- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- Konu Sahibi darksideofmoon
Ne alakası var? Bu tarz konu başlıklarında hep böyle amacınızdan saparak mı cevap verirsiniz? Teşekkürler :)
her zaman değil sadece altı boş konularda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne alakası var? Bu tarz konu başlıklarında hep böyle amacınızdan saparak mı cevap verirsiniz? Teşekkürler :)
A
aç :))))
E o zaman ne soruyorsun bacım :) ihtiyaç duyduğumda açarım sen de oylarsın :) günaydın :)Sevişmene bile anket ile karar veren sensin açması gereken kişi de
Boş konulara cevap vermemeyi tercih edebilirsiniz o halde... Böylece konuyu daha da saçma hale getirmemiş olursunuz :)her zaman değil sadece altı boş konularda
Boş konulara cevap vermemeyi tercih edebilirsiniz o halde... Böylece konuyu daha da saçma hale getirmemiş olursunuz :)
Herkesin derdi kendine canım. Buraya ilj gün kocayla ne yapılır diye yazan da var kocam vefat eti diyen de var... Önemlilik derecesini tartışırsak ohooo. Ben sadece tecrübeletinizi merak ediyorum hanımlar tepki göstermeyin bu kadar rica ediyorumAy napalım şimdi bize ne yanii dert mi bu da hayal edip dursun dokunma
Tek gecelik ilişki tarzı bişey yasayacak biri olsaydı bu kadar süre beklemezdı ve üstünde bu kadar baskı olmazdı
Ya ben buraya deneyimimi mi yazmışım ne yapmışım??? +18 dediğiniz altı üstü kıytırık bir merak sorusu.... Tabularınızı yıkın sevgili aGlatan kahvesorun 2 konunun ikisinin de +18 olması.....
fake değilsen takma beni devam et sen...öpüşün sevişin.......
Yeni nesil çok hızlı ve fena ama es gecmeyelimbu kadar süre dediğin 17 yaşında yahu kanunen çocuk
ne dedim eğer fake değilsen takma devam et sadece şüphelendim......Ya ben buraya deneyimimi mi yazmışım ne yapmışım??? +18 dediğiniz altı üstü kıytırık bir merak sorusu.... Tabularınızı yıkın sevgili aGlatan kahve
Yeni nesil çok hızlı ve fena ama es gecmeyelim
ne dedim eğer fake değilsen takma devam et sadece şüphelendim......
ayrıca AĞLATAN KAHVE değil AĞLATAN KAFE
al benden sana bi de müzik....çok gerildin keyfin yerine gelsin....
umarım beğenirsin
aglama sevişFake olsam umursamaz çıkardım ama ne yazık ki insanların görüşünü çok önemseyen duygusal bir kimliğe sahibim... Pardon yanlış okumuşum sayın ağlatan kafe... Doğrusu dinlemeye korktum ağlarım diye haha:))))))
konunun saçma olduğunda hemfikiriz yani, güzel
konunun saçma olduğunda hemfikiriz yani, güzel
Çaatt...kapak tam uydu.Şu 19-20 yaş civarının saçma sapan konularaçıp sonra gelen cevaplara çıkışmasına "beğenmüyürseniz gidin konumdan" demesine, bilgisizlıklerinin, cahilliklerinin farkında olmayıp her şeyi yaladım yuttum, en çok ben biliyorum modunda dik dik cevaplar vermesine deli oluyorum.
İş bu yazıdaki cahillik, gençlikten ve tecrübe noksanlığından kaynaklanan cahilliktir.
işte bırak diyorum ya ergenlik çağında illa aklına gelir normal bu kendi haline bırak belki de hoşlandığı biri vardır. Konu açıyosan eleştiriyi de kabul etmelisin bir çoğumuza göre saçma bir konu olmusHerkesin derdi kendine canım. Buraya ilj gün kocayla ne yapılır diye yazan da var kocam vefat eti diyen de var... Önemlilik derecesini tartışırsak ohooo. Ben sadece tecrübeletinizi merak ediyorum hanımlar tepki göstermeyin bu kadar rica ediyorum