- 20 Ocak 2010
- 45.894
- 163.065
- 798
- 43
- Konu Sahibi nazlihilton
-
Senden böyle cevaplara hiç şaşırmadım ama sen sex seven bir kadınsın 20liklere yönel yaşlılar kesmez seniSevgilim değil.
Dostum, arkadaşım diyebilirim.
Vallahi adamda bir karizma var, 20lik gençleri sallar :)
Hayır. Çok yaş farkı var.Arkadaşlar selamlar hepinize
Aklima takilan bir konu var sizlerin fikirleri, farkli gorusler onemli benim icin.Hemen konuya geciyim.
Eski sozlum tarafindan aldatildim herseyim hazirken aileme babama mahcup etti beni.
Sonra görüştüğüm kisi askerdi ben istemedim onuda duzenli bir hayatimiz olmaz diye bikac hafta sonra bitti.
Simdide eski isyerimden ortak tanidigimiz olan ama hic yuzyuze gelmediğim bir kisi var benden 16 yas buyuk ben 25 yasindayim o 41 uzun zamandir takiplesiyoruz gorusmek istediğini söyledi.
Nasil olur sizce yada olur mu? Daha once hic evlenmemis isi gucu iyi sanirim.
Gitmeli miyim sizce?
Benim eşim küçük. Niye 16 yaş büyük biriyle evleneyim.Koskoca 5 yıl kardeşşş
Sanırım 40-50 yaş deyince milletin aklına anası, babası, bakkaldaki amca falan geliyor sadece.Senden böyle cevaplara hiç şaşırmadım ama sen sex seven bir kadınsın 20liklere yönel yaşlılar kesmez seni
İstediğin kadar yaşını gösterme olay sadece yaş göatermemek olsa keşkeSanırım 40-50 yaş deyince milletin aklına anası, babası, bakkaldaki amca falan geliyor sadece.
Ama işte çevre bunlarla sınırlı değil Bellacım.
Gayet fit, kondisyonu yerinde, hoş, yaşını göstermeyen insanlar da var o yaşlarda bulunan
Karakter yapısı, cinsel performansı vs vs olarak da öyle.İstediğin kadar yaşını gösterme olay sadece yaş göatermemek olsa keşke
Cinsel performans için keyfin bilir. Evlenmek için yaşlı. Çıtır çıtır delikanlılar varKarakter yapısı, cinsel performansı vs vs olarak da öyle.
Kimi var 20 yaşında totosunu kaldırıp oradan oraya gidemez, cinsel olarak performansı kötüdür; kimi var 40-50 yaşında aktif bir sosyal hayatı vardır, cinsel performansı parmak ısırttırır.
Iki durumun da çeşitli avantajları ve dezavantajları var aslında.Cinsel performans için keyfin bilir. Evlenmek için yaşlı. Çıtır çıtır delikanlılar varİstediği kadar fit olsun. Hele sen 40 yaşında adamla 35 üstü değilsen evlenme :)
Karakter yapısı, cinsel performansı vs vs olarak da öyle.
Kimi var 20 yaşında totosunu kaldırıp oradan oraya gidemez, cinsel olarak performansı kötüdür; kimi var 40-50 yaşında aktif bir sosyal hayatı vardır, cinsel performansı parmak ısırttırır.
Ah Bellacım bazen karşındakinin söylediklerinin de mantıklı, doğru olabileceğini kabullenebilsen keşke :)tamam sensin
Ego demiyelimde hayat tecrübesi diyelim malum senden baya baya büyük yaşımAh Bellacım bazen karşındakinin söylediklerinin de mantıklı, doğru olabileceğini kabullenebilsen keşke :)
Ego insana pek bir şey katmaz aksine götürür diye düşünürüm hep ❤
Yaşla tecrübenin doğru orantılı olduğunu düşünmüyorum, her zaman için :)Ego demiyelimde hayat tecrübesi diyelim malum senden baya baya büyük yaşım
E biraz öncede 30 40 yaşındakilerle anlaşıyorum diyordun aman neyse ya senin derdin kk da ilgi çekmek bu netYaşla tecrübenin doğru orantılı olduğunu düşünmüyorum, her zaman için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?