için büyyüük bi nimet:KK49:
Hiç yaptırmadım ama:110:

1717’e mesaj gönder burnun kalksın ! Gülmeyin, çok az kaldı iş oraya varacak. Estetikte kredi dönemi başladı veya başlayacak. Toplu param yok, burnumu kaldırtamadım, yüzümü gerdiremedim, memeleri büyütemem. Çek krediyi, yaptır gerekeni, bütçene göre istersen 60 ayda öde.

gibi bir sistem var mı ? Yani operasyonda kredi mi kullanıyorsunuz ? Kredi kartı mı ? Nakit mi ?

Ankette cevap seçeneklerini verdim katılımda bulunursanız sevinirim.
Kazennnnnn seviyorum seni :)

çok iddialı oalcak ama estetik olmama hiç gerek yok :) ama olursam Allah korusun oda kaza bela olursa
kredi kartı çekerim sanırım :)

Hiç estetik yaptırmayı düşünmedim .
Sanırım kusursuzum :KK8:
Olurda düşünürsem nakit veya kredi kartı kullanırım. Estetik için kredi çekmek nedir allasen.

60698B39-A27F-4D8C-A051-2C43C87575C6.webp
Genelde o ad altında toplanır ama özellikle sağlık kredisi ürünü sunan bankalarda var
60698B39-A27F-4D8C-A051-2C43C87575C6.webp

Ben de estetik olmayanlardanim. Olmak zorunda isem de param varsa nakit oderim, yoksa kredi karti ile taksitli oderim sanirim.

Hiç Estetik olmadim ama bir gun olmak isterdim burnumdan imkanim olursa ve karar verirsem nakit odemeyi tercih ederim her zaman

arzum77 arzum77 bu konuda sen yoksun estetiğin kitabını yazmış hattunsun sen fıstık.
Ehehhehh :))) Kullanayım o zaman ;)
Bu zamana kadar hep nakit olarak ödedim. Düşündüğüm operasyonları araştırdım,fiyat bilgisini aldım. Paramı ayarlayınca ameliyatlarımı oldum. Zaten doktorum nakit alıyor ücreti. Bunun için kredi çekermiydim :KK64: Ben çekmem ama eşime çektirirdim sanırım :confused:

Param olunca Tarkan gibi düzenli olarak karın yağlarımı aldıracam

Estetik olmadım
Olmayı da düşünmüyorum
Doğallıktan yanayım
Herkesin kendine has güzelliği var
Nakit
:KK9:

Back
X