amnn cnm amn eveleneli temmuz da 4 sene olucak temmuzda 16 yaşımda evlendii baya erken evlendmmm
ayy negüzel yaw kıs evladım olsun isterim bende ama en önemlisi hayırlı evlat olması
eheheh evet canım aynen öyle çıtı pıtı bişeyim
bebeğe isim düşünüyor musunuz :)
amnn cnm amn eveleneli temmuz da 4 sene olucak temmuzda 16 yaşımda evlendii baya erken evlendmmm
evet cnm ya bizde hepp kızımmız olsun istedik çünkü kız cocuklarını ayrı bi sevyoruz eşimle ama en önemlisi sağlıklı ve hayırlı evlat olaması
evet cnm çokk küçük minnacık cadıı kzım varr
evet cnm ya bizde hepp kızımmız olsun istedik çünkü kız cocuklarını ayrı bi sevyoruz eşimle ama en önemlisi sağlıklı ve hayırlı evlat olaması
canım ya daha hiç düşünmedik ben dini isim olsun istiyorum şöyle buram buram müslüman koksun ismine yakışan bi evlat olsun istiyorum inşallah allahımda öyle yaratır bi fikrin var mı isim konusunda
Omg :) Eşin kaç yaşında canım. Severek mi evlendiniz
Yahu kıskandım ben sizleri.. ben de bekler dururum öylee :)
Hımmm canım mesela Kuran-ı Kerimde geçen kadın ismi Meryem dir.. Bence güzel bir isim.. Onun dışında Afra ismi de güzel, sahabe kadınlarından birinin ismiymiş..
Geçenlerde biriyle tanıştım adı ''Enise'' çok hoşuma gitti anlamı ise Dost, Arkadaş, Cana Yakın Olan; Yâr, Sevgili
Erkek ismi olarak da Ahmed, Muhammed, Mustafa yani peygamber efendimizin isimlerinden daha iyi bir isim bulamadım
Yahu kıskandım ben sizleri.. ben de bekler dururum öylee :)
Hımmm canım mesela Kuran-ı Kerimde geçen kadın ismi Meryem dir.. Bence güzel bir isim.. Onun dışında Afra ismi de güzel, sahabe kadınlarından birinin ismiymiş..
Geçenlerde biriyle tanıştım adı ''Enise'' çok hoşuma gitti anlamı ise Dost, Arkadaş, Cana Yakın Olan; Yâr, Sevgili
Erkek ismi olarak da Ahmed, Muhammed, Mustafa yani peygamber efendimizin isimlerinden daha iyi bir isim bulamadım
eşim 22 yaşındaydı cnmmm
cnm bzm hikayemiz çok güzelll anlatıyım istersen
ben bi tuhafiy gibi bi yerde çalışıyordummmm
eşimin annesiyle babası geldi bi malzeme sordular bende söyledmmm konuştuk biraz aynı köylü çıktıkk
ondan sonra onlarda oğlullarına kız arıyorlarmışş neyse beni çok beğenmişler eşime demişler git tuhaiyede çalışan beyaz tenli çıtıpıtı biz kız var oda geldii ben ortada rafları düzeltiyordummm kafamı bi kaldırdım biri bana bakıyor bende baktım baya bi bakıştık sankii saatler durmuştu bizim için zaman durmuştuu neyse cüzdan alıp çıktı bende biraz çatlağım peşinden çıktımm oda arkasına dönüp ilerledi
neyse akşşammm eve geldm dayım geldii böyle böyle seni istemeye gelcekler çok iyi birileri falan bende yakışıklıysa beğenirmsem olur dedimm sonra akşam istemye geldirler adamlar ayrı kadınlar ayrı oturuyorlardı işten adamların olduğu yere kafamı uzattımm h.geldniz dedm bbi baktım benimm bakıştığım hiç aklımdan çıkmayan aşık olduğummm adam beni istemeye geldiler çokk güzeldiiii birbirimize hala ilkk günki gibi çok seviyoruzzzzz
eşim 22 yaşındaydı cnmmm
cnm bzm hikayemiz çok güzelll anlatıyım istersen
ben bi tuhafiy gibi bi yerde çalışıyordummmm
eşimin annesiyle babası geldi bi malzeme sordular bende söyledmmm konuştuk biraz aynı köylü çıktıkk
ondan sonra onlarda oğlullarına kız arıyorlarmışş neyse beni çok beğenmişler eşime demişler git tuhaiyede çalışan beyaz tenli çıtıpıtı biz kız var oda geldii ben ortada rafları düzeltiyordummm kafamı bi kaldırdım biri bana bakıyor bende baktım baya bi bakıştık sankii saatler durmuştu bizim için zaman durmuştuu neyse cüzdan alıp çıktı bende biraz çatlağım peşinden çıktımm oda arkasına dönüp ilerledi
neyse akşşammm eve geldm dayım geldii böyle böyle seni istemeye gelcekler çok iyi birileri falan bende yakışıklıysa beğenirmsem olur dedimm sonra akşam istemye geldirler adamlar ayrı kadınlar ayrı oturuyorlardı işten adamların olduğu yere kafamı uzattımm h.geldniz dedm bbi baktım benimm bakıştığım hiç aklımdan çıkmayan aşık olduğummm adam beni istemeye geldiler çokk güzeldiiii birbirimize hala ilkk günki gibi çok seviyoruzzzzz
kıskanma cnm inşş yakıında seninde istediklerin olurrrr ama çok zor cnm ya geece uykusu yok dün gece sabah 6 ya kadar salladım çok zor çokk
cok saol canım güzel isimler bu aralar muhammedül emine takmış durumdayım eger olum olursa muhammedül emin koyabilirim tabi eşimde isterse kız olarak hiç isim düşünmedim ama enise çok güzel ve degişik bi isimmiş
canım ya daha hiç düşünmedik ben dini isim olsun istiyorum şöyle buram buram müslüman koksun ismine yakışan bi evlat olsun istiyorum inşallah allahımda öyle yaratır bi fikrin var mı isim konusunda
maşallahhh korundun mu bebek için yoksa olmadımı hemen
Dua edin bana evleneyim diyeolsun o zorluklar da seni mutlu ediyordur
Nufusta Muhammedül emin koyulmasına belki izin vermezler canım.. Öyle olursa Muhammed Emin koyarsın
Çok duyulandım ya..Aman maşallah 40 bin kere maşallah..
En iyisi böyle aslında.. Biz 4 yıldır beraberiz, evlenmeye aileler müsade etmiyor.. Birbirimizi çok yıprattık..
Ya seninki bambaşka bi hikaye olmuş..
Keşke benim sevdiğim de benden büyük olsaydı belki evlenebilirdik o zaman ben okurken
Sen kapalı mısın canım?
Ben kapalıyım
aynen gülüm etmez olurmu onun bii gülmesi herşeye bedel etmezz olurmuyuz cnmm
Dayanamadım anneme msj attım 'ben anne olmak istiyorum' dedim
canım bak eger birbirinizi yıprattıysanız biraz düşün derim ne kadar aşık olursan ol eger evlilikten önce bi yaşanmışlık varsa o evlilikte mutlaka saygı olmuyo bazen ben diyorum keşke görücü usulü evlenseydim o zaman hiç degilse eşimi evliligimde tanımak gibi bi fırsatım olurdu zaten o tanıma aşamasında eşler o kadar saygılı oluyo ki sonrasıda saygılı geciyo mutsuz degilim yanlış anlamayın ama keşke diyorum eşimle görücü usulü hiç gecmişini bilmeden evlenseydim diyorum
ssaolasınn cnmm inşş müsade ederler cnm ya bnde kapalıyımm
Çok duyulandım ya..Aman maşallah 40 bin kere maşallah..
En iyisi böyle aslında.. Biz 4 yıldır beraberiz, evlenmeye aileler müsade etmiyor.. Birbirimizi çok yıprattık..
Ya seninki bambaşka bi hikaye olmuş..
Keşke benim sevdiğim de benden büyük olsaydı belki evlenebilirdik o zaman ben okurken
Sen kapalı mısın canım?
Ben kapalıyım
kıs kadının yüregine iner şimdi durduk yere anne olmak istiyorum ne demek
ay ne güzel bişey yaa tüylerim diken diken oldu maşşalahh allahım huzurunuzu mutlulugunuzu hiç bozmaz inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?