- 30 Ağustos 2011
- 3.354
- 2.916
- 373
Günaydın, sen yenisin :) dün ben yoktum girip çıktımda farketmemişimgünaydın kızlar,,, dün azcık yedim umarım haftaya vermiş olurum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın, sen yenisin :) dün ben yoktum girip çıktımda farketmemişimgünaydın kızlar,,, dün azcık yedim umarım haftaya vermiş olurum.
Taamaaaaammmşimdi nedesem saana bilemedim
bugun çok çok dikkat ediyorsunnnnnnnnn
Ev pogaçası 1 tane =peynir+2 dilim ekmek+yumurta yerine geçiyor.
Gayet masum olmuş. İlave yapsaydın zararı çoktu ama dengelemilsin. Diyetisyenim bana tek başına yediğin zaman tam kahvaltıyı karşılıyor , insanlar diyette bu tarz şeyler yenmez sanıyor ama dengelenirse gayette yenebilir demişti
Çok iyi canım hiç üzülme. Hiçmi yemeyeceğiz arada olur ve tam yememişsin
Akşam olmasa iyi olurmuş sende farkındasın , pişmanlığını telafi ederek düzeltebilirsin
Ne kızıyonBENDE dengelediğime inanıyorum zatennnnnnnn
Ne kızıyon
kızmıyom yaaa yanlış anlama lütfennnnn
Üye Adı | Hedef Kg | Başlangıç Kilo | 19.09.2006 | 26.09.2016 | 03.10.2016 | 10.10.2016 | 17.10.2016 | ||||||||||||||||
serifeben | .. | ... | .... | ... | ... | .. | ... | serifeben | .. | ... | .... | ... | ... | .. | ... | serifeben | .. | ... | .... | ... | ... | .. | ... |
günaydın kızlarrrrr
dünün menüsü
kahvaltı: 1 küçük ev poğacası (ev olunca mahsum oluyor demi)
ara: 1 kahve+1 küçük kurabiye
akşma: az etli patates yemeği+2 yk bulgur pilavı+1 lokma ekmek
spor: 10.000 adım yürüşşşş
içtiğim suları yazmıyorum günlük 3 lt olur
2 fincan yeşilçayy
kızlar kızlar günaydın,dün çok yemişim sabah aç değildim ama bahar616 kızmasın diye kahvaltı yaptım aslında hiç acıkmamıştım
Sabah (saat 07:45)
* peynir
* yarım dilim ekmek
* 3 zeytin
* 1 mandalina
* yarım elma
* salatalık
Ara Öğün (saat 09:30)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Öğlen (saat 11:45 )
* karnabahar yemeği
* yoğurt
* 1 dilim ekmek
Akşam (saat 18:30)
* kuru fasulye
* turşu
* ayran
Son Öğün (saat 20:30)
* yarım kepçe çorba
* 2 yemek kaşığı bulgur
* 2 fırın köfte
* 5 etli yaprak sarma
* fırında kabaklı,patlıcanlı,kıymalı bi meze gibi bişey(bende ilk defa yedim adını bilmiyorum)
* revaniden 2 çatal
son öğünde şöyle oldu,dün akşam eltime gittik,yemeğemi çayamı bilemediğimden ben evde yemeğimi yedim ama oda bir sofra kurmuş,yemezsen küserim vs..herbişeylerden azcık da olsa tattırdı,başka şeylerde vardı ama onlardan yemedim
bu sabahta şunları yedim,bugün hiç bişey yemesem yeridir,o kadar kötü hissediyorum kendimi,ama akşama spor yapıcam inşallah
Sabah (saat 07:45)
* 1 dilim ekmek
* 3 zeytin
* peynir
* maydanoz
* 1 tatlı kaşığı bal
* azcık terayağı
Ara Öğün (saat 09:00)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi
ayarlıycam ayarlıycam,olmadığının farkındayım bugün içimde çok pişmanlık var ama yediklerimi eriticem akşama spor yapıcamev pohçasıymış cnm ne zararı olur
ama bende herşeyden yenilsin ama abartılmasın diyenlerdenim
iyi yapmışsın afiyet olsun
ahh begüm ahh sana kalvaltı yap dediysek 2 kere akşam yemeği ye demedik dimi
allah seni napmasın
yemişsin bile afiyet olsun
bende bu akşam davetliyim ama yemeden gitcem
benim menülerde sadece sabah diyete uyuluyor galiba
oda başarıııııbenim menülerde sadece sabah diyete uyuluyor galiba
BU AY aşure ayıHerkese merhaba
Annemler bugün gitti. Ve ben ilk günden bozdum diyeti. Bir kase aşure yedim bile.
OHH YARASINN :))Herkese merhaba
Annemler bugün gitti. Ve ben ilk günden bozdum diyeti. Bir kase aşure yedim bile.
delüBU AY aşure ayı
aşure diyeti bozmuyor o yüzden
mübarek bir aydayız