17 günlük evli ve hâlâ bakireyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani cinsellik konusunda eşiniz gibi siz de tecrübesizsiniz. Niye bütün sorumluluğu adama yüklüyorsunuz o zaman?
Ay bütün sorumluluğu adama falan yüklediğim yok kötü bir gecenin sabahında bunalarak yazdığım bir yazıya yüklenmedik anlam bırakmadınız şu anda kocamla gayet iyiyiz

Ay bütün sorumluluğu adama falan yüklediğim yok kötü bir gecenin sabahında bunalarak yazdığım bir yazıya yüklenmedik anlam bırakmadınız şu anda kocamla gayet iyiyiz
Yanıt istemiyorsanız kapattırın konunuzu, çemkirmeyin millete. İnsanlar yardım etmeye çalışıyor, kocanıza ettiğiniz eziyeti görün diye uğraşıyor. Yorumculara sarmak da moda oldu bu ara, ne anlatıyorsanız onu yorumluyoruz.

Hayır cidden doğru olan bişey söylese, uyarı yapsa amenna bu derece müdahil olsun ama doğru da değil ki insan tecrübe etmediği şeyler hakkında neden bu kadar kesin konuşur o kısmı hiç anlamıyor ben.

Kimseye çemkirdiğim yok aksine millet bana çemkirmekten nefessiz kalacak. Siz de dahil. "Kocama ettiğim eziyet"i göstermekse derdiniz düzgün şekilde de yazabilirsiniz çemkirerek değil. Yazdığıma bin pişman ettiniz zaten. Yardım etmeye çalışan da bir elin parmağı kadar falan insan oldu, geri kalanı sadece bana afkurdu durdu, azcık objektif olun. Bende de bir sabır var.

yatakta siz üstte ve sırtınız eşinize dönük yapın iki tarafta gayet zevk alıyor ...ara vermişsiniz eminim özlemişsinizdir birbirinizi..gidin sokulun usul usul

Pozisyon değiştirmeyi denediniz mi :d şaka bir yana ön sevişme yapıyor musunuz? Oral seks vs? Siz bakire olduğunuzu dile getirmişsiniz dolayısıyla siz de tecrübeli değilsiniz belki eşiniz de bakirdir? Bunu hiç düşündünüz mü? Kendimize anlayış beklerken erkeklere karşı niçin bu kadar sabırsızız? Senelerdir size dokunmamış gibi veryansın etmişsiniz. Penis eğriliği, sertleşme konusu artık basitçe halledilebilir şeyler, tutun elinden bir doktora görünün önce fizyolojik sorunları halledin sonra da ona biraz zaman tanıyın.

İlişki tecrübem yok. Eşimin bana karşı isteksiz gibi davranmasını hissetmem de öbür tecrübelerden geliyor.

Konu başlığınız "17 günlük evli ve hâlâ bakireyim".

Başlığınızla mesajlarınız arasında büyük bir çelişki var. Kaç evlilik tecrübeniz var ki , bu denli kesin yargılarınız var , anlamak zor.

Genellemelere değil , kendi ilişkinize odaklanın.

Benim önceden tecrübem var hanımefendi.:) ayrıca o anki bunalımla yazmış olduğum sözler. Yoksa eşimi çok severim o da beni sever aramız da iyidir.

O zaman konu başlığınız yanıltıcı. Eşinizle olan ilişkinizde daha dürüst olursanız , sorunlarınız daha hızlı çözülür belki de.

Siz bence okuduğunuzu anlamamışsınız. Burada yazdıklarımın sizin yorumunuzla ilgili kısımlarını altta alıntıladım. Bir kere daha okuyun. kafanız kıyak galiba, isterseniz ayıkken okuyun. Bana ne sizin yaşam biçiminizden. Düşüncemi yazdım. Bir doktor olarak alkol ve sigaraya insan sağlığı açısından karşıyım ve önermiyorum, o kadar.

Sizin yaşam tarzınıza kesinlikle saygı duyuyorum. Bu özgürlüğünüzü her yerde savunurum.

Hayır cidden doğru olan bişey söylese, uyarı yapsa amenna bu derece müdahil olsun ama doğru da değil ki insan tecrübe etmediği şeyler hakkında neden bu kadar kesin konuşur o kısmı hiç anlamıyor ben.
Çünkü ben bilime inanıyorum. Alkol ve sigara yüzünden insanların nasıl ağır hastalıklar çektiklerini gözümle görüyorum. Siz hiç bir kanser hastasının son günlerini nasıl geçirdiğini, yapacak bir şey kalmadı dediğimizde ne hissettiğini ve nasıl öldüğünü gördünüz mü?

İlla benim alkol ve sigara denemem gerekmez.
WOMAN da yaşam tercihlerine müdahalemden bahsetmiş. Onu da anmadan geçemeyeceğim, üç mesajımda da tercihlerinize saygılı olduğumu ve bu özgürlüğünüzü savunacağımı belirttiğim halde artık nasıl anladıysa bana çemkirmiş.

Son düzenleme:

Peki bu demecin yeri bu konu mu ?

Sabırlı olun ve siz üstteyken deneyin. Ağlayıp canınızı boş yere sıkıyorsunuz acemilik bu çok doğal. İlk birliktelik olağan karşılayın ve nazik olun kendiliğinden gelişecektir

kafanız kıyak galiba, isterseniz ayıkken okuyun.

İyice çirkinleştiniz.

Hanımefendi siz kamu spotu musunuz? Size ne?

Sigara içen de alkol alan da zararını biliyor, ne diye tebliğciler gibi vaaz veriyorsunuz sayfa sayfa.

Ha bu arada sigara içmiyorum, alkol de kırk yılda bir, kafamın kıyak olduğunu düşünürsünüz diye yazdım. Hey Allahım ya.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…