17,18,19 yasinda evli olup anne olmak isteyenler :))

Dua edin bana evleneyim diye olsun o zorluklar da seni mutlu ediyordur

Nufusta Muhammedül emin koyulmasına belki izin vermezler canım.. Öyle olursa Muhammed Emin koyarsın

öylede olur canım ama güzel demi inşallah allahım gönlümdekini kaderime kaderimdekinide gönlüme güzel eyler

cnm biz 2 sene sonra bebek isteidk korunduk 7 sonra hamile kaldımm

ayy ne güzel allahım seni çok bekletmemiş canımm nasıl gecti hamileligin ve dogumun

öylede olur canım ama güzel demi inşallah allahım gönlümdekini kaderime kaderimdekinide gönlüme güzel eyler

ayy ne güzel allahım seni çok bekletmemiş canımm nasıl gecti hamileligin ve dogumun

evet cok şükür bekletmedii cnm hamileliğim çok zor geçtii 3 ay evime girmeedimm kustum çokk doğumda sezaaryan oldu cadı kızım ters duruyodu bide braz kiloluydu o yüzden sezaryan olduu

bencede canım senin sanırım 1 senen kaldı okulun bitmesine. evlilik aşktan çok saygı gerektiriyo eger o saygı evlilikten önce bittiyse o evlilik zaten bitmiştir baştan

evli değilim ama 2bucuk senelik bir ilişkim var benim annelik annelk yapma duygularım çok fazla ya

evet cok şükür bekletmedii cnm hamileliğim çok zor geçtii 3 ay evime girmeedimm kustum çokk doğumda sezaaryan oldu cadı kızım ters duruyodu bide braz kiloluydu o yüzden sezaryan olduu

oyy oyyy annesi ben onun o tombik kollarını bacaklarını ıstırırım oy o şimdi o yumuk yumuktur yaww allahım benim melegimide hayırlı bi şekilde kucagıma almayı nasip eder

bencede canım senin sanırım 1 senen kaldı okulun bitmesine. evlilik aşktan çok saygı gerektiriyo eger o saygı evlilikten önce bittiyse o evlilik zaten bitmiştir baştan

Evet evet saygı çok çok önemli.. Saygıyı koruyabilelim diye çok dua ediyorum. 1.5 seneye evlenebiliriz. Okullar bitiyor ama aileler pek yanaşmıyor bizi anlamıyorlar

İyi oldu harbiden sizlerle tanıştığıma memnun oldum.. Hem yaşlarımız da yakın

bak ne güzel birimiz annelik duygusunu hamile olana anlatıyo hamile olanda evliligi düşünene evliligi anlatıyo ne kadar uyumlu olduk demii
evli değilim ama 2bucuk senelik bir ilişkim var benim annelik annelk yapma duygularım çok fazla ya

ay ne güzel bişey ya kıs hemen evlende hamile kalma tüyoları verelim sana

Evet evet saygı çok çok önemli.. Saygıyı koruyabilelim diye çok dua ediyorum. 1.5 seneye evlenebiliriz. Okullar bitiyor ama aileler pek yanaşmıyor bizi anlamıyorlar

canım benim inan anne baba her zaman dogruyu bilirler ben bunu evlendikten sonra anladım annem her zaman benim için dogruyu söylemiş. ve annem nerden gördü bilmiyom ama benim bu yaşantımı görmüş ne derse çıkıyo yaa

oyy oyyy annesi ben onun o tombik kollarını bacaklarını ıstırırım oy o şimdi o yumuk yumuktur yaww allahım benim melegimide hayırlı bi şekilde kucagıma almayı nasip eder

aynen cnm inşş cnm inşş alllah yardımcın olsunnn resimlerini yüklüüm bakın benm yumuğumaEki Görüntüle 666321 Eki Görüntüle 666322 Eki Görüntüle 666323 Eki Görüntüle 666324 Eki Görüntüle 666326 Eki Görüntüle 666327 Eki Görüntüle 666328 Eki Görüntüle 666329

Anladım canım.. Ana baba sozunden çıkmak olmaz tabi.. Onlar da razı gelir inşaAllah.. Bide ben 15lik görünüyorum ya onlar sen daha çocuksun diyorlar büyüyemedim gözlerinde..

Ama nisan - mayıs gibi aileler tanışacak galiba

Bir adım atılmış olur hiç değilse

bak ne güzel birimiz annelik duygusunu hamile olana anlatıyo hamile olanda evliligi düşünene evliligi anlatıyo ne kadar uyumlu olduk demii

ay ne güzel bişey ya kıs hemen evlende hamile kalma tüyoları verelim sana
canımm zaten 2senedir birlikte kalıyor gibiyiz haftanın 5günü birlikteyiz kısmet daha var evlilie ama bakak görek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…