• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

16 Yaşında tecavüze ugradim simdi 19 ve ilk askim döndü

olay gerçekse ki sanmıyorum adli vakaya dönüşmüş nasıl ameliyatla saklayacaksınız bu bir... ikincisi tecavüzü.yaşayan insanlar karşı cinsden tiksiniyor nasıl bu kadar kısa sürede 4 kişiyle birlikte oldun senin hiç mi travma sürecin olmadı... buyüzden bencede konu fake... eğer gerçeksede arkana bile bakmadan eski sevgilinden kaç kendi bedenine saygın olsun biraz...

Kesinlikle inandırıcı değil.. :KK20: Nick enteresan, yılbaşı sabahı hemde.. sumiller.. Ben miller e takıldım.. Üzerinede su içmişsen halüsinasyon görmüş olabilirsin :KK53: Bu yaşta bünye kaldırmamıştır.. Daha yaşın küçük, kafa ancak uyduruk fantezilere basar.. Sen uzak dur bu işlerden çocuum .. Öyle kadınların has has durumlarınıda basit abazan fantazilerinizde kullanma..

Kesinlikle inandırıcı değil.. :KK20: Nick enteresan, yılbaşı sabahı hemde.. sumiller.. Ben miller e takıldım.. Üzerinede su içmişsen halüsinasyon görmüş olabilirsin :KK53: Bu yaşta bünye kaldırmamıştır.. Daha yaşın küçük, kafa ancak uyduruk fantezilere basar.. Sen uzak dur bu işlerden çocuum .. Öyle kadınların has has durumlarınıda basit abazan fantazilerinizde kullanma..
Hahahajhaaaa :D

Oncelikle agzinizi bozmamanizi rica ediyorum cok zor bi donemdi ve ben 3 yil tedavi gordum osuruktan yorumla ne cektigimi ve o yasananlari hangi kafayla yasadigimi bilemezsin ben bunlar icin geri doktora gittim bu normal dedi ama vajinamla ilgilenmedi bu gibi olay sonrasi bunlar normal dedi ve yargilamadi olan seylermis ve ben pisman oldum o yuzden hissedemiyorum hic bi duygu zaten ayrica allah var kesinlikle zor durumda bir insana boyle bi on yargiyi kimse hak etmez benim organim benim annem babam sizi ne ilgilendirir siz simdi annen baban nerdeydi tecavuz olurkende dersiniz sizin gibilerin beyninde koca bi duvar laf anlatilmaz susalim en iyisi

tecavüz olayını "artık kadın oldum; eskisi gibi
temiz masum değilim" şeklinde özetleyen, yeni sevgiliyi oral seksle elde tutmaya çalışan sizin beyninizde ne boyutta bir duvar var acaba? bakış açınıza göre yorum yapılmış gayet.

çok fazla fake duruyorsunuz.

yavrum tecavüzden sonra 4 adamla birlikte olmak nedir?
ÇİVİ ÇİVİYİ SÖKER mi dedin?
böyle mi atlatmaya çalıştın?

Hadi diyelim ki bu yaşananlar gerçek. 23 yaşımda 2 seneye yakın evli biriyim ben.
senin kadar sex bilgim yok. çok acayip.

Biraz inandırıcı olaydı iyiydi...

simdi bu konuda gazetelerde yer alir.aciyorlar bu konulari .bizde yutmuyoruzda.kknin adiini cikariyorlar sonra

Bişi derdim de töbe töbe ya.

İyi sallayamamışsın. nerden buluyorsunuz böyle hikayeleri hayal gücünüz baya genişmiş seni ciddiye alıp cevap verenlerde olacaktır elbette nasıl eğleniyor musun Keyif mi alıyorsunuz

Evet kimse anlamaz bi dörtlük daha yaparsın. Fakeee

Tecavuz gibi bir olayin ardindan konu kadin olmak, vajinadan durumun anlasilmasi , oral seks yapmak ve sevismek falan midir ki?
Umarim gercek degilsindir

İnsanın aklına böyle bir senaryo yazmak nasıl gelir acaba? Hem de kadınların en büyük sorunu olan tecavüzü kullanarak? Gün geçtikçe dibe batıyoruz dünya da ki en iğrenç kavramı bile insanlar dalga konusu yapmaya başladı,fake olduğun nasıl da belli bari başka bir konu bulsaydın kendine eğlenmek için.

Back