- 15 Kasım 2014
- 4.159
- 11.063
- 558
Ahretlik olursak beraber olalım, hem belki bize emekli indirimi de yaparlar :))
Evet kirik burunlar ucretsiz diye bende duymustum.Ameliyat düşünüyorum devlet hastanelerinin kırık burunları ücretsiz ameliyat ettiğini duymuştum yada cüzi bir miktarla bilen bankada yardımcı olsun.
Benimki kırık ve eğri küçükken dusmustumEvet kirik burunlar ucretsiz diye bende duymustum.
Cok gecmis olsun. Devlet hastaneleri ucretsiz duzeltiyor evet ama kbb cimi yapiyor yoksa plastik cerrahmi bilmiyorum.Benimki kırık ve eğri küçükken dusmustum
Fazla dikine gitme yeri goremezsin sonra Allah korusun sonra patt diye dusersinEstetikli değil ama burnum diksanırım hep burnumun dikine gittiğimden
Yok bu zamana kadar hep doğru yoldaydımFazla dikine gitme yeri goremezsin sonra Allah korusun sonra patt diye dusersin
Valla bana fark etmez eğikliği düzeltsin doğal bı hal alsın yeter bana bide uygun fiyatlıCok gecmis olsun. Devlet hastaneleri ucretsiz duzeltiyor evet ama kbb cimi yapiyor yoksa plastik cerrahmi bilmiyorum.
Dr arastirdiniz mi peki ya da tavsiyesini duydugunuz var mi.ben 14 yil sonra ikinci kez meme kucultme ameliyati olucam cunku hala toplayici 90 d kullaniyorumYaptirmayacak olanlarin ‘ayyh benim ihtiyacim yok zaten’ havalari da beni bitiriyo :) illa yorum yapacaklar.
Gogus estetigi olacagim. Nakit.
Cok iyi anliyorum sizi fitiklar agrilar baskilar..arastirmaya basladiniz mi var mi aklinizda bir drolmadım ama düşünüyorum ödemeyide kartla yaparım nakit vermeye gücüm yok hee diceksiniz ozaman edtetik niye boynumda fıtık var ve artık koynumda kaya kütleleri taşımaktan yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?