17 yaşındaki kuzenim

Ay napalım şimdi bize ne yanii dert mi bu da hayal edip dursun dokunma
Herkesin derdi kendine canım. Buraya ilj gün kocayla ne yapılır diye yazan da var kocam vefat eti diyen de var... Önemlilik derecesini tartışırsak ohooo. Ben sadece tecrübeletinizi merak ediyorum hanımlar tepki göstermeyin bu kadar rica ediyorum

Ya ben buraya deneyimimi mi yazmışım ne yapmışım??? +18 dediğiniz altı üstü kıytırık bir merak sorusu.... Tabularınızı yıkın sevgili aGlatan kahve
ne dedim eğer fake değilsen takma devam et sadece şüphelendim......
ayrıca AĞLATAN KAHVE değil AĞLATAN KAFE:KK66:
al benden sana bi de müzik....çok gerildin keyfin yerine gelsin....

umarım beğenirsin:KK53:

Yeni nesil çok hızlı ve fena ama es gecmeyelim

çocuk çocuktur sonuçta yeni nesilden de değil demek ki kuzenin daha sevgilisi bile olmamış. sevgilisi yok öpüşmek istiyo ikincil seks karakterleri tamamlanıyo şu yaşta hormonla karar verirse sonradan çok üzülür hepimizden selam söyle uslu dursun. 18ine basınca sonradan vay ben kullanıldım, vay bu beni almıcak, ilkim oldu onunla evlenmeliyim demeyecekse öpüşsün de sevişsin de

ne dedim eğer fake değilsen takma devam et sadece şüphelendim......
ayrıca AĞLATAN KAHVE değil AĞLATAN KAFE:KK66:
al benden sana bi de müzik....çok gerildin keyfin yerine gelsin....

umarım beğenirsin:KK53:

Fake olsam umursamaz çıkardım ama ne yazık ki insanların görüşünü çok önemseyen duygusal bir kimliğe sahibim... Pardon yanlış okumuşum sayın ağlatan kafe... Doğrusu dinlemeye korktum ağlarım diye haha:))))))

Şu 19-20 yaş civarının saçma sapan konularaçıp sonra gelen cevaplara çıkışmasına "beğenmüyürseniz gidin konumdan" demesine, bilgisizlıklerinin, cahilliklerinin farkında olmayıp her şeyi yaladım yuttum, en çok ben biliyorum modunda dik dik cevaplar vermesine deli oluyorum.

İş bu yazıdaki cahillik, gençlikten ve tecrübe noksanlığından kaynaklanan cahilliktir.

Şu 19-20 yaş civarının saçma sapan konularaçıp sonra gelen cevaplara çıkışmasına "beğenmüyürseniz gidin konumdan" demesine, bilgisizlıklerinin, cahilliklerinin farkında olmayıp her şeyi yaladım yuttum, en çok ben biliyorum modunda dik dik cevaplar vermesine deli oluyorum.

İş bu yazıdaki cahillik, gençlikten ve tecrübe noksanlığından kaynaklanan cahilliktir.
Çaatt...:rolleyes:kapak tam uydu.
ağzına sağlık...
hadi bana iyi günler...:KK59:

Herkesin derdi kendine canım. Buraya ilj gün kocayla ne yapılır diye yazan da var kocam vefat eti diyen de var... Önemlilik derecesini tartışırsak ohooo. Ben sadece tecrübeletinizi merak ediyorum hanımlar tepki göstermeyin bu kadar rica ediyorum
işte bırak diyorum ya ergenlik çağında illa aklına gelir normal bu kendi haline bırak belki de hoşlandığı biri vardır. Konu açıyosan eleştiriyi de kabul etmelisin bir çoğumuza göre saçma bir konu olmus

X