16 yas buyuk bir erkek

Hayır. Çok yaş farkı var.

Yanlış anlaşılmasın aşka saygım sonsuz ama ortada aşk yok ise internetten, görücü usulü vs. bu tarz tanışmaları ( büyük yaş farkı olan) doğru bulmuyorum.

Senden böyle cevaplara hiç şaşırmadım ama sen sex seven bir kadınsın 20liklere yönel yaşlılar kesmez seni
Sanırım 40-50 yaş deyince milletin aklına anası, babası, bakkaldaki amca falan geliyor sadece.
Ama işte çevre bunlarla sınırlı değil Bellacım.
Gayet fit, kondisyonu yerinde, hoş, yaşını göstermeyen insanlar da var o yaşlarda bulunan

İstediğin kadar yaşını gösterme olay sadece yaş göatermemek olsa keşke

İstediğin kadar yaşını gösterme olay sadece yaş göatermemek olsa keşke
Karakter yapısı, cinsel performansı vs vs olarak da öyle.
Kimi var 20 yaşında totosunu kaldırıp oradan oraya gidemez, cinsel olarak performansı kötüdür; kimi var 40-50 yaşında aktif bir sosyal hayatı vardır, cinsel performansı parmak ısırttırır.

Cinsel performans için keyfin bilir. Evlenmek için yaşlı. Çıtır çıtır delikanlılar var İstediği kadar fit olsun. Hele sen 40 yaşında adamla 35 üstü değilsen evlenme :)

Cinsel performans için keyfin bilir. Evlenmek için yaşlı. Çıtır çıtır delikanlılar var İstediği kadar fit olsun. Hele sen 40 yaşında adamla 35 üstü değilsen evlenme :)
Iki durumun da çeşitli avantajları ve dezavantajları var aslında.
Bakalım ya kader kısmet bu işler diyeyim

Aramda bu kadar yaş farkı olan birisine aşıktım hem de sırılsıklam... o da bana karşı öyleydi. Kimsenin beni öyle sevmeyeceğini, benim de kimseyi öyle sevemeyeceğimi düşünüyordum; hala da öyle düşünürüm. Aramızda konuşamadığımız hiçbir şey yoktu, kuşak çatışması falan da yaşamadık ama ben yine de geleceğimizi göremiyordum.Onunlayken hem çok mutlu hem de mutsuzdum çünkü aradaki farklar, (sadece yaş değildi başka sorunlar da vardı) denksizlik beni mahvetti. aileme bunları nasıl açıklayacaktım, düşünmekten mahvoldum. Dengesiz bir insan haline geldim, sevsem de aşık olsam da evlendiğimizde bu evliliğin bana zindan olacağını, psikolojimin bunu kaldıramayacağını anladım. Duygu olmalı evet ama biraz da mantık gerekiyor. Ben ikisinin dengeli olmadığını gördüm, bitirdim, şimdi başkası var hayatımda. Sana şunu söyleyebilirim: Diğer arkadaşlar gibi ne işin var baban yaşında adam asla olmaz falan diyemem. Çok seviyorsan, yaş farkı sana batmayacaksa, ailen büyük mesele yapmayacaksa, ilişkinde gelecek görüyorsan olabilir. İyi düşün, öyle karar ver.Hakkında hayırlısı olsun.

Niye olsun ki? Ciddi bi sebep olmalı o kadar yaş farkını taşımanız için.. Acaipp acaippp yakışıklı mı? Çok genç dinç ve çok zengin karizma inanılmaz kadın ruhundan anlayan biri vs? Öyle biri olsa zaten kalmazdı bu saate. Daha görmediğiniz biri için niye 16 yaşa he diyesiniz geç mi kaldınız evlenmeye?

10 12 hadi bi nevi diycem de, 16 yani gençliğini mi yakacaksın. Millet sevgilisiyle festivallerde konserlerde eğlenirken sen adamın evde oturup tansiyonunu şekerini ölçersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…