16 yaşındaki kız kardeşim...

Role play yapıyorlarsa gönül ilişkisi kurduklarını düşünme hemen bizde zamanında eğlendik o şekilde yani belki o role büründükleri için o şekilde konuşuyorlardır.o yaşlarda cinsel kimlik bunalımların olduğu yaşlar insan kendini keşfediyor sizin ciddi bir sorun yoksa dışardan müdehale etmeniz doğru olmaz yardım edeyim derken travmatik bir etki yaratırsınız daha kötü olur.herkes merak etmiştir o yaşta böyle şeyleri hatta bazıları denemiştir hemcinsleri veya karşı cinsle bunlar normal şeyler.tabiki onu uyarmanız güzel birşey hatta isterse destekte aldırabilirsiniz bir uzmandan ama istemiyorsa zorlamanızın bir faydası olmaz başkasının etkisiyle eşcinsel olunmaz zaten bunu aklınızdan çıkarın.sanalda tanıştı diye karşı taraf illa fake olacak değil ama sanalda atıp tutan kendini farklı gösteren insanlar tabiki var bu konuda dikkatli olmasını söyleyin sadece.sanalda biriyle konuşmak daha kolaydır bu nedenle o kişiyle bu kadar şey paylaşmasıda normal size anlatamadığı herşeyi bu kişiye anlatması kolay çünkü gerekirse bu kişiyi blocklar ve yoluna devam eder sanalın olayı bu.

merhabalar, ailelerin sadece kızmasından değil üzülmesinden dolayı da ergenler sorunlarını gizli yaşayabiliyor. Zaten ne anneniz ne de babanız bu durumun ne derece gerçek ve doğru olduğunu kestiremez. Kendini eşcinsel olmaya zorladığını düşünmüşsünüz mesela belki gerçekten öyle hissediyordur. Bunu ancak bir uzman bilir, zaman kaybetmeden aksiyon alın bence.

Mavi balina mı ne öyle bi oyın varya,cocukları etkisi altına alan:KK43:
ÖYle bi grup mu acaba bu sanal grup diye korktum acıkcası.
Beyni yıkanmıs gibi her dediğini yapıyor cocuklar o oyunun.
Vakit kaybetmeden uzmanla görüsmelisiniz.
Suan arkadas bulmak icin,onlara da rol yapıyor,oyleymis gibi davranıyor olabilir.
Ama uzmansız hareket etmeyin.
Tehlikeli olabilir,daha cok uzaklasabilir sizden.

Sanal da olsa gerçek bir kişiyle konuşuyor sonuçta. İçinde kadınlara ilgi duymak yoksa zaten zorla olmaz. Eşcinsellik zorlama veya özentilikle açıklancak bir şey değil. Şimdilik biraz gözleyin bakalım ama eşcinsel olduğu için değil, henüz çocuk ve korunmasız olduğu için. Uzman yardımı almak da gereksiz bence.

Gerçek olduğu ne malum, ya gençleri kandıran bir sapıksa? Sanal bu, karşıdaki kızları avlayan 40lık bir tip de olabilir pekala.

Kardeş okulda nasıl arkadaşı var mı? Daha önce flörtü oldu mu?

Sosyalleşebileceği bir kursa gitse mesela, sanal işlere vakti kalmasa? Sağlıklı bir sosyal hayatı olursa sanal işleriyle ilgisi kalmaz bence.

Kesinlikle evcilik oynuyorlar :KK70: Ben ileride üzülecegi için üzülüyorum. Geçmişi hatırlayınca saçmaladığı için üzülecek. Belki de en kötüsü affetmeyecek hatasını.
evcilik oynayacak kadar da küçük değil ama evet 15 yaş büyük değil de küçükte değil... ben sırf özenti veya merak olduğunu düşünmüyorum meraktan bakar geçer en fazla sorular sorar konuşur ,insanın içinden gelmese kendi cinsine karşı o anlamda merakı olmaz ,eşcinsellere soruyorlar ne zaman farkettiniz diye bir kadının röportajını hiç unutmuyorum mahallemdeki kızlarla oynarken abilere bakarlardı ben bir ablaya bakardım sürekli ona hayran ve aşıktım hep kızlara ilgi duydum diyor 8-9 yaşlarından bahsediyor şuan 30 yaşında hala aynı şekilde. sanırım siz kabul etmek istemiyorsunuz ama bir insan sırf merak ettiği için 2 sene boyunca kendi cinsiyle flörtleşmez . bellki içinden gelen bu .bu ihtimalin üstünde daha çok durun derim lisedeyken sevgilisi olmayan aramızda kaç kişi vardır sanırım çok azdır tercihler oturmuştur... erkekler pek ilgi göstermiyor diye de kimse gidip kızlara ilgi duymaz... tüm mesajlarınızı okudum ısrarla oyuna kapıldığını evcilik oynadığını yazmışsınız içten içten durumu kabul etmek istemiyorsunuz bunu konuşurkende belli ediyorsanız sizinle açık konuşmaktan çekinir şimdilik anne babanıza söylemek yerine tam olarak hislerini kardeşinize sorabilirsiniz siz kardeşsiniz herşeyi konuşabilirsiniz bunu ona inandırın derim ....

ısrarla sanal arkadaşlığa güvenme demeyin öyle dediğinizde kendisi içten içten görüştüğü kişiyi savunmaya geçer ve size zıtlaşır onu tanımıyor bile önyargılı der size birşey anlatmaz
şimdi insanlar sanaldan bulup evlenip çoluğa çocuğa karışıyor burada tanıştığım arkadaş olduğum evime bile gelip kalan çok iyi dostlar edindim bu tarz hikayeler anlatın arkadaşlıklarına inandığınızı falan anlatın ki size dosdoğru herşeyi anlatsın

kendinizden düşünün biri size sanal arkadaşlık olmaz güvenme deyip dursa ona anlatır mısınız saklar mısınız değil mi ama :KK66:

Gerçek olduğu ne malum, ya gençleri kandıran bir sapıksa? Sanal bu, karşıdaki kızları avlayan 40lık bir tip de olabilir pekala.
açıkcası ilk aklıma bu geldi ne yalan söyleyeyim karşı tarafı görmüş mü kameradan görüşmüşler mi ... belki erkek sırf kızı kandırmak için ona duymak istediklerini söylüyordur

hatta açıkcası benim kardeşim böyle birşey yaşasa ailem senin gitmene izin vermez ama kendisi gelebiliyorsa gelsin arkadaşın sonuçta tanıştır beni derdim :KK66: ancak bu şekilde kontrol altına alabilirsiniz

İki sevgilinin konuşması gibi düşünün. Ama bu ikisi bir süper kahraman fan sayfasında roleplay yaparken tanışmış. Yani sevdikleri karakterlere bürünüp onlar gibi sohbet ediyorlar. Sanal tiyatroculuk gibi. Sanırım gerçek ile hayali birbirine karıştırmışlar. İşi ilerlertmişler. Aramızda 10 yaş var ama ben bile anlamakta güçlük çekiyorum yeni nesili. Çok tuhaf eğlence anlayışları var.
O zaman ablası olarak oturup konuşun bişekilde

Herkese günaydın. Benim 16 yaşında bir kız kardeşim var. Ergenlikte ve doğal olarak şuan bir arayışta. Uzun zamandır bir şeylerden şüpheleniyordum. Dün onun yanında telefonuna baktım ve mesajlarda sanal alemde tanıştığı bir kızla gönül ilişkisi kurduğunu öğrendim. Yüz yüze görüşmediği, tanımadığı, anlattıklarının gerçek olup olmadığını bilmediği biriyle. Kızmadım, hatta bunun normal olduğunu söyledim, sonuçta bu yaşlar keşfetme, arayış, karakterin oturduğu yaşlar. Ama yine de ne yapacağımı bilmiyorum. O kızla arasına mesafe koymasını söyledim. Bunun gerçek olmadığını ve sonunda üzüleceğini söyledim. Ama hala konuşmaya devam ediyor. Kızın etkisi altına girmiş. Konuşmalarında onu doldurduğunu gördüm. Kızın ailesi baskıcıymış. Sanki kendi ailesine yapmak istediklerini bizimkine yaptırıyor. Kız onu yanına çağırıyor. Korkuyorum yanlış bir karar vermesinden. Çok konuştum onunla. Güzel olduğunu söyledim. Özellikle buna çok takıldı. Güzel olduğunu duymak hoşuna gitti. Sanırım kız arkadaşlarının sevgililerinin olup kendisinin olmamasının nedenini anlayamıyor. Cevap olarak güzel olmadığını düşünüyor. Kendini escinsel olmak için zorluyor ve bunu yaparken de sanal alemde hiç tanımadığı insanlarla birlikte yapıyor. Başka seçenek bulamıyor. Erkeklerin onu beğenmemesi için hiçbir sebep olmadığını ama hala kıza bağımlı. Ne yapmam gerek? Anneme babama bu durumu açıklasam mı? Bir uzmandan yardım alınsa ters teper mi?
Karşısında kinin yaşına gore bu suç. Sonuçta kardeşiniz 18 yaşından büyük değil ve çocuk.
Karşısındakinin kadın yada erkek olması bunu değiştirmez diye düşünüyorum.

Belki gercekten escinseldir belki dediginiz gibidir, bence tam el atilmasi donem sonra gec kalmayin. Eger aileniz tepki verecek biriyse hic soylemeyin ters teper , aileme soylerim diye tehdit edip psikologa goturun ama aileniz anlayisli insanlarla annenize soyleyin o babaniza soyleyip soylemeyecegini ne yapacagini daha iyi bilir

Karsi taraf manipule ediyor kardesinizi ben tehlikeli buldum.ailenize soyleyin oncelikle.kardesinizi o kisiden uzaklastiracak sekilde yonlendirmek lazim.yani erkek arkadasi olsa belki ortak hayalleri olan.16 yas cunku secim yapma yol belirleme donemleri.hangi bolumu okumak istiyor mesela?bu kiz unv.ye gidecek belki sehir disina.bence bu durumu cozmelisiniz acilen ailenizle bir uzmana danisarak.

Karşı tarafın yaşı kaç ? kardeşiniz kendini tanıma yaşlarında. Eğer karşı tarafta öyle internet evciliği oynayacak yaştaysa uzun süreceğini düşünmüyorum ama karşı tarafın yaşı büyükse kardeşinizi korumanız gerekiyor

ben de iki yıl boyunca eşcinsel olmayan birinin kendi cinsiyle flört edebileceğini sanmıyorum. Siz flörtü olmadığı için kıza yöneldiğini düşünüyorsunuz ama belki de karşı cinse ilgisi olmadığı için flörtü olmamıştır. Ne olursa olsun karşıdaki kim bilmiyorsunuz. Takip etmeniz daha iyi olur ve evet bir uzman yardımı da almanız iyi olur.

İki sevgilinin konuşması gibi düşünün. Ama bu ikisi bir süper kahraman fan sayfasında roleplay yaparken tanışmış. Yani sevdikleri karakterlere bürünüp onlar gibi sohbet ediyorlar. Sanal tiyatroculuk gibi. Sanırım gerçek ile hayali birbirine karıştırmışlar. İşi ilerlertmişler. Aramızda 10 yaş var ama ben bile anlamakta güçlük çekiyorum yeni nesili. Çok tuhaf eğlence anlayışları var.
Ayy Black mirror " Striking Vipers" bölümü geldi aklıma. Orda da iki evli adam sanal oyunda roleplay da sevişiyorlardı sürekli.

En sonda gay olmadıkları sadece bunu sevdikleri ortaya çıkmıştı

Bilemedim cok karışmayın derim ben..
Bu yaşlar müdahaleye açık değil kalkıp psikoloğa götürürseniz bunu hastalık sanabilir ve gerçekten eşcinsel ise kimlik bunalımına girer, intihar edenler bile var.

Ayy Black mirror " Striking Vipers" bölümü geldi aklıma. Orda da iki evli adam sanal oyunda roleplay da sevişiyorlardı sürekli.

En sonda gay olmadıkları sadece bunu sevdikleri ortaya çıkmıştı

Bilemedim cok karışmayın derim ben..
Bu yaşlar müdahaleye açık değil kalkıp psikoloğa götürürseniz bunu hastalık sanabilir ve gerçekten eşcinsel ise kimlik bunalımına girer, intihar edenler bile var.
gay olmadıkları bunu sevdiklerimi ortaya çıkmıştı ben hiç öyle hatırlamıyorum ya, içlerinden bir tanesi resmen diğerine takıktı... aşık olmuştu evliliği falan perişan oldu adamın .bir süre de devam etmişlerdi bu duruma...

Karşıda ki ya erkekse ya görüntü vesaire alsa . Ya yanlış birşey yaptırsa okuldan kaçsa vesaire. Kardeşinizle konuşun görüntülü konuşun o kişiyle tanışın. 16 yaşında etrafında ki herkesin sevgilisi var diye erkek arkadaş bulur diye düşündüm karşıdakinin kız olması o yaş için çok da iyi değil. Özenti ile bayanlardan hoşlanan da var böyle şeylere. Ailenizle de konuşun açık veya gizli bilsinler

gay olmadıkları bunu sevdiklerimi ortaya çıkmıştı ben hiç öyle hatırlamıyorum ya, içlerinden bir tanesi resmen diğerine takıktı... aşık olmuştu evliliği falan perişan oldu adamın .bir süre de devam etmişlerdi bu duruma...
demek istediğim fiziksel olarak öpüşmeyi denediler, ikisi de hoşlanmamsıtı bundan

X