Kar 14 mayıs perşembe'ye geliyor:1shok:
benim katılmam çok zor:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
17 mayıs pazara donduk canım :)
gel canımkandır esını hem havada guzel olcak bogaza karsı eglenırız :)slm bayanlar bende üsküdardayım üsküdarda buluşma olacağına sevindim fakat perşembe daha iyiydi sanırım pazar eşimi kandırabilirsem gelmek istiyorum haftasonu yanlız kalmak istemior malesef inş sorun olmaz gelebilirim:Saruboceq:
yakmammı ablammmm sana canlı baglantı bıle yaparım :)canım karcım bana inat mı fethi paşa korusunu seçtin...orası benim mekanım...çocukluğum orda geçti benim...okullar kapanmış olsaydı atlar gelirdim kesin...çok özledim oraları...benim için de eğlenin boğaza karşı bi sigara da benim için için olur mu???senağlama
tamam canım beklıcem :)oo tam süper yeni gördüm pazar olursa inş. oradayım
kar söz verdiğim gibi geliyorum :)
sanırım istanbulda ki son pazarımı kk hatunları ile geçireceğim :)
bende avrupa yakasından gidicem
birleşip gidelim burdan:)
Canımcım orada çay bahçesi falan varmıydı ne yiyip içicez... Ben aç aç duramam yane
gel canım beklıcem dedıgın gıbı bulusup gecerız :)..ozaman sana veda partısı olsun buda :)
Ya ben niye hatırlamıyorum yaa bu tepedeki yerden bahsediyos dime sırtını Üsküdara verip Hisara doğru dümdüz devam ediyon sağ taraftaki tepe...heralde galüba sanursam
tamam olsun.
5 ay sonrada hoşgeldin partisi isterim ama :)
ayıpsın arkadasım yaparız bahane ıle bulsuruz artık :) avrupa yakasında emınonundemı bulusak canem?
eminönü ortak bi yer
bana uygun 1 vesaitle gelirim.
küçükköyden gelicem.
saat söyleyin yeter :)
haha cok yakınız bende yeşilpınardayım canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?