• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

16 kg verdim son 7 kiloyu vermek için varmı benden daha iradeli ve inatçı

F frenzy80 çok alemsin gerçekten :KK70::KK70::KK70: tabi gönderdin 2.5 kilo keyfine diyecek yok.

R reklam sen de hoşgeldin kardeş. İstediğin gibi verebilirsin inşaAllah kilolarını ama fazla acele etme bence sağlıklı bir şekilde zsyıfla

ah canım değilse @begum75 ikimizin mesaimiz nasıl bitecek burdaaa

Vanm ben 2 sene once 80lerdeydim banada çok imkansız geliyodu. Biraz diyet yapıp 73 inip 77 ye çıktım. İlk başta 25 kg nasıl verecem 7 kilo versem yeter diyordum ve 60a indim. 64e çıkmıştım buraya başkadığımda şuan 62 yim yani veremem dediğim 25 kilonun 18ini verdim bile. Ümitsizliğe kapılma vermeye başladıkça gerisi gelcek

Yasemin inanmıyorum 2.30 kg vermişsin. Bide burda hep ümitsiz konuşuyodun seni kandırıkçıı tebrikler cnm

Bende artış var :KK43:

Dün konuştugumuz gibi hala mutsuz ve umutsuzum. Çok yazmak istemiyorum bugun haberiniz olsun keyfim yok
Harikasiniz ya baslamamda sizin yazdiklariniz vesile oldu zaten :)

Sabah:1 tane kepekli sandvic(peynir ve zeytinli)
Ögle: bulgur pilavi (5 6 kasık) , 4 tane inegöl kofte ve bikac tane patates kizartmasi , 2 kasık havuc salatası ,2 kasık patates salatası
Aksam: 2 tane biber dolmasi , 1 kase yogurt
Daha sonra belki 1 tane elma yerim :KK52:

Sabah:1 tane kepekli sandvic(peynir ve zeytinli)
Ögle: bulgur pilavi (5 6 kasık) , 4 tane inegöl kofte ve bikac tane patates kizartmasi , 2 kasık havuc salatası ,2 kasık patates salatası
Aksam: 2 tane biber dolmasi , 1 kase yogurt
Daha sonra belki 1 tane elma yerim :KK52:
kız bu diyet menüsümü
bizim menülre dönmüş seninkide :KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:

günümün özeti kızlar

kahvaltı 10.20
domates
salatalık
maydanoz
dere otu
1 kk süzme peynir
1 kk dil peynir
1 dilim tam buğday ekmek
1 çay kaşığı bal
5 yeşil zeytin
bir yumurta