• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

16 kg verdim son 7 kiloyu vermek için varmı benden daha iradeli ve inatçı

günaydın minnoşlar
dünkü menüm karışık yeni bi yemek tarifi denedim ve benim sonum oldu

sabah : 1 dlm çavdar
yumurta zeytin salata domates salça

ara: bitter çikolata 1 dlm

öğlen : şinitsel 2 dlm
3 kaşık çorba
yoğurt

ara: şekersiz türk kahvasi- 1 dlm bitter çikolata

ara: sunta

akşam : tavuk kapama ( tabi bunu bir tbk yiyince benim kilolar geri gel sen )
ayran

yoğurt kürü

40 tane mekik çektim

Yazık ki yediğim keşkekler asureler yüzünden kilo veremedim :KK43:ama almadım da buda iyi benim gibisi icin:KK45:

almamakta marifettt canımmmm bu hafta dengelersin

günaydın minnoşlar
dünkü menüm karışık yeni bi yemek tarifi denedim ve benim sonum oldu

sabah : 1 dlm çavdar
yumurta zeytin salata domates salça

ara: bitter çikolata 1 dlm

öğlen : şinitsel 2 dlm
3 kaşık çorba
yoğurt

ara: şekersiz türk kahvasi- 1 dlm bitter çikolata

ara: sunta

akşam : tavuk kapama ( tabi bunu bir tbk yiyince benim kilolar geri gel sen )
ayran

yoğurt kürü

40 tane mekik çektim

SALÇALI güzel afiyet olsunnnnnn

biraz sonra kestane güzeli de gelir :KK48::KK48:@begum75

günaydın kızlarr

geçen hafta 69kg idimmmmmm
evet il tartı sonucu benden gelsin 66,70kg:spor::spor::spor:
arkadaşım süpersin işte bu:sampiyon:
aklıma bişey geldi,diğer grupta bi arkadaş vardı oda senin gibi 68-69 kilolardaydı bi gaza geldi 57-58 lere düşüp de gitti ben hala 60larda kalmıştım sanırım şimdide sen beni geçiceksin,demirbaşı oldum buranın:işsiz:herkes el sallayıp gidecek:KK70:

almamakta marifettt canımmmm bu hafta dengelersin

SALÇALI güzel afiyet olsunnnnnn

biraz sonra kestane güzeli de gelir :KK48::KK48:@begum75
geldim geldim hem çayımı yudumluyorum hemde mesajları okuyodum
kilom 61,5,pazartesi 61,4 gelmiştim ama dün akşam biraz spor yaptım sanırım vücut şişti (bahaneye gel:KK70:)
kızlar bugün mutsuz keyifsiz uyandım:işsiz:,içimden bi sıkıntı çıkacak sanki,bazen oluyo böyle ama ne bileyim mutsuz oldum işte,acaba dün akşam sporda yoruldumda ondan mı böyleyim ki:KK64:

kilom 61,5,pazartesi 61,4 gelmiştim ama dün akşam biraz spor yaptım sanırım vücut şişti (bahaneye gel:KK70:)
kızlar bugün mutsuz keyifsiz uyandım:işsiz:,içimden bi sıkıntı çıkacak sanki,bazen oluyo böyle ama ne bileyim mutsuz oldum işte,acaba dün akşam sporda yoruldumda ondan mı böyleyim ki:KK64:

afiyet olsunnnnnn
canım spor eğer isteyerek yaptıysan mutsuz olmazsın ama zordan yaptıysan o sporda hayır gelmezz

sıkıntı için ben hemen ihals-felak-nas sürelerini okuyup “La havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim”1000 adet okurum hemenn inana rahatlarsın hele de abdest alacak bir yer varsa hemen abdest al oku inan 20 dk bile almazzz mecbur kaldığım zamanlar abdessizde okuyorumm inan ferahlıyorummm

afiyet olsunnnnnn
canım spor eğer isteyerek yaptıysan mutsuz olmazsın ama zordan yaptıysan o sporda hayır gelmezz

sıkıntı için ben hemen ihals-felak-nas sürelerini okuyup “La havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim”1000 adet okurum hemenn inana rahatlarsın hele de abdest alacak bir yer varsa hemen abdest al oku inan 20 dk bile almazzz mecbur kaldığım zamanlar abdessizde okuyorumm inan ferahlıyorummm
sağol canım abdestim yok ama okumaya başladım,alacak yer yok sayılır wc nin lavabosu var orasıda olmaz ki
aslında dün pazardan gelip hemen yemek yedik sonra ıspanak almıştım börek yapıcam diye onu yıka içini hazırla sarmaya halim kalmadı,1,5 saat sırf onla uğraştım,işim bittiğinde 8,30 du, o yorgunluğun üzerine 9 da spora başladım aslınnda severek yaptım ama yorgunluk vardı 30 dk yaptım,10,30 da da yattım

sağol canım abdestim yok ama okumaya başladım,alacak yer yok sayılır wc nin lavabosu var orasıda olmaz ki
aslında dün pazardan gelip hemen yemek yedik sonra ıspanak almıştım börek yapıcam diye onu yıka içini hazırla sarmaya halim kalmadı,1,5 saat sırf onla uğraştım,işim bittiğinde 8,30 du, o yorgunluğun üzerine 9 da spora başladım aslınnda severek yaptım ama yorgunluk vardı 30 dk yaptım,10,30 da da yattım

oku canm allah kabul eder inş.

hım yorulmuşsun ondandırrrrr

ama sporu bırakma hafta 3 günde olsa yappppp

oku canm allah kabul eder inş.

hım yorulmuşsun ondandırrrrr

ama sporu bırakma hafta 3 günde olsa yappppp
inşallah inşallah
bende çok istiyorum sporuda işte elimden geldiğince yapmaya çalışıcam
bu akşam eltimgildeyiz,k.valdemleri çağırmış bizide çağırdı:işsiz:spor yine yattı:işsiz:

inşallah inşallah
bende çok istiyorum sporuda işte elimden geldiğince yapmaya çalışıcam
bu akşam eltimgildeyiz,k.valdemleri çağırmış bizide çağırdı:işsiz:spor yine yattı:işsiz:

sende bir gün yap bir gün yapmaaa

inan insan pozitif oluyor

bak bende akşama kadar çalışıyom burda kendime 1 saat ayırmak inan hakkkım

eve gider gitmez çıkmazsam yürüşe ondan sonra çıkamıyorum ama yürüşten geldikten sonra motor takmış gibi k... yer görmüyorrrrrrr

sende bir gün yap bir gün yapmaaa

inan insan pozitif oluyor

bak bende akşama kadar çalışıyom burda kendime 1 saat ayırmak inan hakkkım

eve gider gitmez çıkmazsam yürüşe ondan sonra çıkamıyorum ama yürüşten geldikten sonra motor takmış gibi k... yer görmüyorrrrrrr
bir yere gitmezsek yada biri gelmezse bende yaparım artık
bende önce yemekleri hazır ediyorum sonra dizilerimi izlerken spor yapıyorum

TEŞEKkürler canımmmm

sadece kendime inandımmmmm

zaten benim 70kg gerçek kilom değildi genelde 67-68 kg arası giderdimmm

begum75 begum75 dediği gibi birden gitti
ilk başlarda bi direnme oluyo ben bunu 2 kere yaşadım ordan biliyorum,ama bundan sonrası daha güzel gidiyo,en azından gram gram gitsede gidiyo uzun süre duraksamıyo

kızlar günaydın,dünkü menümü paylaşayım unutmadan

Ara Öğün (saat 09:00)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi

Öğlen (saat 11:50)
* mercimek çorbası
* karışık yeşillikli salata

Ara Öğün (saat 14:50)
* 2 ceviz
* yarım dilim ekmek

Akşam (saat 19:00)
* nohutlu buğday çorbası
* taze fasulye

Vanm ben 2 sene once 80lerdeydim banada çok imkansız geliyodu. Biraz diyet yapıp 73 inip 77 ye çıktım. İlk başta 25 kg nasıl verecem 7 kilo versem yeter diyordum ve 60a indim. 64e çıkmıştım buraya başkadığımda şuan 62 yim yani veremem dediğim 25 kilonun 18ini verdim bile. Ümitsizliğe kapılma vermeye başladıkça gerisi gelcek
günaydın kızlarr

geçen hafta 69kg idimmmmmm
evet il tartı sonucu benden gelsin 66,70kg:spor::spor::spor:
Yasemin inanmıyorum 2.30 kg vermişsin. Bide burda hep ümitsiz konuşuyodun seni kandırıkçıı tebrikler cnm
dry_ik dry_ik ben tartıldım kilomda değişiklik yok malesef 60,5 çıktım gene :KK34::KK34::KK34:
Bende artış var :(
Dün konuştugumuz gibi hala mutsuz ve umutsuzum. Çok yazmak istemiyorum bugun haberiniz olsun keyfim yok

Kızlar günaydın
Eksileri gorenleri tebrik ediyorum
Tabloyu güncelleyecem ama bugun keyfim yok burası size emanet

Okadar iradeli ve dikkatli gitmeme ragmen 62 geldim. Artık adettenmi yoksa yine az yediğim için vücudun tepkisimi bilmiyorum

Kahvaltı yapmadım
Bildirim yok

Back