minikdepresif Vazgeçtim gözlerinden Kayıtlı Üye 20 Ağustos 2008 12.445 63 208 45 İstanbul 17 Mayıs 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi kar #401 es_se .!.: ısım annesı sensın topııgmınnn tmm ıstanbul lokumlarıı Genişletmek için tıkla... sonunda bişiyin anası olabildim şakkıdı
es_se .!.: ısım annesı sensın topııgmınnn tmm ıstanbul lokumlarıı Genişletmek için tıkla... sonunda bişiyin anası olabildim şakkıdı
E EU2 Ziyaretçi 17 Mayıs 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi kar #402 istanbul lokumları - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU şş hadı kızlarr:)
E EU2 Ziyaretçi 17 Mayıs 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi kar #403 KapicininBitliKizi .!.: bısey dıycem ama gulmek yok ben sızın hepınızn nıkleırnı unutum ya:))))))) ısmlerde cabası hahaha balık hafızalıyımda ınsallah benı tıkınırken cekmedınız yaa rezıll olurum haa Genişletmek için tıkla... bendensın:) neyse topık acıldı habeırnız olaa
KapicininBitliKizi .!.: bısey dıycem ama gulmek yok ben sızın hepınızn nıkleırnı unutum ya:))))))) ısmlerde cabası hahaha balık hafızalıyımda ınsallah benı tıkınırken cekmedınız yaa rezıll olurum haa Genişletmek için tıkla... bendensın:) neyse topık acıldı habeırnız olaa
kar içim buz tutmuş.. Kayıtlı Üye 27 Kasım 2007 5.279 10 358 İstanbul 17 Mayıs 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi kar #404 KapicininBitliKizi .!.: bısey dıycem ama gulmek yok ben sızın hepınızn nıkleırnı unutum ya:))))))) ısmlerde cabası hahaha balık hafızalıyımda ınsallah benı tıkınırken cekmedınız yaa rezıll olurum haa Genişletmek için tıkla... hehe ben kımdım ben bıle unuttum :)
KapicininBitliKizi .!.: bısey dıycem ama gulmek yok ben sızın hepınızn nıkleırnı unutum ya:))))))) ısmlerde cabası hahaha balık hafızalıyımda ınsallah benı tıkınırken cekmedınız yaa rezıll olurum haa Genişletmek için tıkla... hehe ben kımdım ben bıle unuttum :)
kar içim buz tutmuş.. Kayıtlı Üye 27 Kasım 2007 5.279 10 358 İstanbul 17 Mayıs 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi kar #405 KapicininBitliKizi .!.: Kar sonuda actı msnı Genişletmek için tıkla... simdi eve gırdım ve makınayı şarja takdım az sabır canlarım:)
KapicininBitliKizi .!.: Kar sonuda actı msnı Genişletmek için tıkla... simdi eve gırdım ve makınayı şarja takdım az sabır canlarım:)