17 yaşındayım ve çok çirkinim :'(

tatlım lımonda sıvılcelere cok ıyı gelıor kurutuyor parmagını sur sıvılceye sur devmlı uygula faydasını görreceksın ve cekırdekden fln uzak dur yaglı yıyeceklerden eee guzel olmak koolay degıl herkezın oldu allahımın yarattıgı hıc bırsey cırkın degıldır sakın bırdaha öyle sey aklına getırme rabbım yaratıysa hersey guzeldır şekerim

Son düzenleme:
canim benim yhaa sakin uzulme yagli yiyeceklerden ayy ciceginden yumarta ve acidli iceceklerden kesinlikle uzak durmaya calis ve moralini yuksek tutmaya calis... cirkin falan oldgunu dusunupde kendinide bogmaaa...

deliii unutma cirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır hem daha cok kucuksun senın yasında ben aynalardan kacıyordum :KK70:

ben 21 yaşındayım ve inan 17 yaşındaki halimle hiç alakam yok hatta arkadaşlarım bile hep söylerler bunu :) çok takma o dönem burnum kocaman olmuştu yanaklarım sivilceliydi falan ıyy aynalarmı uzak dursun diyodum ama şimdi kendimi harika hissediyorum. aslında nasıl göründüğün değil kendine olan güvenin çok önemli sen bunu karşındaki insanlara yansıtırsan emin ol ki hiç bi zaman sivilcelerin boyun kaşların vs batmayacaktır insanların gözüne önce kendine güvenmelisin bunu başardığın an dünyanın en güzeli sensin :KK66:
sivilceler içinde Isotrexin(sivilceleri kurutur) ve nadixa(izleri yok eder) bunları önerebilirim bende doktor tavsiyesiyle kullandım :) (ve fondötensiz gezmeyen ben bunları kullandığımdan beri yüzüme bayılıyorum )

üzme kendini tatlım önce cildiye doktoruna gözükmekten başla işe oda söyler zaten ama ben hatırlatayım kesinlikle domates sarımsak baharat meyva suyu kola kahve çekirdek cips patates kızartması va yağlı yemekler ceviz ve kuru yemiş çeşitleri bunları 1hafta yeme bak nasıl geçiyor sivilcelerin ve izleri yavaş yavaş kaybolduğunu görceksin tatlım yüzünü günde 2 kere gülsuyu ile temizle elini asla yüzüne sürme sivilceleri çok azdırıyor ama mutlaka bir cildiye uzmanına gözükmeni tavsiye ederim şimdiden geçmiş olsun

Her insan güzeldir canım benim boşuna kendini üzme.Sivilcelere gelince 1-2 sene önceye kadar benim oldukça fazlaydı kil sabunu kullandım günde 2 defa yüzümü sabunla yıkıyordum gerçekten iyi geldi ayrıca yağlı şeyler yerine su salatalık gibi cilde iyi gelecek şeyler tüketmeye dikkat edersen kısa sürede atlatırsın merak etme

canım bence daha iyi bir cildiyeciye git. çünkü eğer hafif bir durum değilse dışardan sürülen kremler pek bir işe yaramıyor. antibiyotik tedavisiyle desteklenmesi gerekiyor. hatta daha ileri durumlarda başka bir ilaç var onu veriyorlar. bence araştır ve başka bir doktora daha git.

tabii bu arada yediklerine dikkat et ve bol su iç.

kaş konusuna gelince düzenli olarak aldır, bunu bir sorun gibi görme :KK34:

canım 17 yaşımdayken ben de çok çirkindim :)) kimse bakmazdı bana, ben de üzülür dururdum. sonra cildim düzelmeye başladı, ben olgunlaştım. kendime bakmaya başladım. ve cidden insanların güzel diye nitelendirdiği biri oldum. aynaya bakınca halimden ben de memnunum... özetle ergenliktir, mutlaka geçecektir :)

sivilcelerin yüzünü kaplıyorsa çok güzel bir ilaç var roktan mı ne öle bişi bi arkadaşım kullandı bitane bile kalmadı çok kuvevtli ilaç ama doktor kontrolünde öncelikle doktora gitmelisin

bahsettiğiniz ilaç roakutan..ama ergenlik çağındaki gençlere verilmesi sakıncalıdır.malesef ülkemizde doktorlar çok kolay veriyorlar bu ilacı.Yurtdışında ciddi durumlarda verilir bu ilaç.insanın psikolojisinde ciddi değişikliklere yol açar ki yurt dışında bu ilacı kullanıp intihara teşebbüs edip hayatını kaybeden gençler oldu.onun için bence roakutan en son çare olmalı.zaten arkadaşın sivilceleri belli ki ergenlikten kaynaklanıyor.

X