Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kkb skorunuz iyiyse 6 aylık ssk niz birde bordronuz tam sa tabi çekilirSağlık için kredi çekilebiliyor mu ?
Kkb skorunuz iyiyse 6 aylık ssk niz birde bordronuz tam sa tabi çekilir
Öyle hedefler var ki kimse niye alıyorsunuz demez bile ödeyebilme gücünüze bakar
Telefon icin ihtiyac cekiyorlar oda ihtiyactir muhtemelenHayır o kısmı anladım da çekilen kredi "ihtiyaç kredisi" olarak çekiliyor değil mi ?
Hayır o kısmı anladım da çekilen kredi "ihtiyaç kredisi" olarak çekiliyor değil mi ?
Kazennnnnn seviyorum seni :)1717’e mesaj gönder burnun kalksın ! Gülmeyin, çok az kaldı iş oraya varacak. Estetikte kredi dönemi başladı veya başlayacak. Toplu param yok, burnumu kaldırtamadım, yüzümü gerdiremedim, memeleri büyütemem. Çek krediyi, yaptır gerekeni, bütçene göre istersen 60 ayda öde.
gibi bir sistem var mı ? Yani operasyonda kredi mi kullanıyorsunuz ? Kredi kartı mı ? Nakit mi ?
Ankette cevap seçeneklerini verdim katılımda bulunursanız sevinirim.
Genelde o ad altında toplanır ama özellikle sağlık kredisi ürünü sunan bankalarda varHayır o kısmı anladım da çekilen kredi "ihtiyaç kredisi" olarak çekiliyor değil mi ?
Ehehhehh :))) Kullanayım o zamanarzum77 bu konuda sen yoksun estetiğin kitabını yazmış hattunsun sen fıstık.