- Konu Sahibi paradise_77
Zaten doğum la sınav aynı zamana denk geliyo yani dersler çalışma vs bitiyor doguma kadar su an evde çalışıyor sorun yok yani o yüzden güzel olur inş yasinav donemine vs denk geldigi icin lisede oldugu icin ilk bas sorun cikarabilir. hep orneklerden gidiyorum. baska bir yakiniminda oldu cocugu. en buyuk uniye gidiyordu gayet makul karsiladi. liseye giden cok tepkiliydi. annesi hamileyken mutgaga giremiyormus hep kizindan bekliyordu birseyler. uniye giden sehir disindaydi. o yuzden sorun yasadilar. ilk zamanlar tepki gösterse de ondan bisi beklemediginiz surece daha kolay alisir bence. bebek ayaklaninca tum ailenin merkezi oluyor zaten. ondan sonra da sorun yasamazsiniz diye dusunuyorum. universiteye baslayana kadar biraz sıkıntı cikarabilir belki. ben sinava hazirlanirken televizyonun sesi baska odada kısık oldugu halde sorun yapiyordum rahatsiz oluyordum. bebekle de ilgili degil sadece o yasin ve donemin getirdigi stresle birlikte cesitli bahanelerle size yuklenebilir. bebek de bahane olur sadece.