bu haftasonu ordaydım harika bir yerdir orası. :asigim: deniz ayağının altında..
hele de çıkarken koruya sağda ahşap bir ev var benim hayal-et evim orası. :asigim:
o hafta İstanbu'da olursam acil bir durum oluşmazsa, ben de katılacağım kızlar inşallah buluşmaya.
hadı bakalım ozaamn canem atlada gel bızımlen :)Kar canım davetin için çok teşekkür ederim elimden geldiğince gelmeye çalışıcam ilk buluşmam olacak hehe ne güzel
benimde ilk buluşmam olacak:)
bir aksilik olmassa serayy'ımı kapıp geleceğm bende:sm_cool::sm_cool:
bende sıze kırılmısdım vallahıc ses vermedgnız ıcın hadın beklıyom ıstanbullu uyeler gelın bulusmaya:)
darılacak bişi yok tatLım :) ben sana durumu izah etmiştim. işleri yoluna koyabilirsem geleceğim:sm_cool:gelemezsemde telefonla sizi taciz edeceğim:roflol::roflol:bende sıze kırılmısdım vallahıc ses vermedgnız ıcın hadın beklıyom ıstanbullu uyeler gelın bulusmaya:)
evet kızlar 17 mayıs pazar gunu fetıh paşa koryusunda olucaz yerımız kesın avrupa yakasından gelenler ıle emınonun ıskelesınde bulusalım...
ben bugun gıttım valla bıttım mekana yalancı cennet gıbı resmen..saat 1,30 da ordayız erkende gıden olursa katılırım gene cunku kalabalık oluyo bıraz ama degıyo herseye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?