hım anladım cnm.. benım hıc agırmıyo suanda bende bıraz umutluyum benım gb bı arkadas bu forumda bole olmus gec dollenme olmus 58. gun ıdrarda cıkmıs bı oncede kanda sımdı sonuclarını almaya gıttı. kımyasal gebelıkden suphelenms doktoru. suan bende olan belırtılerın aynısı ondada olmus . :) ay banada bı umut dogdu.ıns bende hamıleymdr sızler gb :)
inşallah canım allahım dualrınızı kabul eder
inşallah canım allahım dualrınızı kabul eder
amın cnm ıns saol .
meraba canım naber bugun cok ıssız buralar
bende 21 yasındayım ayrıldm bekar sayılırım diyelim burda ne arıorum bılmıorum ama öle düştuk bu başlıga
Hamdolsun iyiyim.. senden naber? seninle tanışmadık. ben 20.5 yaşındayım evli fln değilim topik başlığına uymuyorum ama takılıyorum burada yine de
Sen?
bende 21 yasındayım ayrıldm bekar sayılırım diyelim burda ne arıorum bılmıorum ama öle düştuk bu başlıga
evlenıp ayrıldım tatlım resmı olarak hala evlıyız ama ben kalben boşadım onuevlenip mi ayrıldın sevgilinden mi ayrıldın canımbenim de sevdiğim var 4 yıl 1 ay 22 gündür beraberiz
evlenıp ayrıldım tatlım resmı olarak hala evlıyız ama ben kalben boşadım onuoh masallah allah tamamına erdırsın
inşallhhhhhhh anne olmayı pek bı kafaya taktım
evet canım asla ama asla
Evliliği bitirmede kararlı mısınhiç umut yok mu :44:
evet canım asla ama asla3 aydır beklıorum davayı açmasını bırazdaha bekleyip açmazsa ben açıcam .
aynen ben bile ne oldugu şaşırdım nerden nereye geldik hiç bişey yokken bi anda bıtıverdı. yasanması gerekıyormus demekki her ıste bı hayır vardır derler. hatanın neresınden dönersen kardır böyle dusunuorumAnladım.. Açtığın konulara baktım da, tanışma hikayanizi yazmışsın, okudum.. Hızlı başlayıp hızlı biten bir evlilik olmuş
aynen ben bile ne oldugu şaşırdım nerden nereye geldik hiç bişey yokken bi anda bıtıverdı. yasanması gerekıyormus demekki her ıste bı hayır vardır derler. hatanın neresınden dönersen kardır böyle dusunuorum
amin canım sizin evlılık planınız varmı ?Anladım canım ya Allah hayır etsin
amin canım sizin evlılık planınız varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?