17 günlük evli ve hâlâ bakireyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de şu anda aynısını yaşıyorum. Defalarca üst kısım diye öğretmeme rağmen yine acıyan alt kısma yöneliyor ve bende de sabır tükeniyor artık. Yok yere acı çektiğimle kalıyorum
Ya iyide alt kısma girebilen olması gereken yolu da bulabilir yani nasıl anlatılırki. Ayrıca sizin de yönlendirmeniz gerek adresler karışıyorsa. Bir kere göstermeyle anlayamadı demek.

Gercekten mi daha giremediniz ilişkiye

Ama ben konu sahibini anladım. Gerçekten yaşamayan, tanık olmayan bilmez iktidarsız insan ne demek...
Çok istekliydim evlenmeden önce, kayboldu. Eşime destek olduğum da çok oldu. Eşim iyi biridir yatak dışında onu kimseye değişmem.
K Kkedi "Eşim iyi biridir yatak dışında onu kimseye değişmem." diyebildiğinize göre sorununuz çözülecektir ama biraz sabır belki biraz tıbbi-psikolojik yardım gerekecektir. Şu boşanma kelimesini ağzınıza almayın lütfen.

Penisinin kalkmaması bir erkek için gerçekten çok zor bir durum, sizin için de zor bir durum. Erkeğinize bir müddet anlayışlı olun, bu arada açık açık söyleyin sizi eliyle-ağzıyla tamin etsin. Bir şekilde sabırlı olmanıza yardımcı olur.

Çok teşekkür ederim

Evet zor bir durum o da çok üzüldü benim teselli ettiğim zamanlar da oldu. İnşallah çözeriz

Hanımefendi adam bulamıyorsa bir zahmet siz alıp yerine koyun. Yeri bulamadı diye bir hafta ilişkiye giremedik ne demek oluyor ya valla hayret
Sanırım okumadınız. Zaten ben alıp koydum ama penisi aşağı doğru kayıyor, girmiyor içine.

Olayları en net şekliyle anlatmaya çalıştım, ne yapmamı istiyosunuz burda kibar kibar yazmamı mı?
Bence adamın özgüveni gitmiş gibi duruyor. Sanıyorum ki öz güveni giden erkek beceriksiz gibi durur. Bence cesaretlendirmeyi de deneyin. Erkek cinsellikte ilk zamanlarda strese gelemez.

Bence adamın özgüveni gitmiş gibi duruyor. Sanıyorum ki öz güveni giden erkek beceriksiz gibi durur. Bence cesaretlendirmeyi de deneyin. Erkek cinsellikte ilk zamanlarda strese gelemez.
Sanırım öyle oldu. Daha dikkatli özenli olmaya çalışacağım ve kendim zaten isteksizken sırf olsun diye de yaklaşmayacağım ona. Zamana bırakıyorum artık.

Sanırım öyle oldu. Daha dikkatli özenli olmaya çalışacağım ve kendim zaten isteksizken sırf olsun diye de yaklaşmayacağım ona. Zamana bırakıyorum artık.
Fantezi film izleyin. Alkol kullanıyormusunuz bilmiyorum ama alıyorsanız abartmadan bi kaç kadeh bişeyler için. Sizdeki sabırsızlık ondaki yetersizlik başka türlü aşılacak gibi durmuyor.

Özel olarak böyle kötü mü yetiştirildiniz yoksa doğuştan mı?
Siz ona aldırmayın. Bu sitede kadın düşmanlığı ile meşgurdur o üye. Kendi hayatında yaşadığı yetersizlik ve mutsuzluğun acısını burada çıkarmaya çalışıyor. Gerçek bir kadın düşmanıdır kendisi. Margaret Hale yeter artık be kadın

Neresi olması gerektiğini ben buldum ben girdirmeye çalıştım, penisi aşağı doğru eğri olduğu için giremeden aşağı kaydı defalarca. Dene dene yorulduk tükendik.
Doggy pozisyonu dene. Sen yatakta ol o ayakta. İkinizde yatakta olmayın. Böyle bulur herhalde

Neresi olması gerektiğini ben buldum ben girdirmeye çalıştım, penisi aşağı doğru eğri olduğu için giremeden aşağı kaydı defalarca. Dene dene yorulduk tükendik.
Önceki mesajımı bir kez daha hatırlatmak istedim, izninizle.

Siz kendinizi sıktığınız için girişi kapatıp kayganlık dolayısıyla aşağı kaydırıyor olabilirsiniz. Çünkü bu koşullarda penis eğri bile olsa siz üstteyken kayganlık da varken gayet mümkün. Bir de sadece birleşmeye odaklanmışsınız öyle ki adamda sertleşme sorunu yokken psikolojik olarak etkilenip bu sorunu yaşamaya başlamış. Daha iki haftalık evliyken doktora bile görünmeden hap kullanımını doğru bulmadım. Siz bu kadar stresliyken adam sakin bile olsa olmaz zaten. Kaldı ki herkes hemen ilk denemede sonuca ulaşmıyor merak etmeyin. Üstte olduğunuzda elinizle penisi tutup girmeye çalışın ki başka bir yere girme imkanı olmasın. Elinizle tuttuğunuzda doğru yer olduğunu anlarsınız zaten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…