- 30 Nisan 2015
- 103
- 27
- 32
- Konu Sahibi darksideofmoon
Sıradaki konumu siz belirleyin belki bu sefer memnun olursunuz :)İkiniz de kafayı sevgiliyle cinsellikle bozmuşsunuz sanırım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sıradaki konumu siz belirleyin belki bu sefer memnun olursunuz :)İkiniz de kafayı sevgiliyle cinsellikle bozmuşsunuz sanırım.
Haha sustum,kuzeni de susturacam o zamanIlk konuda suphelenmemistim de şimdi bi şüphelenir oldum senden konu sahibi
Ilk öpüşme hayal edilecek bi şey değil zamanı gelince yaşayarak öğrenir merak etmeye gerek yok
Hayır öyle bir sey sanmıyorum. Ve siteye daha bugün falan üye olmadım biraz yeniyim. Evet sıra kuzenimde. Aile konusu sizi ilgilendiren son şey.yeni üyelerin sürekli konu açma gibi bir zorunlulukları olduğunu falan mı sanıyor ki??
Kendi sorunun bitti kuzeninde mi sıra... nasıl bir aile bu akıl fikir böyle konularda. yaşınız küçük aklınızı derslerinize verseniz keşke
Pişman ettiniz gerçekten. İnsan gibi soru sorduk. Çok tersse eğer uyuşmuyorsa kafa yapınızla cevap vermezsin yani. Ne bu saatlerce hala aynı muhabbet. Ben hala o sorum da bi gariplik olduğunu düşünmüyorum,anketi zaten 150 defa açıkladım hala anlaşılmıyorsa bir şey diyemiyorumSevgilin ne yaptı vazgectimi birlikte olmaktan bi ankette buraya acçsaydın ya
bu kadar yakın takip ve ilgi için teşekkür ederizKuzenin senden ilk öpüşmesiyle ilgili yardım istiyor,sen ilk cinsel birlikteliğinle ilgili forumdan yardım istiyosun.
Ne kadar enteresansınız.
Hiç vermemek gibi bir seçenek de var bak bunu da düşünelim nolursun :)
Hanımlar benim 17 yaşında kuzenim var ve hiç sevgilisi olmadı. Bu işlere kafayı fena takmış durumda sürekli ilk öpüşmesini hayal ediyor. Ona nasıl yardımcı olabilirim. Açıkçası ilk öpüşmem 18 yaşımda oldu o yüzden tavsiye veremiyorum.
Onunla ne şekilde konuşup rahatlatmam lazım? Kafayı takmış durumda
Şimdiden teşekkürler
aç :))))Anket açalım istersen ?
Topu topu iki konu ya illa bi ayak mı olması lazım bu nasıl üslüpkonuların hep öpüşmeli sevişmeli ne ayaksın sen
Tek gecelik ilişki tarzı bişey yasayacak biri olsaydı bu kadar süre beklemezdı ve üstünde bu kadar baskı olmazdıniye rahatlatmaya çalışıyosun biriyle one night stand yapsın kendi kendine rahatlar
Mümkün :)bunlar hep yaz mevsiminin bu sene gecikmesinden oluyor,cemre suya toprağa değil gençlerin başına düşmüş bence
Ne alakası var? Bu tarz konu başlıklarında hep böyle amacınızdan saparak mı cevap verirsiniz? Teşekkürler :)aileleriniz zamaninda çok mu baskı yaptı nedir anlamadım ki
sorun 2 konunun ikisinin de +18 olması.....Topu topu iki konu ya illa bi ayak mı olması lazım bu nasıl üslüp