17,18,19 yasinda evli olup anne olmak isteyenler :))

ben bi hamıle kaldım 3. ayda dusuk yaptım cnm esımle ayrıldık . eger 2. kez evlenırsem anne olmayı cok ıstıorum zaten sırf onun ıcın evlenıcem

Üzüldüm cnm ya hakkında hayırlısı olsun allahım nasip ede inş sana hayırlı eş vede hyırlı evlat cnm ösel olmaSa niye ayrıldın eşinden

Üzüldüm cnm ya hakkında hayırlısı olsun allahım nasip ede inş sana hayırlı eş vede hyırlı evlat cnm ösel olmaSa niye ayrıldın eşinden
annesının azına bakan bi insandı hanı kötü gelin ıyı kayınvalıde ve görümce, bide şiddet girince işin içine . 4 ay evlilik yasadım ben :) 3 aydırda ailemın yanındayım ıste resmı olarak hala evlıyız davayı acmasını beklıorum inşallah hayırlısıyla ayrılıcam. anlatsam roman olur 3 ay mı 3 asırmı gectı bılmıorum valla o 3 aya milletin 30 seneye sıgdıramadıgını sıgdırdım :) kısmet ya yaşanması gerekıyomus dıye dusunuorum. önümde kocaman bi hayat var daha 21 yasındayım tekrar eşimde olur bebeğimde

olur bebegim olur daha yaşın küçük daha iyileri nasip olur inşallah

dedikodu yapıoruz şekerim amande bebekler yapılmış oh aman hıc vakıt kaybetmeyın heee

ben bi hamıle kaldım 3. ayda dusuk yaptım cnm esımle ayrıldık . eger 2. kez evlenırsem anne olmayı cok ıstıorum zaten sırf onun ıcın evlenıcem

canım düşük yaptıgını bilmiyordum çok üzüldüm yaww

dedikodu yapıoruz şekerim amande bebekler yapılmış oh aman hıc vakıt kaybetmeyın heee

teyzesi daha küççük benim melegim yarın randevum var bakalım o minik kalbini duyabilecekmiyim

uzulme tatlım her ıste bı hayır var dıe bosuna demıolar smdı dusmesydı karnımda bole babamın evınde olcaktım bolesı daha ıyı parcalanmıs bı aılesı olcaktı. simdi dogru duzgun bı ınsandan saglam bı evlılıge dogucak bı bebegım olur en azından oy yesin onu teyzesi ısım düşündünüz mü . benim hayalim kız olursa nefes erkek olursa ateşti beğenirsenin araklayabilirsiniz cunku koymicam ben artık o ısımleri

tabi canım allahım herşeyi düzenine göre yaratıyo. canım daha isim düşünmedim dini bi isim düşünüyorum cinsiyetine göre.canım üzmek istemem ama bişey sormak istiyorum yanıtlamak zorunda degilsin.(sen bebeginin kesesini ve kalp atışlarını ne zaman duydun )

keseyi 1.5 aylık hamıleyken gordum cnm gec farketttım hamıle oldugumu korunuodum cunku. kalp atısını duyamadım ama genelde 2. de duyuluo dıe bılıorum

bnde 17 yaşında evlendim şuan 22 yaşındayım. bi bebeğim olsunn çoookk istiyorum..

cnm oncelıkle sunu soylıyeyım. sogan suyunu dene derımmm... ve benım 2 tane kıstım patlamıstı ıc kanama gecırıyodum. 4 sene once ben 2ayda bır adet olrdum .kasıklarım karnm ck agırdı. ama hc gtmedm doktora kıst oldugundan bıle haberm yok. bıgun evde oynarken yere dusup bayıldım kendımdeym ama hc konusamadım. megersem kıstlerım patlamıs. hemen dktora gttk ve doktor aıleme kızınız ıc kanama gecırıyo hmen amelyt olması lazm dedı. bnde yasadıgm yerde olmak ıstemedm ozelde olmak ıstedm doktorda senın vaktın yok acıl amelıyata gırmen gerkıyo dedı ve benı amelıyata aldılar 20dk surdu. ve guzel bı sekılde cıktım.snr adetlerm duzene grdı ama gunum bellı olmuyodu. halada ole.ama sukur bıdaha tekrarlamadı kıstım kurtuldum. cnm korkma. ama genede doktora gıt derim.kkayın valıdenıde sallla.............. .ay bı sınır oluyrm varya... laf sokmadan duramıyolar...

Merhaba kizlar, ben 17,18,19 degil ama 22 yasindayim, evlendigimde 20 yasindaydim esimle 4 sene ciktik ve evlendigimiz gunden beri bebisim olsun istiyorum. Gecen sene agustos ayinda dusuk yaptim o zaman bu zamandir deniyoruz ama 7 aydir gelen giden yok

Genc anne adaylarina destek olmak istiyorum ve insallah bu ay hamile kalmak istiyorum, yeni yumurtladim daha 9-10 gun var adetime :)

aaa neden öyle diyorsun kız bizde genciz bende 22 yim ama 2 ay sonra 23 inşallah

aaa neden öyle diyorsun kız bizde genciz bende 22 yim ama 2 ay sonra 23 inşallah

Tabi canim genciz Allaha sukur ama iste insan evli olup coluk cocuk dusunmeye baslayinca ister istemez yasini hissetmiyor Hayirli olsun cicim hamissin sende kac senedir evlisin?

Tabi canim genciz Allaha sukur ama iste insan evli olup coluk cocuk dusunmeye baslayinca ister istemez yasini hissetmiyor Hayirli olsun cicim hamissin sende kac senedir evlisin?

yokk kızz nerde öylesine yaptım takvimi.2.5 yıldır evliyim.20 aydır istiyoruz.ama adet olmadım daha

yokk kızz nerde öylesine yaptım takvimi.2.5 yıldır evliyim.20 aydır istiyoruz.ama adet olmadım daha

Allah iyiligini versin kizz valla bu bebek yapma olayi beni o kadar yordu ki Ay anam yemedigim pekmezler ballar soganlar incirler kalmadi artik bide kocisede veriyom artik garibim oda alisti he diyor geciyor Doktorada gittik bisey sorun yok dedi halada olmuyor artik Rabbim hayirlisini ne zaman eylediyse onu bekliyom

Bende yeni yumurtladim tavukluk gorevim bu ayda bitti
simdi beklemedeyim bakalim artik adeti gormeye alistim pek umidim yok.

adetin düzenli oluyormu yani.ne zamandır korunmuyorsun canım.aynen bende öyle ilaçtan çok bitkisel tedavi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…