• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

17 yaşında kızım var ve hamileyim

A
Ablamla kardesim arasinda tam 17 yas fark var.. bir sorun olmuyor.
Siz hazir misiniz onemli olan bu..
Kardesler arasinda bir sorun olacagini dusunmuyorum. Cok fazla sey paylasamazlar birlikte belki, en fazla bu olur. Hayirlisi olsun saglicakla kucaginiza alin.
AH cnm benim hazır değilim sorunda burda zaten supriz oldu şok yaşadım ama 2. Bebek olayını silmiştim aklımdan bir ara istedik olmadı sonrada olmuyor dedik eşim çok istiyodu ben taraftar değildim halada korkuyorum ama zor olurmuki bebek ya ara verince tabi bilemeyiz her bebek farklı ama

Gercektenmi ya ne güzel rahatlıyorum böyle paylaşımlarda cnm peki annen zorlandımı ya bebek gece uykusu vs nasıl oldu ya zorlanirmiyim çok nolur yazarmisin tabi bebekten bebeğe değişir ama

Annem 39 yaşındaydı doğum yaptığında..evde olduğum bir dönemdi elim sürekli kardeşimin üzerindeydi sanki çocuğum gibi.. alt-üst işleri, gaz çıkarmalar filan.. bi emzirmiyordum 😁geceleri kalkıp anneme verirdim emzirirdi filan.. güzeldi yani..😊

Gercektenmi cnm ya peki kardeşin doğduğunda eve geldiğinde neler hissettin ya sevindin mi annen hamileyken nasıl davranışın ya bide 41 geç değil degilmi yaşım
Annem de 40 yaşındaydı :) ben çok mutluydum tabiki. Hamilelikte de kardeşim doğduktan sonra da anneme çok yardımcı oldum. Açıkçası işiniz o yönden rahat. Kızınız size yardım ettiği sürece bebeğinizi çok da rahat buyutursunuz

Annem de 40 yaşındaydı :) ben çok mutluydum tabiki. Hamilelikte de kardeşim doğduktan sonra da anneme çok yardımcı oldum. Açıkçası işiniz o yönden rahat. Kızınız size yardım ettiği sürece bebeğinizi çok da rahat buyutursunuz
Ara sıra kızım soruyo bebegi hareket ediyomu vs diye bazende banami sordunuz ben kesi lik le bakmam oyalamam diyor ama normal tabi 17 sene tek cocuktu doğumdan sonra sever sana bile vermez diyorlar bakalım ben bakim konusunda çok ama çok kaygılıyim cnm ya

Ben sizin yaşınızda ilk çocuğumu dünyaya getirdim :KK48: ne güzel olmuş hayırlı olsun
Ne güzell sağlıkla büyütün inş. İlk olsa kafaya takmam ben 17 yaşında kızım var o yüzden ara verdim diye gerçi şartlar öyle oldu ya kafayı yicem valla zormu bebek ya tabi her bebek bir değil ama gece vs zor oldumu sana

Ne güzell sağlıkla büyütün inş. İlk olsa kafaya takmam ben 17 yaşında kızım var o yüzden ara verdim diye gerçi şartlar öyle oldu ya kafayı yicem valla zormu bebek ya tabi her bebek bir değil ama gece vs zor oldumu sana
Gece uyuyan bir bebekti. Gaz problemi de hiç olmadı. 1 sene sonra da kardeşi dünyaya geldi o da sorunsuz bir bebekti. İkiz gibi olmaları biraz yorucu oldu ama yardımcılarım hep yanımdalar. Sizinki de çok keyifli olur inşallah

bence sorun olmaz benimle kardeşim arasında 13 yaş, abimle kardeşim arasında 16 yaş var. biz çok sevdik büyümesini görmek çok değişik ve size çok destek olacaktır ama kızınıza baskı yapmayın bakması konusunda yoksa evden soğuma olayı olmasın.

bence sorun olmaz benimle kardeşim arasında 13 yaş, abimle kardeşim arasında 16 yaş var. biz çok sevdik büyümesini görmek çok değişik ve size çok destek olacaktır ama kızınıza baskı yapmayın bakması konusunda yoksa evden soğuma olayı olmasın.
Yok cnm kesinlikle kızıma öyle demem kesinlikle

Tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın. Bence dert etmeyin sevinçli bir olay. Merak ettim 17 yaşındaki evladınız ne tepki verdi. Geçen başka bir forumda annesi hamile kaldığı için terör estiren, nefret kusan bir kız vardı. Çok üzülmüştüm tepkisine. Aldırmasını istiyordu annesinden, beni bakıcı yapacaklar abla olmıycam diyodu. Bazen çok abartılı tepkiler verebiliyor diğer çocuklar. Ben kendimden küçük bir kardeşimin olmasını çok isterdim. Kısmet değilmiş.

Tedavi mi gördünüz yanı o yüzden mi geç oldu bebek. Benim de 9 yasında oğlum var kardeşi olsun istiyorum. Ama hormon testi yaptırdım çok düşmüş dedi doktor. Alt sınıra yakın. Sanırım hormon tedavisi ile deneyeceğiz. İns olur benim de bir kızım olsa ne güzel olurdu. Allah isteyen herkese versin sağlıklı evlatlar

Üniversitedeyken sınıf arkadaşımın annesi bütün çocuklarım büyüdü ben tek kalacağım korkusuyla bebek yapmıştı. Arkadaşım 22 yaşındaydı o zaman. Bebekle annesinden çok ilgilendi. Kitaplar okuyordu gelişimini takip ediyordu sürekli. :) Çok da seviyordu bebeği. Güzel yapmışsınız bence, sağ salim kucağınıza alın umarım.

Tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın. Bence dert etmeyin sevinçli bir olay. Merak ettim 17 yaşındaki evladınız ne tepki verdi. Geçen başka bir forumda annesi hamile kaldığı için terör estiren, nefret kusan bir kız vardı. Çok üzülmüştüm tepkisine. Aldırmasını istiyordu annesinden, beni bakıcı yapacaklar abla olmıycam diyodu. Bazen çok abartılı tepkiler verebiliyor diğer çocuklar. Ben kendimden küçük bir kardeşimin olmasını çok isterdim. Kısmet değilmiş.
Öğrendiğim gün tepki gösterdi tabiki şimdiye kadar tek çocuktu ama sonra arkadaşları vs konuştu kendisiyle annaneni konüstü daha ılımlı ben oyalamam bakmam vs diyor bazende gelip soruyor dogunca sever diyorlar yüzünü görünce tşk ederim

Sütçüden değil tüpçüden değil anası babası belli allah rızkını yazmış gelecek dünyaya hayırlısıyla. Ohhh gözünüz aydın ev uzun zaman sonra kusmuk kaka ve cennet kokacak desenize

Hiç değil tam dersi çokta güzel olur. Öyle arkadaşlarım var. Çocukları gibi seviyorlar kardeşlerini.

Tedavi mi gördünüz yanı o yüzden mi geç oldu bebek. Benim de 9 yasında oğlum var kardeşi olsun istiyorum. Ama hormon testi yaptırdım çok düşmüş dedi doktor. Alt sınıra yakın. Sanırım hormon tedavisi ile deneyeceğiz. İns olur benim de bir kızım olsa ne güzel olurdu. Allah isteyen herkese versin sağlıklı evlatlar
Cnm İstemiyodum 2.bebegi silmiştim aklımdan hamile kaldım doğal yolla demekki hala çalışıyormuş yumurtalar vs geç deyip durmayın ya psikolojim bozuk zaten offf

Cnm İstemiyodum 2.bebegi silmiştim aklımdan hamile kaldım doğal yolla demekki hala çalışıyormuş yumurtalar vs geç deyip durmayın ya psikolojim bozuk zaten offf
Neden geç olsun ki kimene
en küçük kardeşimle aram 17 yıl.
kardeş gibi değiliz pek 🤦🏻‍♀️
daha çok çocuğum gibi. okul toplantısına da gittiğim oldu, annemler seyahate çıktığında falan baktığımda.
ilk doğduğunda diğer iki kardeşim de ben de pek bayılmamıştık bu fikre. ama şimdi güzel. kardeş sonuçta, insanın canından can.
ama anneye zor oluyor onu söyleyeyim.
şu an annem 55 yaşında ergen bir velet ile uğraşıyor.
Hımm moral bozdun için tskler

Neden geç olsun ki kimene
Hımm moral bozdun için tskler

düşünceleriniz ne diyip, söyleyince trip atmak 🤷🏻‍♀️
keşke moralim bozuk, güzel şeyler duymaya ihtiyacım var falan yazsaydınız.

yazdığımda bir şey yok, basit matematik. çocuğum ergenliği ellili yaşlarınıza denk gelecek. bunu hesaplayabilir ve öngörebilirsiniz.

belki çocuğunuz çok kolay geçirir o dönemleri, siz rahat edersiniz.
belki siz annemden çok daha enerjisi yüksek birisinizdir, size zor gelmez.

sadece tecrübe aktardım.
ki uzatacak olsam çok çok iyi yanları oldugu kadar evet çok çok kötü yanları da var.

ama bunun yaşla ilgisi yok. en büyüğü 4 yaşında 3 küçük çocuğumla şu saate kadar toplamda 1.5 saat uyudum.
yaşım 31. bu da zor.

moralinizi bozmayın. evlat candır, sağlıkla doğsun.

Back