Oyyy Allah im saglicaklakucaginiza almayi nasip etsin,kizindan daha coj seviceksin,ben tek cocugum annem ustume titrerdi bebekten sonra kadin beni hic umursamiyo ,annem babam toruna aşik oldular:) muhtesem biseymis,daridi bana :)20.haftada şimdi,kız geliyor hayırlısıyla:))
Oyyy Allah im saglicaklakucaginiza almayi nasip etsin,kizindan daha coj seviceksin,ben tek cocugum annem ustume titrerdi bebekten sonra kadin beni hic umursamiyo ,annem babam toruna aşik oldular:) muhtesem biseymis,daridi bana :)
Çok fazla sanırım o ücret ins istediğin gibi olmuştur çok vermişsin çünkü
Çok fazla sanırım o ücret ins istediğin gibi olmuştur çok vermişsin çünkü
Bende devlette meme estetiği düşünüyorum fiyat bildiğim yok ama ne kadar a küçülür ne olur sonuç nasıl çıkar o asamadyim daha muayene bile olmadım hala cesaret gelmedi
Ne kadar surdu ameliyat süresi benim tek korkum o işteÇok teşekkür ederim..
Doğal olsun istemiştim çok doğal oldu bide rahat nefes almak önemliydi benim için içime sindi.
İlk önce muayene olun o zaman cesaret gelir, bende çok korkuyordum burundan sonuçta yüzüne müdahale oluyor ama bi cesaret muayeneye gidince devamı geldi :)
Ne kadar surdu ameliyat süresi benim tek korkum o işte
Ben zengin değilim ama estetiğe senden daha yatkınım bastım parayı oldum karın germe ameliyatınıEstetik icin degil saglik icin burun ameliyati olmustum. Sayiliyor mu? Sayiliyirorsa Bastim parayi yaptirdim. Zenginim cunku
Eski bankacı olarak cvp vereyim ihtiyaç kredisi adı altında kredi çekilir yapılan işlem için dekont istemediğinden sağlık harcamam olacak ihtiyacım var diyen herkes kredi alabilir bunu da dilediği gibi öder .1717’e mesaj gönder burnun kalksın ! Gülmeyin, çok az kaldı iş oraya varacak. Estetikte kredi dönemi başladı veya başlayacak. Toplu param yok, burnumu kaldırtamadım, yüzümü gerdiremedim, memeleri büyütemem. Çek krediyi, yaptır gerekeni, bütçene göre istersen 60 ayda öde.
gibi bir sistem var mı ? Yani operasyonda kredi mi kullanıyorsunuz ? Kredi kartı mı ? Nakit mi ?
Ankette cevap seçeneklerini verdim katılımda bulunursanız sevinirim.
Eski bankacı olarak cvp vereyim ihtiyaç kredisi adı altında kredi çekilir yapılan işlem için dekont istemediğinden sağlık harcamam olacak ihtiyacım var diyen herkes kredi alabilir bunu da dilediği gibi öder .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?