• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

17,18,19 yasinda evli olup anne olmak isteyenler :))

merhaba kızlar ben dertli sadiye 20 yaşındayım 7 ay oldu evleneli 5 aydır korunmuyoruz ama olmuyo bu ay yeni kürler deniyorum bakalım ne olucak size sorum var benim adetim 23 günde bir sürüyor nette yumurtlama testi yapıyorum adetim bittikten 2 3 gün sonra yumurtlaman diyor ben şimdi o tarihte mi yoksa ayın 14. 15. günlerinde mi yumurtluyorum bilemedim benim gibi olan var mı aranızda ayrdım ediin bana lütfen kafam çok karıştı

merhaba kızlar ben dertli sadiye 20 yaşındayım 7 ay oldu evleneli 5 aydır korunmuyoruz ama olmuyo bu ay yeni kürler deniyorum bakalım ne olucak size sorum var benim adetim 23 günde bir sürüyor nette yumurtlama testi yapıyorum adetim bittikten 2 3 gün sonra yumurtlaman diyor ben şimdi o tarihte mi yoksa ayın 14. 15. günlerinde mi yumurtluyorum bilemedim benim gibi olan var mı aranızda ayrdım ediin bana lütfen kafam çok karıştı

Adetin 23 gun suruyorsan 23 ten geriye sayiyorsun (14 gun geriye sayiyorsun)

Yani adetinin basladigi andan itibaren (bittigi an degil) 9. Gun yumurtlama gunun

selam bu topiği yeni gördüm yani sonunda bizimde topiğimiz olmuş. ben 19 yaşındayım 9 aylık evliyim 2 düşüğüm var. bende kan pıhtılaşması var. vayyy bea ne çekmişim bende :(

ben 19 yaşındayım 2 yıllık evliyim nikiyy arkadaşım seninle tanışmak konuşmak istiyorum inşallah bu siteyi takip ediyodum yeni üeye oldum sana mesaj gönderdim olmadı ama umarum bana ulaşırsın

ben de varım 19 yaşındayım 2 yıllık evliyim konuşmalarını çok beğendim seninle inşallah nasipse tanışmak istiyorum istek gnderdim nasıl oluyo bilmiyorum ama inşallah tanışırız

ben de varım 19 yaşındayım 2 yıllık evliyim konuşmalarını çok beğendim seninle inşallah nasipse tanışmak istiyorum istek gnderdim nasıl oluyo bilmiyorum ama inşallah tanışırız

slm canım tanışalımtabi baydır yazmıyodum bu sayfaya iyiki hatırlattın bi sayfam oldugunu canım özel mesajı 100 dafa yorum yaptıktan sonra atabiliyosun eger yeniysen beklemen lazım:54:

selam bu topiği yeni gördüm yani sonunda bizimde topiğimiz olmuş. ben 19 yaşındayım 9 aylık evliyim 2 düşüğüm var. bende kan pıhtılaşması var. vayyy bea ne çekmişim bende :(

slm canım yazını yeni gördüm düşüklerin için çok üzüldüm ama yine hamilesin galiba kan pıhtılaşması için igne vuruluyo musun?

19 yasında evlendım 20 de gebe kaldım 21 de doğum yaptım
sımdı 28 yasındayım 6.5 yasında kocaman bı kızım 10 aylık bı oğlum var ıyıkı erken evkendım erken anne oldummm

[sıze=3]

masallah :nazar:
2 çocuk arasını uzun tutmuşsunuz zor mu geldi genç yaşta annelik?[/sıze]

yok tatlım bız bıraz duygusal davrandık kızımız tek cocuklugu yasasın hemen abla olmasın ıstedık tabı ıkıncıyı de dusunduk aynı ozlemle kucaklayalım dıye yas belırlemedık ne zaman bebek gormeye baslayınca heyecanlandık tamam dedık ıyıkıde o sekılde yapmısız ılk cocuktakı heyecanı yıne yasıyoruz ablamız hıc kıskanmadı yardımcı

yasınızda genc sızede tavsıye ederım

yok tatlım bız bıraz duygusal davrandık kızımız tek cocuklugu yasasın hemen abla olmasın ıstedık tabı ıkıncıyı de dusunduk aynı ozlemle kucaklayalım dıye yas belırlemedık ne zaman bebek gormeye baslayınca heyecanlandık tamam dedık ıyıkıde o sekılde yapmısız ılk cocuktakı heyecanı yıne yasıyoruz ablamız hıc kıskanmadı yardımcı

yasınızda genc sızede tavsıye ederım

oh canım ne güzel :nazar:
senin doğum yaptığın yaştayım ben şimdi :33:

bu arada bu topikte takılıyorum ama evliyim sanma beni :1:
bekarım ben üniversite okuduğum için evlilik yok daha :ssz:

Son düzenleme:
[sıze=3]

oh canım ne güzel :nazar:
Senin doğum yaptığın yaştayım ben şimdi :33:

Bu arada bu topikte takılıyorum ama evliyim sanma beni :1:
Bekarım ben üniversite okuduğum için evlilik yok daha :ssz:[/sıze]

desee bu yasta annelık yok
olsun cnm herseyı zamanı var rabbım hayırlı zamanda hayırlı ınsandan evlat sahıbı olmanı nasıp eder ınsalla

bak tam ıkı cocuk annesı gıbı konusuyorum:)

desee bu yasta annelık yok
olsun cnm herseyı zamanı var rabbım hayırlı zamanda hayırlı ınsandan evlat sahıbı olmanı nasıp eder ınsalla

bak tam ıkı cocuk annesı gıbı konusuyorum:)

inşallah canım :)

3. çocuk istiyor musun yoksa 2 yeter mi diyorsun :)
benim annem başbakan gibi herkese 3 çocuk yapın diyor :1:

[sıze=3]

inşallah canım :)

3. çocuk istiyor musun yoksa 2 yeter mi diyorsun :)
benim annem başbakan gibi herkese 3 çocuk yapın diyor :1:[/sıze]

cnm ben ıstemıyorum gıydır gıydır bıtmez
arabaya bındır bındır bıtmez
ama esım bı tane daha ıstıyor bıkac yıl sonra vaadler cok
ama ben kaza olmadıktan sonra hadı ucuncu cocugumuz olmaz dıyorum
he olur cok ozler bebe hasretıyle yanarsam yıllar sonra bılemedım ıste

cnm ben ıstemıyorum gıydır gıydır bıtmez
arabaya bındır bındır bıtmez
ama esım bı tane daha ıstıyor bıkac yıl sonra vaadler cok
ama ben kaza olmadıktan sonra hadı ucuncu cocugumuz olmaz dıyorum
he olur cok ozler bebe hasretıyle yanarsam yıllar sonra bılemedım ıste

ehehe anladım canım
tabi Allah nasip ederse olur, etmezse olmaz :16:

ben anneme diyorum hep
beni gaza getir de 3 tane doğurayım diye

bizimkilerde de vaat çok :1:

hey nikiyy napıyosunn

:16::16: iyiyim kuzum ne yapim işte koca göbek ve bunaltıcı nem ve sıcaklarla ugraşıyorum öyle sen ne yapıyosun tatlım bayadır konuşamıyoruz yaw:40:

19 yasında evlendım 20 de gebe kaldım 21 de doğum yaptım
sımdı 28 yasındayım 6.5 yasında kocaman bı kızım 10 aylık bı oğlum var ıyıkı erken evkendım erken anne oldummm

ayy çok güzel rabbim pişman etmesin inşallah bende bebegimi dogurduktan sonra araya baya zaman koymak istiyorum çünkü ilk bebegimle doya doya anneligi yaşamak istiyorum sonra bebek kokusunu özledigimdede 2. gelir inşallah bide canım gercekten çok iyi bi yaşta 2. bebegini dogurmuşsun benim arkadaşımın kızı 2 yaşına girdi ve evde şu an 1,5 aylık kardeşi var inan annesi öyle zorlanıyoki bebegi çok kıskanıyo bide zaten kızıda daha çocuk bebegi öpmek isterken karnına kafasına bastırıyo bilmedigi için ama senin kızın az çok neyin ne oldugunu anlıyodur:34:

ay ne güzel sayfam canlandı yaw neden uzun süredir girmedim ki ben burayaa:37:

Şimdi cnm adet tarihinin 15. Günü yumurtlama tmm bnm yazdıklarımı uygula lütfen arkadaşım bu yöntemle aynı ay hamile kaldı adet gününden itibaren 15. Günü say ve 1 gün arayla ilişki olacak yani hergün değil taki adete 2 gün kala bırakacaksın ilişkiden sonra hemen kalkmayıp yarım saat 45 dk ya ayakları karnına çek ya da dik sonra da wcye gidebilirsin ihtiyaç olursa çok sıcak suyla banyo yapma ılık olsun ve kısa sürede çık ve adet olmana 1 hafta kala asla ağır ve yorucu iş yapma tmm bu tavsiyemi inşallah yerine getir tez zamanda hamilelik haberini Alalım

Back