17 yaşındaki kuzenim

Hayır öyle bir sey sanmıyorum. Ve siteye daha bugün falan üye olmadım biraz yeniyim. Evet sıra kuzenimde. Aile konusu sizi ilgilendiren son şey.
Burada pek malzeme yok dilerseniz diğer konuda devam ettirin bu tavrınızı. Orada kendinize daha çok yandaş bulabilirsiniz sevgili izmirlikız35 :)
İse neden burada konu açıyorsunuz ozaman??

işte bırak diyorum ya ergenlik çağında illa aklına gelir normal bu kendi haline bırak belki de hoşlandığı biri vardır. Konu açıyosan eleştiriyi de kabul etmelisin bir çoğumuza göre saçma bir konu olmus
Görecekş kavramlar... Benim kuzen çılgın dokuz aydır aynı çocuğun peşinden koşuyor:)))

Tecrübeleriniz sonucu samimi yanıt verirsiniz sanmıstım
yaşının küçük olmasıyla bağdaştıramıcam (çünkü herşeyi çok biliyorum edalarındasın) aşırı fevrisin.İstediğin cevapları alamadığın için yorumların çok ters. kimse seni burda istediğin cevapları verip pohpohlamaz."Orada kendinize daha çok yandaş bulabilirsiniz" demişsin ya oturup bir düşün herkes aynı şeylerimi söyler diye.Tekrar söylüyorum keşke aklınızı yorduğunuz bu konuları bırakıp derslerinize yorsanız da yarın ayakları üstünde duran insanlar olsanız.("Burada pek malzeme yok dilerseniz diğer konuda devam ettirin bu tavrınızı" yazmışsın ya birde, buraya konu açıyorsan herkes yorum yapabilir cevapları kaldıramıyorsan konu açmayabilirsin.)

yaşının küçük olmasıyla bağdaştıramıcam (çünkü herşeyi çok biliyorum edalarındasın) aşırı fevrisin.İstediğin cevapları alamadığın için yorumların çok ters. kimse seni burda istediğin cevapları verip pohpohlamaz."Orada kendinize daha çok yandaş bulabilirsiniz" demişsin ya oturup bir düşün herkes aynı şeylerimi söyler diye.Tekrar söylüyorum keşke aklınızı yorduğunuz bu konuları bırakıp derslerinize yorsanız da yarın ayakları üstünde duran insanlar olsanız.("Burada pek malzeme yok dilerseniz diğer konuda devam ettirin bu tavrınızı" yazmışsın ya birde, buraya konu açıyorsan herkes yorum yapabilir cevapları kaldıramıyorsan konu açmayabilirsin.)

İzmirlim nedir bizim bu ergenliğinin son dönemindeki kızlardan çektiğimiz. Geçen seferki hocaya aşık olan da aynen böyleydi, sonra foyası çıktı meydana. Yorma kendini bence...

İzmirlim nedir bizim bu ergenliğinin son dönemindeki kızlardan çektiğimiz. Geçen seferki hocaya aşık olan da aynen böyleydi, sonra foyası çıktı meydana. Yorma kendini bence...
ne ile besleniyorlar canım bunlar vallahi bilemedim artık ama maşallah diller bayağı uzun:KK51::KK51:diğer konudaki sonucu kaçırdım ben sanırım

Agir bir tabir olacak ama bu genclik azmis bildigin ya. Tovbe yarabbim ya Allah sonumuzu hayir etsin.

O yaşlarda öyle düşünmesi normal, hormonlar tavan yapmış. İstemesi, arzulaması, hayal etmesi kötü birşey değil aksine onun sağlıklı olduğunu gösterir. Hemen azgın damgası vurmayın insanlara yahu. Bence istemeyende bir sorun vardır, yani bir azlık, belki bir yetersizlik vs.

X