- 11 Aralık 2018
- 39.552
- 245.035
Yani cinsellik konusunda eşiniz gibi siz de tecrübesizsiniz. Niye bütün sorumluluğu adama yüklüyorsunuz o zaman?İlişki tecrübem yok. Eşimin bana karşı isteksiz gibi davranmasını hissetmem de öbür tecrübelerden geliyor.
Ay bütün sorumluluğu adama falan yüklediğim yok kötü bir gecenin sabahında bunalarak yazdığım bir yazıya yüklenmedik anlam bırakmadınız şu anda kocamla gayet iyiyizYani cinsellik konusunda eşiniz gibi siz de tecrübesizsiniz. Niye bütün sorumluluğu adama yüklüyorsunuz o zaman?
Yanıt istemiyorsanız kapattırın konunuzu, çemkirmeyin millete. İnsanlar yardım etmeye çalışıyor, kocanıza ettiğiniz eziyeti görün diye uğraşıyor. Yorumculara sarmak da moda oldu bu ara, ne anlatıyorsanız onu yorumluyoruz.Ay bütün sorumluluğu adama falan yüklediğim yok kötü bir gecenin sabahında bunalarak yazdığım bir yazıya yüklenmedik anlam bırakmadınız şu anda kocamla gayet iyiyiz
Hayır cidden doğru olan bişey söylese, uyarı yapsa amenna bu derece müdahil olsun ama doğru da değil kiSiz iyi misiniz? Neden bu kadar mudahil olma ihtiyaci hissediyorsunuz insanlarin yasam bicimine? Size gore yanlistir bize gore dogru. Herkes halinden memnunsa tam olarak size ne?
Ben de kudraya katiliyorum, keyifle 50-60 yil yasamayi, dumduz 80 yil yasamaya tercih ederim. Bakin tercihlerimiz farkli olabiliyormus gordunuz mu
bence de kitap bilgisini aktariyor oldugu gibi ama gercek hayat o kadar teorik degilHayır cidden doğru olan bişey söylese, uyarı yapsa amenna bu derece müdahil olsun ama doğru da değil kiinsan tecrübe etmediği şeyler hakkında neden bu kadar kesin konuşur o kısmı hiç anlamıyor ben.
Kimseye çemkirdiğim yok aksine millet bana çemkirmekten nefessiz kalacak. Siz de dahil. "Kocama ettiğim eziyet"i göstermekse derdiniz düzgün şekilde de yazabilirsiniz çemkirerek değil. Yazdığıma bin pişman ettiniz zaten. Yardım etmeye çalışan da bir elin parmağı kadar falan insan oldu, geri kalanı sadece bana afkurdu durdu, azcık objektif olun. Bende de bir sabır var.Yanıt istemiyorsanız kapattırın konunuzu, çemkirmeyin millete. İnsanlar yardım etmeye çalışıyor, kocanıza ettiğiniz eziyeti görün diye uğraşıyor. Yorumculara sarmak da moda oldu bu ara, ne anlatıyorsanız onu yorumluyoruz.
Ateşli bi kadınken artık söndüm gittim diyorum ama anlatamıyorum belli ki. Anlayışlısına denk geldim yine seksten soğudum bi şey değişmedi. Çok istekliydim evlenmeden önce, kayboldu. Eşime destek olduğum da çok oldu. Eşim iyi biridir yatak dışında onu kimseye değişmem.
İlişki tecrübem yok. Eşimin bana karşı isteksiz gibi davranmasını hissetmem de öbür tecrübelerden geliyor.
17 günde bu hale gelmemin sebebi evlilikte cinsellik hiçbir zaman ilk günlerdeki seviyede olmaz, o istekle olmaz, ilk günler çok heveslidir çiftler. Biz daha ilk günlerden böyleysek vay ki evliliğime diyip ağlıyorum ben.
Benim önceden tecrübem var hanımefendi.:) ayrıca o anki bunalımla yazmış olduğum sözler. Yoksa eşimi çok severim o da beni sever aramız da iyidir.
Önceden tecrübeniz varsa neden doğru yeri bulmak için resimlere baktınız?
yatakta siz üstte ve sırtınız eşinize dönük yapın iki tarafta gayet zevk alıyor ...ara vermişsiniz eminim özlemişsinizdir birbirinizi..gidin sokulun usul usul
Ben zaten bakireyim iyi de. Cinsel ilişki deneyimim hiç olmadı, yakınlaşmalarım oldu.O zaman konu başlığınız yanıltıcı. Eşinizle olan ilişkinizde daha dürüst olursanız , sorunlarınız daha hızlı çözülür belki de.
Siz iyi misiniz? Neden bu kadar mudahil olma ihtiyaci hissediyorsunuz insanlarin yasam bicimine? Size gore yanlistir bize gore dogru. Herkes halinden memnunsa tam olarak size ne?
Ben de kudraya katiliyorum, keyifle 50-60 yil yasamayi, dumduz 80 yil yasamaya tercih ederim. Bakin tercihlerimiz farkli olabiliyormus gordunuz mu
50 yaş üstünde de eşinizin ereksiyonunu ve kendi orgazmınızı düşünüyorsanız lütfen bu iki bağımlılık yapan maddeyi içmeyin, örnek olmayın, önermeyin. Sizin hayatınız, seçimlerinize saygı duyuyorum.
Sizin yaşam tarzınıza kesinlikle saygı duyuyorum. Bu özgürlüğünüzü her yerde savunurum.
Yaa çok sayıda doktor da içki ve sigara kullanıyor. Burada sizin de benim de yazdıklarım asla dayatma özelliği taşımaz. Karşılıklı düşüncelerimizi paylaşıyoruz. Hepsi bu. Benim alkole ve sigaraya karşı çıktığım kadar isteyen de savunabilir.
Çünkü ben bilime inanıyorum. Alkol ve sigara yüzünden insanların nasıl ağır hastalıklar çektiklerini gözümle görüyorum. Siz hiç bir kanser hastasının son günlerini nasıl geçirdiğini, yapacak bir şey kalmadı dediğimizde ne hissettiğini ve nasıl öldüğünü gördünüz mü?Hayır cidden doğru olan bişey söylese, uyarı yapsa amenna bu derece müdahil olsun ama doğru da değil kiinsan tecrübe etmediği şeyler hakkında neden bu kadar kesin konuşur o kısmı hiç anlamıyor ben.
Çünkü ben bilime inanıyorum. Alkol ve sigara yüzünden insanların nasıl ağır hastalıklar çektiklerini gözümle görüyorum. Siz hiç bir kanser hastasının son günlerini nasıl geçirdiğini, yapacak bir şey kalmadı dediğimizde ne hissettiğini ve nasıl öldüğünü gördünüz mü?
İlla benim alkol ve sigara denemem gerekmez.
WOMAN da yaşam tercihlerine müdahalemden bahsetmiş. Onu da anmadan geçemeyeceğim, üç mesajımda da tercihlerinize saygılı olduğumu ve bu özgürlüğünüzü savunacağımı belirttiğim halde artık nasıl anladıysa bana çemkirmiş.
kafanız kıyak galiba, isterseniz ayıkken okuyun.