canım bu koru fıstıkağacında...üsküdardan bi dolmuş on dakika sonra ordasın...çok müstesna bi yerdir..en yakınında üsküdar kız lisesi var...Şeniz
oncelıkle selam kızlarr kolay gelsım kar cım fısıtk agacına gerek yok uskudar sahılden kuzguncuk tarafına ıkı durak kadar yurulecek yada vesaıte bınılır ama yuruyerek 10 dk mesafe fıstıkağacı tarafından uzak olur fetıh pasa bıırncı mekanımdır bu hafta sonu ordayım sız gıtmedne onalrı uyarıyımda sızı almasınlar:))
ya kızlar march7 nin ve es_ se nin bahsettği 2 farklı mekan yani korunun farklı yerlerinde biri fıstık ağcında üsküdar kız lisesinin orda diğeri üsküdar merkezde kuzguncuğa doğru benim bildiğim koruda 3 farklı mekan var yani hangisi olduğu iice kararlaştırılsın sanırım karışıklık oldu ayrıca fikrim üsküdar merkezdeki kuzguncuk tarafında olan yer çok daha güzel sahile daha yakın manzarası süper
ohh ohh gel canemmmbüyük ihtimalle bende gelicem kızımla beraber:dance:
ay dımı yah yerız bebsılerı canım yahee süper
bol bol bebiş sevcem ben demek ki :)
Kızlar bende üsküdarlıyım belki bende katılabilirim.
ya kızlar march7 nin ve es_ se nin bahsettği 2 farklı mekan yani korunun farklı yerlerinde biri fıstık ağcında üsküdar kız lisesinin orda diğeri üsküdar merkezde kuzguncuğa doğru benim bildiğim koruda 3 farklı mekan var yani hangisi olduğu iice kararlaştırılsın sanırım karışıklık oldu ayrıca fikrim üsküdar merkezdeki kuzguncuk tarafında olan yer çok daha güzel sahile daha yakın manzarası süper
canım banada cok uzak yapın azcık fedakarlık ne olcakkı?ya üsküdar çok uzaka ama zaten hiç bi bulusmaya gidemedim çalıyodum simdi çalısmıyorum yer çok uzakbenneyaptımki
canım hafta sonu yogunlukda yapacak bısım yok..ayarla ne olur gelırsın yaaPazar günü ben katılamıycamsenağlamasenağlamasenağlama
aaa çok hareketsiz bu konu :)
hareketlındırek ozaman canım kk gıremıydım kac gundur yaw..
13 gun canım azda olsak bulusak eglenek :)evet siteye saldırı vardı.
girilmiyodu.
kaç günümüz kaldı tatlım ?
kızlar madem pazara almışsınız buluşmayı hemde benim bu kadar yakınımda toplanıyosunuz
bende gelim ozaman yani inş bi aksilik çıkmazsa :Saruboceq:
korunun sahil tarafındaki tesislere gidilecek anlaşılan güzel bi tercih yanlız umarım yer bulabiliriz pazar günleri biraz kalabalık oluyo da orası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?