• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

16 yas buyuk bir erkek

E biraz öncede 30 40 yaşındakilerle anlaşıyorum diyordun aman neyse ya senin derdin kk da ilgi çekmek bu net :KK66:
Pardon? Değişik bir kafa yapınız var. Ya da okuduğunuzu tam olarak anlayamıyorsunuz.

Ne demişim en iyi anlaştığım erkeğin benden 30 yaş büyük olduğunu, öyle yazıldığı gibi dede falan olmadığını, görüşlerimizin vs. uyumlu olduğunu yazmışım.
20 yaşında olup üşengeç, cinsel performansı kötü olan tipler olabildiği gibi 50 yaşında olup da gayet karizmatik, fit, güzel performansa sahip olan tiplerin de olabildiği, hepsinin amca kategorisine girmediğini yazmışım.
Ben buradan 30-40 yasindakilerle iyi anlaşıyorum gibi bir anlam çıkaramıyorum.

Kaldı ki hayat tecrübesi denilen şeyi yaş değil yaşanan olaylar oluşturur. Sence hayatın sillesini yemiş 18 yaşındaki bir insanda mi yoksa sığ bir hayat yaşamış 30 yaşındaki bir insanda mi hayat tecrübesi daha çok vardır?

Kimin her daim ilgi çekmeye çalıştığı çok net ortada. Saygılar, sevgiler :)

Pardon? Değişik bir kafa yapınız var. Ya da okuduğunuzu tam olarak anlayamıyorsunuz.

Ne demişim en iyi anlaştığım erkeğin benden 30 yaş büyük olduğunu, öyle yazıldığı gibi dede falan olmadığını, görüşlerimizin vs. uyumlu olduğunu yazmışım.
20 yaşında olup üşengeç, cinsel performansı kötü olan tipler olabildiği gibi 50 yaşında olup da gayet karizmatik, fit, güzel performansa sahip olan tiplerin de olabildiği, hepsinin amca kategorisine girmediğini yazmışım.

Kaldı ki hayat tecrübesi denilen şeyi yaş değil yaşanan olaylar oluşturur. Sence hayatın sillesini yemiş 18 yaşındaki bir insanda mi yoksa sığ bir hayat yaşamış 30 yaşındaki bir insanda mi hayat tecrübesi daha çok vardır?

Ben miyim ilgi çekmeye çalışan :70: 100 tane değişik konu açanda benim zaten :70:

Ben miyim ilgi çekmeye çalışan :KK70: 100 tane değişik konu açanda benim zaten :KK70:
Problemim olduğu konularla ilgili tabii ki konu açtım, gerektiğinde de açmaya devam edeceğim.

Şöyle bir forumdaki total cevaplarınıza bakmak yeterli oluyor algılamaya :)

Dede mi diycen adama ne diycen.10 sene sonra yatmak istesen olmuycak gezmek istesen emeklisini almaya mi gitcen Senin kanin kayniycak yasta adama gencliginimi curutcen allasenn.Cok yorar seniii cokkk o evde oturmak istiycek sen yasam enerjin somurulmus hissetcen ciiiixxxssss. :KK53:

Şeyi buruşmuştur artık...

Ahshhdkjddhjfff o kadar güldüm ve katılıyorum ki :KK70:

Ya bu yaşını başını almış erkeklerin, genç kadınlara kanca takmaya çalışması beni eskiden beri sinirlendiren bir durum ama kız anası olduktan sonra mıdır nedir, sinirlenmek lafı az kalıyor, böyle o adamları şeylerinden tavana asasım geliyor.

Yaşınızın toyluğundan bazı şeyleri düşünemiyor, hayata daha heyecanlı, toz pembe bakabiliyor olabilirsiniz. Belki yaşınıza göre olgun olduğunuzu da iddia edeceksiniz. Çünkü fark ediyorum ki kendinden çok büyük erkeklere ilgi duyan kadınlar, yaşıma göre çok olgunumla cümleye başlıyor. Şimdi ne kadar olgun olursanız olun, 41 yaşındaki bir insanla aynı kulvarın olgunluğuna sahip olamazsınız. O yüzden böyle durumlarda, genç olana değil, yaşını başını almış tarafa ıslak odunu veresim geliyor. Gitsin dengini bulsun.
+1 :KK51:

Bu kadar yaş farkı çok fazla gerçekten de. Yanlış bir seçim olur sizin için. Yaşı büyük adamlar başlarda genç kızlarla evlenebilmek için herşeye evet der tamam der evlendikten sonra özüne dönerler . Amaç genç bir eşi olması. Ama size yazık olur.

Kişisel olarak 16 yaş farkı fazla buluyorum.
Bununla birlikte bazı arkadaşları 40 yaş ve üstü insanlar hakkında çok önyargılı görüyorum.
Şu bizi gömen arkadaşlar kaç yaşındalar?
Onu da merak ediyorum.

Zaman geriye gitmiyor hanımlar,
Allah ömür verirse siz de o yaşlara geleceksiniz.
Tamam geyik yapıp eğlenmek güzel ama bazı yorumları rencide edici buluyorum kendi adıma.
Ayrıca insan ilişkilerinin genelleme yapmaya müsait olmadığına inanıyorum.
Bazı durumlar,bazılarımız için yaştan bağımsız gelişip gayet olumlu ilerleyebilir.
Sizin için uygun olmayan başkası için tolere edilebilirken bir diğeri için tercih edilebilir.
50'li yaşındaki her erkek de içi geçmiş dede değildir.
Evde kanapede pineklemek,gezmek istememek,
orta yaş davranışı değil,
mizaç özelliği de olabilir.
Az yavaş gelin rica ediciimmm.

Bununla birlikte bazı arkadaşları 40 yaş ve üstü insanlar hakkında çok önyargılı görüyorum.
Onu da merak ediyorum.

Tamam geyik yapıp eğlenmek güzel ama bazı yorumları rencide edici buluyorum kendi adıma.
Bazı durumlar,bazılarımız için yaştan bağımsız gelişip gayet olumlu ilerleyebilir.
Sizin için uygun olmayan başkası için tolere edilebilirken bir diğeri için tercih edilebilir.
+287474388383.

O 16yaşındayken sen yeni doğmuşsun.o 32iken sen 16yaşındaymışsın ..olur mu sence..

Hayatın sillesini 16 yaşında oldukça ağır yemiş bir insan olarak bir şeyi yanlış yorumladığınızı düşünüyorum. Sille yedik diye bir gecede vizyon, olgunluk ne bilumum güzel insani vasıflarla donatılıp, Usagi'den Ay Savaşçısı'na dönüşmüyoruz. O dönüşüm için, yaşadıklarımızın bizi pişirmesi ve karakterimizi oluşturması için bile zaman gerekiyor. O yüzden akıl yaşta değil baştadır, evet, ama o akıllı başın oluşması için de zamana ihtiyaç var. =)) Hayatın sillesini yemiş 18 yaşındaki insan, emin olun daha yediği sillenin oluşturduğu baş ağrısıyla boğuşuyordur. O sillenin hayat tecrübesi olarak işlenmesi ve ona yol göstermesi zaman alacak.

Hayatın sillesini 16 yaşında oldukça ağır yemiş bir insan olarak bir şeyi yanlış yorumladığınızı düşünüyorum. Sille yedik diye bir gecede vizyon, olgunluk ne bilumum güzel insani vasıflarla donatılıp, Usagi'den Ay Savaşçısı'na dönüşmüyoruz. O dönüşüm için, yaşadıklarımızın bizi pişirmesi ve karakterimizi oluşturması için bile zaman gerekiyor. O yüzden akıl yaşta değil baştadır, evet, ama o akıllı başın oluşması için de zamana ihtiyaç var. =)) Hayatın sillesini yemiş 18 yaşındaki insan, emin olun daha yediği sillenin oluşturduğu baş ağrısıyla boğuşuyordur. O sillenin hayat tecrübesi olarak işlenmesi ve ona yol göstermesi zaman alacak.
Belki yanlış ifade etmiş olabilirim kendimi. Esas dile getirmek istediğim nokta tecrübelerin yaşla değil, yaşanan olaylar neticesinde kazanıldığı.
Misal ben şu an 22 yaşındayım, atıyorum 39 yaşındaki bir insan, yaşı benden büyük olduğu için benden daha mı tecrübeli oluyor otomatikman? Tartışılır.

Onu da merak ediyorum.

32 yaşımdayım anne tarafım erken menopoza girer 40 yaşından sonra artık bir takım meydan okumalar doğaya yıllara son bulur bence sizde kompleks var ,dünya durmuyor zamanda hızlı geçiyor bende 44 yaşına gelip 25 lik delikanlı almak istersem benim burda yaptığım yorumu kesinlikle bana yapın.

Back