17 günlük evli ve hâlâ bakireyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bazı merak edenler mesaj atanlar olmuş. Evliliğimizin birinci ayında birlikte olduk iki gündür gayet iyi ve mutluyuz. İlk ilişkim olduğu için benim de canım çok acıdı hatta dilatör aldım onunla denedik sonra ilişkiye girdik. Eşimin sertleşme durumu çok daha iyi. İlk günler stresten muhtemelen sıkıntı yaşadı. Şimdi içimdeyken biraz yumuşama oluyor ama onun da düzeleceğine inanıyorum. Bana burda destek veren herkese teşekkürler.

İlk hangi pozisyonda yaptınız peki bende 3,5 aylık evliyim halen tam anlamıyla birleşme olmadı ama benden kaynaklı eşimde problem yok ben korkumdan izin vermiyorum vajinismusum sanırım sürekli deniyoruz hangi pozisyonda rahat olur ilk ilişki sizce

Karımı bu hale getireceğime ölmek isterdim..

Bence evleneli çok olmamış, çabuk pes etmişsiniz daha ikinci günden. Biraz daha sabredin. Siz gerginsiniz gibi geliyor bana, muhtemelen o da geriliyor.

Konu yine gündeme gelince aklıma geldi merak edip baktım, senden için düşündüm acaba hala bakire mi diye sevindim senin adına inşallah daha iyiye gider

O beceremiyorsa sen becer canım o uzansin sen üsttune otur madem adam sokamiyor sen yap aaa

15 gün birşeyler alışmak için çok kısa bir süre. Açıkcası sırf cinselllik için sabahlara kadar hatta ilk günlerde ağlanır mı bilemedim biraz garip :) yinede size tavsiyem eşiniz bir doktora görünsün belki bi sorunu vardır

O kadar rezilce aptalca zavallıca yorumlar yapılmış kişu halinize bi bakın acınacak haldesiniz. Kardeşim sen gayet anlasılır ve kibar anlatmışsın. Burası da dert paylaşma ortamı. Gencsin olmuyorsa boşa gitsin böyle ömür mü sürer. Şimdiden böyleyse sonrasını düşünemiyorum. Evliligi cinsellik ayakta tutar. Ki anladıgım kadarıyla eşiniz hasta ve isteksizlik ne tedavi olunursa olunsun geçmiyor. Gencliginize yazık..

Ben de şu anda aynısını yaşıyorum. Defalarca üst kısım diye öğretmeme rağmen yine acıyan alt kısma yöneliyor ve bende de sabır tükeniyor artık. Yok yere acı çektiğimle kalıyorum
Vajina deliği üst kısımda değildir üst kısımda klitoris sizin sürtünerek zevk aldığınız yer var vajina deliği aşağıda ve ilk birleşmede biraz acı yaşayabilirsiniz muhtemelen kendinizi kastığınız için birleşme olmuyor olabilir bir aynanın karşısına geçip vajinanızı kontrol edebilirsiniz anlayışla eşinize gösterebilirsiniz

Ben de şu anda aynısını yaşıyorum. Defalarca üst kısım diye öğretmeme rağmen yine acıyan alt kısma yöneliyor ve bende de sabır tükeniyor artık. Yok yere acı çektiğimle kalıyorum
Üstüne çıkın ve elinizle siz müdahele edin yani tutun ve dogru yere sokun bu kadar basit . Ayrıca ilk birleşme ağrı yapabilir zaten siz yeterince ıslanıyor musunuz ? Buda çok etkili

Yani ayıp olacak ama adam öylece dursa sen kendini gel git yaptirsan olmaz mı elinle destek vererek

Deniz yıldızı pozisyonunda buzdolabı gibi yatmış, kendini de çok ateşli saniyor

Hayatım sakin ol. Erkekler için sertleşememek çok büyük bir utanç ve hayal kırıklığı yaratıyor. Sna mahçup olduğunu hissediyor ondan tüm bu tavırlar. Ayrıca ağladığını da görüyordur bu o bin kat kötü hale getiriyordur onu. İlk sefer için kayganlaştırıcı kullanın. Bir de bu sertleşememe işi devam ederse doktora gitmeli. Yaşadığınız durumu dramatize edip iyice içinden çıkılmaz hale getirmeyin. Eşinin durumu fizyolojik senin seksapelinle alakası yok sorunun.

bahsettiği alt kısım muhtemelen perianal bölge, baskı olduğu zaman ağrı yapıyor.

Bunda ağlayacak ne var bukadar dert edınecek ne var bende onu anlamıyorum. Herseyi dahada zorlaştırararak algı yaratıp sorun büyümüş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…