17 yaşındaki kuzenim

yeni üyelerin sürekli konu açma gibi bir zorunlulukları olduğunu falan mı sanıyor ki??
Kendi sorunun bitti kuzeninde mi sıra... nasıl bir aile bu akıl fikir böyle konularda. yaşınız küçük aklınızı derslerinize verseniz keşke
Hayır öyle bir sey sanmıyorum. Ve siteye daha bugün falan üye olmadım biraz yeniyim. Evet sıra kuzenimde. Aile konusu sizi ilgilendiren son şey.
Burada pek malzeme yok dilerseniz diğer konuda devam ettirin bu tavrınızı. Orada kendinize daha çok yandaş bulabilirsiniz sevgili izmirlikız35 :)

Sevgilin ne yaptı vazgectimi birlikte olmaktan bi ankette buraya acçsaydın ya:KK51:
Pişman ettiniz gerçekten. İnsan gibi soru sorduk. Çok tersse eğer uyuşmuyorsa kafa yapınızla cevap vermezsin yani. Ne bu saatlerce hala aynı muhabbet. Ben hala o sorum da bi gariplik olduğunu düşünmüyorum,anketi zaten 150 defa açıkladım hala anlaşılmıyorsa bir şey diyemiyorum:KK15:

Kuzenin senden ilk öpüşmesiyle ilgili yardım istiyor,sen ilk cinsel birlikteliğinle ilgili forumdan yardım istiyosun.
Ne kadar enteresansınız.

Hanımlar benim 17 yaşında kuzenim var ve hiç sevgilisi olmadı. Bu işlere kafayı fena takmış durumda sürekli ilk öpüşmesini hayal ediyor. Ona nasıl yardımcı olabilirim. Açıkçası ilk öpüşmem 18 yaşımda oldu o yüzden tavsiye veremiyorum.
Onunla ne şekilde konuşup rahatlatmam lazım? Kafayı takmış durumda
Şimdiden teşekkürler

niye rahatlatmaya çalışıyosun biriyle one night stand yapsın kendi kendine rahatlar

X