17 günlük evli ve hâlâ bakireyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Alkol pek yararlı bir şey değil evet ama 2 kadeh içki = iktidarsızlık demek de değil. İçki içti diye sevişemeyen bir erkeğe rastlamadım mesela şu ana kadar. Belki çok ileriki yaşlarda oluyordur.

(Not: alkolik değilim, az içiyorum.)

Sanki daha önce çok evlilik yaşamışsınız da kuralmış gibi bahsediyorsunuz ama aslında yanlış biliyorsunuz. İlk günlerde kadınlarda sistit problemi sık görülür, tüm isteği içine kaçar. Erkeklerin de motivasyonunu düşüren bir şey bu tabii. Ayrıca iki taraf için de tecrübe kazandıkça daha keyifli hale gelir. En azından bizde öyle oldu. İlk günlere göre çok daha iyiyiz beş yıllık evlilikte.

Girecek yeri gerçekten bilmiyordu ve uzun süre boş yere acı çektim, sonradan kendim öğrettim yeri. Kendim aşırı geriliyorum evlendiğimden beri bunalımdayım
ya aslında adam senın fazla karısmandan yapacagı varsa da yapamıyomus gibi.. orama degıl burama sureklı ısaret edılmesı benı de bı yorardı acıkcası :)) sırt kasımıyoz be yawrum.
bunu spermler ıcın cok kullanırım ben de :) senın esıne davranısına tam uydu:)

alkolde yuzcek degıl ya da yuzde 80 alkol alcak degıl :) 2 kadehle ölurse penıs ruslar urememesı lazım. sabahtan aksama vodka.

amaan nıye yapıyosunuz bunu? içmeyıp dini vecibeleri yerine getiren ataturkcu ve laik olamıyo sankı...

amaan nıye yapıyosunuz bunu? içmeyıp dini vecibeleri yerine getiren ataturkcu ve laik olamıyo sankı...
Bu yazıdan asla öyle bir sonuç çıkmaz. Dinine bağlı olup gereklerini yerine getirenler de bal gibi Atatürkçü, laik ve seküler olabilir. Dinine bağlı olanlar da olmayanlar da aynı ülkenin aynı kaderini paylaştığımızdan dolayı birbirimize saygılı olmak zorundayız. Çok sayıda tesettürlü, canım kadar sevdiğim arkadaşım var.

Yanlış anlamaya sebep olduysam özür dilerim.

alkolde yuzcek degıl ya da yuzde 80 alkol alcak degıl :) 2 kadehle ölurse penıs ruslar urememesı lazım. sabahtan aksama vodka.
Yaa çok sayıda doktor da içki ve sigara kullanıyor. Burada sizin de benim de yazdıklarım asla dayatma özelliği taşımaz. Karşılıklı düşüncelerimizi paylaşıyoruz. Hepsi bu. Benim alkole ve sigaraya karşı çıktığım kadar isteyen de savunabilir.

Ay siz daha yeni evlisiniz. Sorunları şimdi açıkça konuşmazsanız evliliğiniz dinamiği bu şekilde oturur. İçinize atıp ağlamayı alışkanlık haline getirmeyin. Eşinizle konuşup sonuç alamamış olsanız tamam anlayacağım ama şu koşulda 15 gündür ağlamanıza gerek yok.

Ayrıca evlilik öncesi cinselliğin ne kadar önemli olduğu da bir kez daha anlaşılmış oldu. Eskiden bu durumu farketmiş olsanız sizin için çok daha kolay olurdu

Derdinde haklısın aynısını kadın yapsa birsürü laf söylenir. Cinsellik.olmadan evliligin anlamı ne ki.Niye üstüne gelinmiş anlamadım

Siz iyi misiniz? Neden bu kadar mudahil olma ihtiyaci hissediyorsunuz insanlarin yasam bicimine? Size gore yanlistir bize gore dogru. Herkes halinden memnunsa tam olarak size ne?

Ben de kudraya katiliyorum, keyifle 50-60 yil yasamayi, dumduz 80 yil yasamaya tercih ederim. Bakin tercihlerimiz farkli olabiliyormus gordunuz mu

Son düzenleme:
Çok da iyiyiz bunu yazdığım güne nazaran. Akışına bıraktım ben de. İlişki olmasa bile önemli olan birbirimizi mutlu etmemiz

Şu anda daha iyiyiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…