- 28 Eylül 2012
- 1.236
- 10
- 108
ben bi hamıle kaldım 3. ayda dusuk yaptım cnm esımle ayrıldık . eger 2. kez evlenırsem anne olmayı cok ıstıorum zaten sırf onun ıcın evlenıcemAmn cnm amn m naaip eder cnm inş ne zamandan berii isitiyosu. Bebek
ben bi hamıle kaldım 3. ayda dusuk yaptım cnm esımle ayrıldık . eger 2. kez evlenırsem anne olmayı cok ıstıorum zaten sırf onun ıcın evlenıcem
annesının azına bakan bi insandı hanı kötü gelin ıyı kayınvalıde ve görümce, bide şiddet girince işin içine . 4 ay evlilik yasadım ben :) 3 aydırda ailemın yanındayım ıste resmı olarak hala evlıyız davayı acmasını beklıorum inşallah hayırlısıyla ayrılıcam. anlatsam roman olur 3 ay mı 3 asırmı gectı bılmıorum valla o 3 aya milletin 30 seneye sıgdıramadıgını sıgdırdım :) kısmet ya yaşanması gerekıyomus dıye dusunuorum. önümde kocaman bi hayat var daha 21 yasındayım tekrar eşimde olur bebeğimdeÜzüldüm cnm ya hakkında hayırlısı olsun allahım nasip ede inş sana hayırlı eş vede hyırlı evlat cnm ösel olmaSa niye ayrıldın eşinden
Anammmm kızlar nerdesiniz kimseckler yok
annesının azına bakan bi insandı hanı kötü gelin ıyı kayınvalıde ve görümce, bide şiddet girince işin içine . 4 ay evlilik yasadım ben :) 3 aydırda ailemın yanındayım ıste resmı olarak hala evlıyız davayı acmasını beklıorum inşallah hayırlısıyla ayrılıcam. anlatsam roman olur 3 ay mı 3 asırmı gectı bılmıorum valla o 3 aya milletin 30 seneye sıgdıramadıgını sıgdırdım :) kısmet ya yaşanması gerekıyomus dıye dusunuorum. önümde kocaman bi hayat var daha 21 yasındayım tekrar eşimde olur bebeğimde
ben bi hamıle kaldım 3. ayda dusuk yaptım cnm esımle ayrıldık . eger 2. kez evlenırsem anne olmayı cok ıstıorum zaten sırf onun ıcın evlenıcem
dedikodu yapıoruz şekerim amande bebekler yapılmış oh aman hıc vakıt kaybetmeyın heee
uzulme tatlım her ıste bı hayır var dıe bosuna demıolar smdı dusmesydı karnımda bole babamın evınde olcaktım bolesı daha ıyı parcalanmıs bı aılesı olcaktı. simdi dogru duzgun bı ınsandan saglam bı evlılıge dogucak bı bebegım olur en azındanoy yesin onu teyzesi ısım düşündünüz mü . benim hayalim kız olursa nefes erkek olursa ateşti beğenirsenin araklayabilirsiniz cunku koymicam ben artık o ısımleri
tabi canım allahım herşeyi düzenine göre yaratıyo. canım daha isim düşünmedim dini bi isim düşünüyorum cinsiyetine göre.canım üzmek istemem ama bişey sormak istiyorum yanıtlamak zorunda degilsin.(sen bebeginin kesesini ve kalp atışlarını ne zaman duydun )
canım ya daha erken takma kafana tabi demesi kadar yapması kolay olmuyo biliyorum canım hiç dra gittinmi muayene falan oldunmu bi araştırdıysan ona göre sana tavsiyelerde bulunayım
erken ama 31 ay oldu hıc olmadı daha... cnm kasım ayında adetime 10 gun kala 12 gun boyunca kahverengi lekelenmem oldu gebelık sandık ama megersem pkoymusum bebek tedavısını bsladk.snr folık asıt ve klomen verdı. kullandm bebıs olmadı snr rahım fılmı ıstedı esımden sperm tstıde ıstemısdı. esımın %45 ileri hareketlı %30 yavas hareketlı %45 hareketsız normal morfoloji %60 .cıktı esımın bu degerlerıne doktoru cocugunuz olma ıhtımalı yuksek dedı bnm doktorum sana yeterlı olmayablr dedı.. ve varıkosel var esımde ..snr bnde korkudan fılmı 3 ay oldu cektıremedım .sogan suyu ıctım 32, gunde adet oldm ıncır +havuc kuru yptm bu ay ve smdı de adetime 10gun kala sogan suyu ıcyrm .. bakalım bu ay ne olacak .ve kasım ayından berı 31 32.gunde adet oluyorm hep. normalde gunlerım bellı degıldı benı cok nadır 35.gunu gecerdı. ve bu ay ılk defa adet olmama 1 yada 2 gun var hıc goguslerım agırmıyo ben kendımı bıldım bılelı agırır.. sadece kasık agrım ve yogun akıntım ve sıvılcelenmem var. bunlarda adet belırtılerı. yogun akıntımda ıncır ve sogan suyu ıcmekden oldu bence...xs ıste bole cnmm smdı adet olmayı beklyrm bu ay fılım cekılcem bakalım hayırlısı ıns ya. cok takıyom kafaya bıdee esımdee agustosda askere gıtcek ıkısını bırden takıyrm valla tavsıyelere cok ıhtıyacm var..........
Selam kizlar temmuzda 19 oluyorum bebegim olsun bana derttas yoldas olsun istiyorum. Babami kaybettikten sonra hala daha toparlayamadim kendimi.. Okulda var. once dedim aman ya simdi olmasin. Cok cabuk karar degistirdim. Duzensizligim icin doktora gittigimde doktor portakal buyuklugunde kistim oldugunu soyledi. 1.5 aydir fitil ve hap kullaniyorum. Aliskin olmadigimdan ateslenmede yapiyor. tabi kayin validemin falan Konusmalarida.. anlarsiniz ya.. Herneyse doktor dedi bidahaki ayin 15 inde tekrar randevum var Ameliyat olabilirmisim. Cok korkuyorum. Türkiyede Farkli bir ameliyat gecirmistim ama simdi almanyadayim ve kararsizim bilmiyorum. bu durum bayagi uzuyor beni acikcasi( .. Dua edin kavusayim gül kokuluma..
canım ya daha erken takma kafana tabi demesi kadar yapması kolay olmuyo biliyorum canım hiç dra gittinmi muayene falan oldunmu bi araştırdıysan ona göre sana tavsiyelerde bulunayım
erken ama 31 ay oldu hıc olmadı daha... cnm kasım ayında adetime 10 gun kala 12 gun boyunca kahverengi lekelenmem oldu gebelık sandık ama megersem pkoymusum bebek tedavısını bsladk.snr folık asıt ve klomen verdı. kullandm bebıs olmadı snr rahım fılmı ıstedı esımden sperm tstıde ıstemısdı. esımın %45 ileri hareketlı %30 yavas hareketlı %45 hareketsız normal morfoloji %60 .cıktı esımın bu degerlerıne doktoru cocugunuz olma ıhtımalı yuksek dedı bnm doktorum sana yeterlı olmayablr dedı.. ve varıkosel var esımde ..snr bnde korkudan fılmı 3 ay oldu cektıremedım .sogan suyu ıctım 32, gunde adet oldm ıncır +havuc kuru yptm bu ay ve smdı de adetime 10gun kala sogan suyu ıcyrm .. bakalım bu ay ne olacak .ve kasım ayından berı 31 32.gunde adet oluyorm hep. normalde gunlerım bellı degıldı benı cok nadır 35.gunu gecerdı. ve bu ay ılk defa adet olmama 1 yada 2 gun var hıc goguslerım agırmıyo ben kendımı bıldım bılelı agırır.. sadece kasık agrım ve yogun akıntım ve sıvılcelenmem var. bunlarda adet belırtılerı. yogun akıntımda ıncır ve sogan suyu ıcmekden oldu bence...xs ıste bole cnmm smdı adet olmayı beklyrm bu ay fılım cekılcem bakalım hayırlısı ıns ya. cok takıyom kafaya bıdee esımdee agustosda askere gıtcek ıkısını bırden takıyrm valla tavsıyelere cok ıhtıyacm var..........
canım ben bu ay bal tarcın çörek otu yedim ve şükürler olsun melegim benimle sen bu ay adet olursan onu ye mutluku
Merhaba kizlar, ben 17,18,19 degil ama 22 yasindayim, evlendigimde 20 yasindaydim esimle 4 sene ciktik ve evlendigimiz gunden beri bebisim olsun istiyorum. Gecen sene agustos ayinda dusuk yaptim o zaman bu zamandir deniyoruz ama 7 aydir gelen giden yok
Genc anne adaylarina destek olmak istiyorum ve insallah bu ay hamile kalmak istiyorum, yeni yumurtladim daha 9-10 gun var adetime :)
aaa neden öyle diyorsun kız bizde gencizbende 22 yim ama 2 ay sonra 23 inşallah
Tabi canim genciz Allaha sukur ama iste insan evli olup coluk cocuk dusunmeye baslayinca ister istemez yasini hissetmiyorHayirli olsun cicim hamissin sende kac senedir evlisin?
yokk kızz nerdeöylesine yaptım takvimi.2.5 yıldır evliyim.20 aydır istiyoruz.ama adet olmadım daha
Allah iyiligini versin kizz valla bu bebek yapma olayi beni o kadar yordu kiAy anam yemedigim pekmezler ballar soganlar incirler kalmadi artik bide kocisede veriyom artik garibim oda alisti he diyor geciyor Doktorada gittik bisey sorun yok dedi halada olmuyor artik Rabbim hayirlisini ne zaman eylediyse onu bekliyom
Bende yeni yumurtladim tavukluk gorevim bu ayda bittisimdi beklemedeyim bakalim artik adeti gormeye alistim pek umidim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?