• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

16 kg verdim son 7 kiloyu vermek için varmı benden daha iradeli ve inatçı

kızlar ara öğünümüde yedim,saatimide hiç şaşırmam :KK70:

Eklentiler

• IMG_20161018_152853.JPG
    IMG_20161018_152853.JPG
    88,2 KB · Görüntüleme: 37
Sabah:1 kepekli sandvic(icine 2 tane salam ve biraz kasar koydum) ve 1 bardak süt
Ögle:1 tane elma
Aksam:7 kasık bezelye ,1 dilim tam bugday ekmek ,1 kase yogurt
Ve leslie 3 mile yaptim :KK76:
Ilerleyen saatlerde acikirsam yogurt veya meyve yerim . Ve bugun de boyle biter :KK54:

kızlar merhaba okulda fırsat bulamadım
ancak giriyorum
ben geldim siz gittiniz yine :)))

kahvaltı 07.45
domates
2 kk süzme peynir
5 yeşil zeytin
salatalık
bir dilim tam buğday ekmek

öğle 13.20
ekşi bir elma
yarım tost

akşam henüz yemedim :(
hamsi tava

akşamı daha yemedim.

Ya ben cevaplama işlemini siz gibi yapamıyorum neden acaba? Siz nasıl yapıyorsunuz?
Geçen benimkide böyleydi düzeldi.. sende bekle belki duzelir :)

MERHABA KIZLAR , bende size katılmak istiyorum hangi günler bildirim yapıyorsunuız. doğum kiloların birçocopundan kurtuldum az kaldı 7-8 kilo versem mutlu olcam.
Çarşamba tartı gunumuz yarın başlamış sayılırsın senle başlayan 2 arkadaş daha var

Sabah:1 kepekli sandvic(icine 2 tane salam ve biraz kasar koydum) ve 1 bardak süt
Ögle:1 tane elma
Aksam:7 kasık bezelye ,1 dilim tam bugday ekmek ,1 kase yogurt
Ve leslie 3 mile yaptim :KK76:
Ilerleyen saatlerde acikirsam yogurt veya meyve yerim . Ve bugun de boyle biter :KK54:
Sabahı beyenmedim ama gun guzel debam etmiş

Bugun oğunlerim karıştı hadtalığın verdiği duzensizlik..
Sabah ne yedim ya hatırlamıyorumki :)
Yarım dilimden az çavdarla az peynirdi sanırım

Oğlende köfte yemiştim 2 dilim çavdarla

Saat 4 gibide çorba içtim ekmeksiz

Aralarda 1 nescafe şekersiz
Çay

Açlık hissim yok heralde yemem daha

Geçen benimkide böyleydi düzeldi.. sende bekle belki duzelir :)

Çarşamba tartı gunumuz yarın başlamış sayılırsın senle başlayan 2 arkadaş daha var

Sabahı beyenmedim ama gun guzel debam etmiş
Sabah genelde hep ayni okula getirecek baska bisey bulamiyorum o yuzden :/ salam ve kasar kalorili diye mi dediniz

Sabah genelde hep ayni okula getirecek baska bisey bulamiyorum o yuzden :/ salam ve kasar kalorili diye mi dediniz
Screenshot_2016-10-18-19-12-23.png Screenshot_2016-10-18-19-10-33.png sana 2 örnek kalori kahvaltı listesi. Kaşar light hesapladığım halde :KK66:
Çavdar ekmeğinin kalorisi tam buğdaya göre çok düşükmüş bilmiyordum. Eknekleri 1.5dilim hesaplamışım ama 2 listedede aynı sorun yok :) oosalam 2 miş ben 1 hesapladım :)

Ay beni doğru yapıyorum ki ;);)

Eki Görüntüle 1899761 Eki Görüntüle 1899762 sana 2 örnek kalori kahvaltı listesi. Kaşar light hesapladığım halde :KK66:
Çavdar ekmeğinin kalorisi tam buğdaya göre çok düşükmüş bilmiyordum. Eknekleri 1.5dilim hesaplamışım ama 2 listedede aynı sorun yok :) oosalam 2 miş ben 1 hesapladım :)

Ay beni doğru yapıyorum ki :KK66::KK66:
Hadi ya bu kadar fazla fark olcani hic bilmiyodum :KK57: artik sandvicin icine peynir zeytin koyar gotururum .
Ayyy beni zayiflatmadan gitmeyin nolurrr:KK28:

Verirsin inşallah yeter ki inanalım zor değil gerçekten. Bugün bi programda izledim 300 kiloyu aşkın bi adam 160 küsur kilo vermiş.:KK57: 10-15 nerdeé 160 nerdeeee? Acayip motive oldum ama yaaa.:KK71:

Verirsin inşallah yeter ki inanalım zor değil gerçekten. Bugün bi programda izledim 300 kiloyu aşkın bi adam 160 küsur kilo vermiş.:KK57: 10-15 nerdeé 160 nerdeeee? Acayip motive oldum ama yaaa.:KK71:
Insallah ya . Ne bilim ben de goruyorum oyle insanlar tvde . Nasi bi azim anlayamiyorum . Helal olsun . :KK45:

dünü menüsünü hemen paylaşıyorumm

Kahvaltı: 1 kase tavuk çorbası
ara: 1 elma +1 salatalık
öğle : 1 wasa +5 zeytin
akşam :1 kase tavuk çorbası +salata
Dünkü akşam arkadaşımda idim kurupasta ve çerez ikram etti ve hiç birini yemedimmmmm

spor : km sayacını açmadım ama dün yürüşte tam 10 000 adım attım muhtemelen 7km yapıyorrr

Back