17,18,19 yasinda evli olup anne olmak isteyenler :))

Meraba kızlar sizinle muhabbet ederken bi problem oldu bir türlü foruma giremedim ya

İnternette bi şey var bazen böyle kk ya giremiyorum bu sefer 7 gün boyunca giremedim hep site açılmadı bi türlü :44::44:

nasılsınız ne var ne yok? benim sınavlarım var sınavlarla uğraşıyorum

Hamdolsun iyiyim.. senden naber? seninle tanışmadık. ben 20.5 yaşındayım evli fln değilim topik başlığına uymuyorum ama takılıyorum burada yine de

Sen?
bende 21 yasındayım ayrıldm bekar sayılırım diyelim burda ne arıorum bılmıorum ama öle düştuk bu başlıga

Anladım.. Açtığın konulara baktım da, tanışma hikayanizi yazmışsın, okudum.. Hızlı başlayıp hızlı biten bir evlilik olmuş
aynen ben bile ne oldugu şaşırdım nerden nereye geldik hiç bişey yokken bi anda bıtıverdı. yasanması gerekıyormus demekki her ıste bı hayır vardır derler. hatanın neresınden dönersen kardır böyle dusunuorum

amin canım sizin evlılık planınız varmı ?

kusura bakma canım baska bir konuya dalmısım

Biz plan yapıyoruz da aileler planımızı kabul etmiyor yaaa

3. sınıftayız biz bu yaz veya kışa doğru nişan

4. sınıf sonu da düğün istiyoruz ama aileler daha erken diyor

4 yıl olmuş zaten, mezun olunca 6 yıl olacak ilişki

Daha kaç yıl geçmesini arzu ediyorlar anlamıyorum :44::44:

19 yaşındayım ve bebeğimi kucama almama artık günler kaldı allah isteyen herkeze nasip etsin çok güzel bir duygu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…