• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

16 kg verdim son 7 kiloyu vermek için varmı benden daha iradeli ve inatçı

Vanm ben 2 sene once 80lerdeydim banada çok imkansız geliyodu. Biraz diyet yapıp 73 inip 77 ye çıktım. İlk başta 25 kg nasıl verecem 7 kilo versem yeter diyordum ve 60a indim. 64e çıkmıştım buraya başkadığımda şuan 62 yim yani veremem dediğim 25 kilonun 18ini verdim bile. Ümitsizliğe kapılma vermeye başladıkça gerisi gelcek

Yasemin inanmıyorum 2.30 kg vermişsin. Bide burda hep ümitsiz konuşuyodun seni kandırıkçıı tebrikler cnm

Bende artış var :KK43:

Dün konuştugumuz gibi hala mutsuz ve umutsuzum. Çok yazmak istemiyorum bugun haberiniz olsun keyfim yok

bi rehavetler var ama hayırlısı sende dua oku canım,Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Vanm ben 2 sene once 80lerdeydim banada çok imkansız geliyodu. Biraz diyet yapıp 73 inip 77 ye çıktım. İlk başta 25 kg nasıl verecem 7 kilo versem yeter diyordum ve 60a indim. 64e çıkmıştım buraya başkadığımda şuan 62 yim yani veremem dediğim 25 kilonun 18ini verdim bile. Ümitsizliğe kapılma vermeye başladıkça gerisi gelcek

Yasemin inanmıyorum 2.30 kg vermişsin. Bide burda hep ümitsiz konuşuyodun seni kandırıkçıı tebrikler cnm

Bende artış var :KK43:

Dün konuştugumuz gibi hala mutsuz ve umutsuzum. Çok yazmak istemiyorum bugun haberiniz olsun keyfim yok
sağol canım

sizin sayenizdeee

Kızlar günaydın
Eksileri gorenleri tebrik ediyorum
Tabloyu güncelleyecem ama bugun keyfim yok burası size emanet

Okadar iradeli ve dikkatli gitmeme ragmen 62 geldim. Artık adettenmi yoksa yine az yediğim için vücudun tepkisimi bilmiyorum

Kahvaltı yapmadım
Bildirim yok

cnm adetten dir şişkiniliğin kesinnn

Kızlar günaydın

Okadar iradeli ve dikkatli gitmeme ragmen 62 geldim. Artık adettenmi yoksa yine az yediğim için vücudun tepkisimi bilmiyorum

Kahvaltı yapmadım
Bildirim yok
BENCEDE ADETTENDİR
tam 1 kilo fazla gösteriiyor o dönemde malesef

Kızlar günaydın

Kahvaltı yapmadım
Bildirim yok
sen buraları merak etme canım,tablonunda acelesi yok ama sen üzme kendini,kahvaltını mutlaka yap atlama hem moralin bozuk hemde yemezsen hasta olursun,seni mutlu edebilecek şeyleri yapmaya çalış,kafanı dağıtmaya bak sürekli düşünüp kurup kurup kendini mutsuz etme lütfen:KK60:sen bize lazımsın kaptanım:KK200::KK19:
kilo gitmiyor diyede kafaya takma yasemin deki gibi direniyor,ama kırılacak hiç takılma sen tartıdaki rakama

günaydın arkadaşlar
tartıldım sabah 61.6 çıktım
dün 61.3 çıkmıştım amaaa :KK42:
ne oluyor anlamadım ben yaaa
bildirimlerinizi gördüm
F frenzy80 tebrik ediyorum seni:KK50:

güncel kilom 61.6 maalesef ki
bazen vücutta şişlikler ödemler olabiliyo çok takılma bende 61,4 le 61,8 arası gidip geliyorum:işsiz:

Kızlar günaydın

Kahvaltı yapmadım
Bildirim yok

kelin ilacı olsa sürer kendi başına diyeceksin belki ama
çık sıkma canının
maşallah yediğine içtiğine dikkat ediyorsun
etmeyeni de mantıklı açıklamalarla uyarıyorsun
adet öncesi ve adet döneminde oluyor artışlar
şişkinliktendir seninki
80 kilodan gelmişsin buralara
vücudun 61 60 a direnç de gösteriyor olabilir
vereceksin ay geçti gitti hafifledim de diyeceksin :halay:

bazen vücutta şişlikler ödemler olabiliyo çok takılma bende 61,4 le 61,8 arası gidip geliyorum:işsiz:

ama ama amaaaa moralim çok bozuluyor benim :KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:
60 a düştüm mü 59 ları da görürüm diyorum ama 61 in lanetinden kurtulamıyorum
gidecek bu kilolar gidecek de nasıl bakalım
testereyle kesesim geliyor basenlerimi :KK62::KK62:

kelin ilacı olsa sürer kendi başına diyeceksin belki ama
çık sıkma canının
maşallah yediğine içtiğine dikkat ediyorsun
etmeyeni de mantıklı açıklamalarla uyarıyorsun
adet öncesi ve adet döneminde oluyor artışlar
şişkinliktendir seninki
80 kilodan gelmişsin buralara
vücudun 61 60 a direnç de gösteriyor olabilir
vereceksin ay geçti gitti hafifledim de diyeceksin :halay:

ama ama amaaaa moralim çok bozuluyor benim :KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:
60 a düştüm mü 59 ları da görürüm diyorum ama 61 in lanetinden kurtulamıyorum
gidecek bu kilolar gidecek de nasıl bakalım
testereyle kesesim geliyor basenlerimi :KK62::KK62:

hepimiz bi kiloda takıldık,bize direniyorlar ama yasemin nasıl kırdı hepimiz kırıcaz,üzülmek moral bozmak yok:KK19:
gayret göstermeye devam edicez

Yasemin abla çok tebrik ederim harikasın. Bu azminin devamını dilerim F frenzy80 .

dry_ik dry_ik yaa motivasyonunu bozma kesinlikle adet döneminle alakalı bi durum.Ben çok yaşadım ama sonunda patır patır gidecek kilolar. Sen iradeni koru yeter ki:KK9:

SAĞOL CANIM bende nerdeyse 6 aydır sürünüyorum bu kilolarda bir ileri bir geri

sende inan kendine ve gerisi gelecek allahın izni ileeeee

kızlar bugünkü yerim günlük menüm

Sabah (saat 07:45)
* peynir
* yarım dilim ekmek
* 3 zeytin
* 1 mandalina
* yarım elma
* salatalık

Ara Öğün (saat 09:30)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi

Öğlen (saat 11:45 )
* karnabahar yemeği
* yoğurt
* 1 dilim ekmek

ancak fakat lakin doymadım,sanırım 3,5da cevizli bir ara öğün yapabilirim:KK75:
akşam eltimlerdeyiz,sanırım yemeği orda yiycez,kaynım dün aramış eşim geliriz demiş ama yemeğe mi çayamı bilmiyorum,ben ihtimale karşı kuru fasulyemi ısladım,yanına pilav yaparım (ama ben yemiycem tabiki:ıslık:),turşumda var:kk77:,bide ayran yaparım :eğlence:yeter sanırım :KK9:

Dün giremedim çok yoğundum.
Sabah bi simit
Öğle bi açma
Akşam bir porsiyon taze fasulye bir kase aşure
Bugün sabah kepekli ekmek arası domates biber peynir
Öğle kısır yiyeceğiz galiba
Akşam yine taze fasulye düşünüyorum
menüler gayet k.hidratlı hele dün tam bir k.hidrat bombası olmuş ,beğenmedim:duduk:

Back