• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

16 kg verdim son 7 kiloyu vermek için varmı benden daha iradeli ve inatçı

Ya dün sabahtan akşama kadar okuldaydim. Biliyorum kötü olduğunu. Ama hergün en az 8 bin de adim atıyorum :olamaz:

ben de dün sabahtan akşam 17.30 a kadar okuldaydım
nöbetçiydim de
ama tutmaya çalıştım kendimi
karbonhidrat fazla olmuş gerçekten
alternatif bulman lazım böyle zamanlar için :confused:

Dün giremedim çok yoğundum.
Sabah bi simit
Öğle bi açma
Akşam bir porsiyon taze fasulye bir kase aşure
Bugün sabah kepekli ekmek arası domates biber peynir
Öğle kısır yiyeceğiz galiba
Akşam yine taze fasulye düşünüyorum

dün karbonhidratın dibine vurmussunnnnnnnn

kızlar bugünkü yerim günlük menüm

Sabah (saat 07:45)
* peynir
* yarım dilim ekmek
* 3 zeytin
* 1 mandalina
* yarım elma
* salatalık

Ara Öğün (saat 09:30)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi

Öğlen (saat 11:45 )
* karnabahar yemeği
* yoğurt
* 1 dilim ekmek

ancak fakat lakin doymadım,sanırım 3,5da cevizli bir ara öğün yapabilirim:KK75:
akşam eltimlerdeyiz,sanırım yemeği orda yiycez,kaynım dün aramış eşim geliriz demiş ama yemeğe mi çayamı bilmiyorum,ben ihtimale karşı kuru fasulyemi ısladım,yanına pilav yaparım (ama ben yemiycem tabiki:ıslık:),turşumda var:kk77:,bide ayran yaparım :eğlence:yeter sanırım :KK9:

kız biz seni nasıl doyaracaz

karnabahar çok doyurucu bir yemekkkk

Ya dün sabahtan akşama kadar okuldaydim. Biliyorum kötü olduğunu. Ama hergün en az 8 bin de adim atıyorum :olamaz:

cnm lütfene kahvaltını akşamdan hazırla

inan 5 dk bile almazzzz bikaç gün zorlanırsın sonra alışırsınnnnn

çantadan herzaman atıştırmaklık olsunn baden kurukaysı ceviz fınıdık vsss
onlar olmadığı sürece dışardan alırsınnnnnn
o kadar adım atman hafifletici sebep değil:duduk:,o yediklerinin vücuduna verdiği zararı düşün bide
:KK9::KK9::KK9:

dün karbonhidratın dibine vurmussunnnnnnnn

kız biz seni nasıl doyaracaz

karnabahar çok doyurucu bir yemekkkk
:skandal::KK35::KK35::KK35:
harbiden doymadım ama yaa,şimdi soda içttim şişeyimde beynimi kandırıyım diye midem şişti pantolon sıkıyo ama beynim aç sinyali yayıyo heryere:ıslık:ama bide bide bide şu var bugün genelde ayaktaydı işim hele yarın bütün gün ayaktayım ordan oraya koşturcam:KK14::silah:
enerjimde orta karar 3,5 a doğru düşerse yerim 3-4 ceviz :KK72:

:skandal::KK35::KK35::KK35:
harbiden doymadım ama yaa,şimdi soda içttim şişeyimde beynimi kandırıyım diye midem şişti pantolon sıkıyo ama beynim aç sinyali yayıyo heryere:ıslık:ama bide bide bide şu var bugün genelde ayaktaydı işim hele yarın bütün gün ayaktayım ordan oraya koşturcam:KK14::silah:
enerjimde orta karar 3,5 a doğru düşerse yerim 3-4 ceviz :KK72:

sen kendini bu şekilde programlarsan 3,5 enerjim düşer diye enerji düşmeyeceği varsada düşer

lütfen evrene güzel ve net mesajlar gönderrrrrr

hiç böyle düşünmemiştim o_Ohaklısın aslında,biraz kendimi şartlıyorum sanırım:sinirli:

DÜŞÜN BENceeeeeeeeeeee

evrene nasıl mesajı gönderirken net olacaksın araştır derimmm

Koptum cevaba :) :) :)

bir türlü doymuyor mu napcaz bilmiyom

kestane yemesin dedik kurtlu dedik

kurt çıktığı halde gene yemişşş :KK48::KK48:

İki dakika boşluk buldum
Maydanoz olayım:)
Hakikaten öyle
Acıkacağım acıkacağım deyince midemiz dünyayı yese yine açlık hissediyor
Yanlış mesaj:)

DÜŞÜN BENceeeeeeeeeeee

evrene nasıl mesajı gönderirken net olacaksın araştır derimmm

bir türlü doymuyor mu napcaz bilmiyom

kestane yemesin dedik kurtlu dedik

kurt çıktığı halde gene yemişşş :KK48::KK48:

kız yasemin alem hatunsun:KK8:
bu akşamda misafirlikteyim bakalım neler gelcek önüme
tamam kız al sana olumlu mesaj:ayy çok tokum şiştim inanki akşama kadar bişey yiycek yerim yok :confused::ıslık:

kız yasemin alem hatunsun:KK8:
bu akşamda misafirlikteyim bakalım neler gelcek önüme
tamam kız al sana olumlu mesaj:ayy çok tokum şiştim inanki akşama kadar bişey yiycek yerim yok :confused::ıslık:

İŞ TE buuuuuuuuu
nedir seni saat 15,30 alıp veremedin dur öğle yemeğinden yeni kalkmışsınnnnnn

akşam bende misafirlikteydim yemedim ve hiçbir şeyde olmadıııııı çünkü önüme koyulan pastaların tadını çok iyi biliyorummmm ha pasta yemedim mi sabah kahvaltıda bir adet yedim bugun az önce bir tane kahve yanında yyedimm
yani bunların tadını o kadar iyi biliyorsuzki ha bir lokma yemişiz ha bir tabak yemişizzz

İŞ TE buuuuuuuuu
nedir seni saat 15,30 alıp veremedin dur öğle yemeğinden yeni kalkmışsınnnnnn

akşam bende misafirlikteydim yemedim ve hiçbir şeyde olmadıııııı çünkü önüme koyulan pastaların tadını çok iyi biliyorummmm ha pasta yemedim mi sabah kahvaltıda bir adet yedim bugun az önce bir tane kahve yanında yyedimm
yani bunların tadını o kadar iyi biliyorsuzki ha bir lokma yemişiz ha bir tabak yemişizzz
a aaa ne güzel konuşuyosun,aslında bizde biliyoruz ama o pastaları görünce bütün bildiklerimizi unutuyoruz:bicak:
canım işin şakası bir yana midemde iltihap,yemek borumdada yara var doktoruma kalsa daha sık yemeliyim hele akşam 7 den sonra yemeği bırakınca sabaha ağzımda kan tadıyla uyanıyorum,reflü yemek borumdaki yarayı kanatıyor ama ilaç içicem diye mecbur yemiyorum,yani midemi,yemek borumu,ilacımı,diyetimi:confused: hepsini idare etmek adına kendimnce birşeyler yapmaya gayret gösteriyorum

a aaa ne güzel konuşuyosun,aslında bizde biliyoruz ama o pastaları görünce bütün bildiklerimizi unutuyoruz:bicak:
canım işin şakası bir yana midemde iltihap,yemek borumdada yara var doktoruma kalsa daha sık yemeliyim hele akşam 7 den sonra yemeği bırakınca sabaha ağzımda kan tadıyla uyanıyorum,reflü yemek borumdaki yarayı kanatıyor ama ilaç içicem diye mecbur yemiyorum,yani midemi,yemek borumu,ilacımı,diyetimi:confused: hepsini idare etmek adına kendimnce birşeyler yapmaya gayret gösteriyorum

sağlık herzaman önemli
cnm ben sana yeme demiyorum ozaman hersaat başı ye ama kalite ye sana enerji verecek besinler tüket birde kendini odaklama saatlereee

o zaman takipte kal burayı günlük menülerini paylaş arkadaşlarla yardımıcı olmaya çalışırızz
menü paylaşımını pek yapamıyorum zamanım olmuyor. daha önce şu şekilde verdim akşam yemeği hariç bütün öğünleri yedim. böylelikle verdim. şuanda ise her öğümü dolu dolu akşam yemeğide dahil yiyorum.

Back