Anket 1717’e mesaj gönder burnun kalksın !

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Estetik operasyonlarda ödeme şeklim ;

• Ankete Katılan
    380

Kazen

Ahtapotlara takılıp gidiyor aklım 🦀
Administrator
14 Kasım 2001
21.387
En iyi cevaplar
2
69.489
1.623
101
1717’e mesaj gönder burnun kalksın ! Gülmeyin, çok az kaldı iş oraya varacak. Estetikte kredi dönemi başladı veya başlayacak. Toplu param yok, burnumu kaldırtamadım, yüzümü gerdiremedim, memeleri büyütemem. Çek krediyi, yaptır gerekeni, bütçene göre istersen 60 ayda öde.

gibi bir sistem var mı ? Yani operasyonda kredi mi kullanıyorsunuz ? Kredi kartı mı ? Nakit mi ?

Ankette cevap seçeneklerini verdim katılımda bulunursanız sevinirim.

Olmadım ama araştırma aşamasındayim hazır hissettiğim an olacağım kredi lerden haberim de yoktu nakit düşünüyordum açıkçası

En son bir banka telefon icin iphone kredi olusturmustu buda gelir yakinda heralde hic sasirmam cok ciddi bir
Pazar lazer epilasyon falanda isin icine girince ama paran varsa yaptir yoksa oturculardanim ben simdi misal kredi cekip yag aldiran kiloyu geri alsa krediyi aylarca odeyecek sinirden daha cok yer daha cok alir ne anladim o isten :) yaptiracak olsam nakitle hallederim

olmadım. korkarım zaten . istemem .

Nakit ödedim ama 1 ay sonraya devretsin diye karttan çektirmiştim yinede nakit oluyor sanırım
10bin tutmuştu

Valla burnumu nakit, botoks estetik oluyorsakredi karti taksit :)) 18 kg verdim yuzum sarktu botoks yaptim bende. Yaslaninca param oluesa yani olmaliiii yuz gerdircem ins :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…