Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ara öğünümüde yedim,saatimide hiç şaşırmam
Geçen benimkide böyleydi düzeldi.. sende bekle belki duzelir :)Ya ben cevaplama işlemini siz gibi yapamıyorum neden acaba? Siz nasıl yapıyorsunuz?
Çarşamba tartı gunumuz yarın başlamış sayılırsın senle başlayan 2 arkadaş daha varMERHABA KIZLAR , bende size katılmak istiyorum hangi günler bildirim yapıyorsunuız. doğum kiloların birçocopundan kurtuldum az kaldı 7-8 kilo versem mutlu olcam.
Sabahı beyenmedim ama gun guzel debam etmişSabah:1 kepekli sandvic(icine 2 tane salam ve biraz kasar koydum) ve 1 bardak süt
Ögle:1 tane elma
Aksam:7 kasık bezelye ,1 dilim tam bugday ekmek ,1 kase yogurt
Ve leslie 3 mile yaptim
Ilerleyen saatlerde acikirsam yogurt veya meyve yerim . Ve bugun de boyle biter
Sabah genelde hep ayni okula getirecek baska bisey bulamiyorum o yuzden :/ salam ve kasar kalorili diye mi dedinizGeçen benimkide böyleydi düzeldi.. sende bekle belki duzelir :)
Çarşamba tartı gunumuz yarın başlamış sayılırsın senle başlayan 2 arkadaş daha var
Sabahı beyenmedim ama gun guzel debam etmiş
sana 2 örnek kalori kahvaltı listesi. Kaşar light hesapladığım haldeSabah genelde hep ayni okula getirecek baska bisey bulamiyorum o yuzden :/ salam ve kasar kalorili diye mi dediniz
Hadi ya bu kadar fazla fark olcani hic bilmiyodum artik sandvicin icine peynir zeytin koyar gotururum .Eki Görüntüle 1899761 Eki Görüntüle 1899762 sana 2 örnek kalori kahvaltı listesi. Kaşar light hesapladığım halde
Çavdar ekmeğinin kalorisi tam buğdaya göre çok düşükmüş bilmiyordum. Eknekleri 1.5dilim hesaplamışım ama 2 listedede aynı sorun yok :) oosalam 2 miş ben 1 hesapladım :)
Ay beni doğru yapıyorum ki
14Kaç Kilo vermen gerekiyor ki tekdileğim :)
Insallah ya . Ne bilim ben de goruyorum oyle insanlar tvde . Nasi bi azim anlayamiyorum . Helal olsun .Verirsin inşallah yeter ki inanalım zor değil gerçekten. Bugün bi programda izledim 300 kiloyu aşkın bi adam 160 küsur kilo vermiş. 10-15 nerdeé 160 nerdeeee? Acayip motive oldum ama yaaa.
Insallah ya . Ne bilim ben de goruyorum oyle insanlar tvde . Nasi bi azim anlayamiyorum . Helal olsun .
Oooo harikasin çok sevindim canımgünaydın kızlarr
geçen hafta 69kg idimmmmmm
evet il tartı sonucu benden gelsin 66,70kg