canım ben bu ay bal tarcın çörek otu yedim ve şükürler olsun melegim benimle sen bu ay adet olursan onu ye mutluku
Bi o kaldi onuda denicm . Bu ay hgs cekilcm adet olursam bugun 30.gunum daha olmadim . Sen o karisimi tam olarak nsl yptin? Ve n zmndr bbgin olmuyodu. ?
Bende 20 yaşındayım bizdede sorun görülmedi banada tavsiyelerde bulunun :)
adetin düzenli oluyormu yani.ne zamandır korunmuyorsun canım.aynen bende öyle ilaçtan çok bitkisel tedavi
kızlar ya dün ve bugün açık kahverengi leke oldu bende bi damla sadece.ilk önemsemedim ama yerleşme olabilirmi acaba
Bende 20 yaşındayım bizdede sorun görülmedi banada tavsiyelerde bulunun :)
canıımmm üzülme kuzum benim canım o büyüklükteki kist agrı falan yapmıyomu benim amcamın gelini agrısından dolayı acille gitti ameliyat oldu kistti patlamak üzereymiş canım ya sen bi araştır bende eger agrın varsada acile gitmen gerek mazallah patlarsa falan zehirlenirsin amann düşüncesi bile korkunçç
Burdakiler biraz tuhaf anlamadim vallaha :)) Agri yapmazmi yorganlari kemiriyorum bazen. Ama mecbur bidahaki randevuya kadar beklemem gerekiyormus.. bakalim hayirlisi ya :)
Burdakiler biraz tuhaf anlamadim vallaha :)) Agri yapmazmi yorganlari kemiriyorum bazen. Ama mecbur bidahaki randevuya kadar beklemem gerekiyormus.. bakalim hayirlisi ya :)
Canim kistler patlasa sen agridan duramazsin, zehirleme gibi biseyin soz konusu oldugunu dusunmuyorum ama belkide acile filan gitsen desen cok agrim var, o zaman belki yardimci olurlar. Allah yardimcin olsun
testim negatifff
selmmm canımm
e canım takvimin var senin ne nagatif
as canım .geldin kuzucuk
.buluk cnmm moralm cok bozuk cadı kızım emmıyor zorla emziriyorum hep ağlıyo çok çaresizim ne yapcağımı blmyorumm
.buluk cnmm moralm cok bozuk cadı kızım emmıyor zorla emziriyorum hep ağlıyo çok çaresizim ne yapcağımı blmyorumm
yok canım hamile değilim.kızlar ya testi yaptıktan sonra silik çizgi oluşmuş ama baya bi sonra.hamilemiyim acabaa
ayy kuzum bi rahatsızlıgı mı var ki ay ya valla üzüldüm niye emmiyo ki
canım silik olunca var diyolar ama yinede ümitlenme kaç gün gecti senin
canım benimki biraz düzensizama bu hafta içinde bekliyodum.ne yalan söylim umutlandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?