Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen çıkıcam birazdan, toparlanıyorum şimdi, hemen eve koşup yemek yapmam lazımbak ne kalmış artıkkkkkkkkkk akşama şurdaaaa
akşam menün gayet güzel canım,afiyet olsun.kızlar ben hala iştahsızımmm
bugun kahvaltı : az peynir+3 zeytiin+1wasa
öğle :2 wasa arası peynir+
ara : 1 elma
akşam : 1kepçe tavuk çorba+az nohut yerim herhaldee (evde yemek bunlar var)
sırf bunları d ametobolizmam durmasın diye yicem
akşam menün gayet güzel canım,afiyet olsun.
yememezlik yapma hem vitamin sağlık açısından hemde bazal metabolizmanı yavaşlatma,azda olsa ye,zaten gündüzde doğru bişey yemiyosun
Bence dene kendini 1 hafta bak bakalım bucudun neye tepki veriyor.moralim bozuluyor ama bırakmam canım bırakınca aynı kiloya hatta daha fazla alacağım
sonra tekrar aynı maceraya atıl sonra bırak sonra atıl oooo uzar gider
taktik değiştirmek iyi fikir
evde spor yapıyorum her gün olmasa da
her gün olmasa da yürüyorum parkta
ama demek ki yeterli gelmiyor
bugün günü salatayla kapatayım salıyı da her zamanki gibi geçireyim
kilo bildirimi çıksın aradan
sonra aldığım kalori miktarını artırayım biraz
birkaç gün geçsin azaltayım yine
olur mu
Dene canım bende başlayacamkürü de bir hafta boyunca yapmayayım o zaman
pazartesi çarşamba ve cuma akşamı olmak üzere 3 kez yapayım
işe yarıyorsa öyle de yarar
Yuruyuşu yap canım hem motive olursun hem sarkmadan daha hızlı zayıflarsın. İşe yarayacak meton hızlancak gorursunveeeeeeeee bugün eve gidince geç gideceğim gerçi
salatamı yedikten sonra
rüzgar, soğuk dinlemeden yürüyüş yapacağım bir saat
yapmadım dersem akşam
azarlayın beni
Tabi canım gel bak arada katılalım diyip geri gıdenler oluyor . Sen kalmak istiyorsan niz burdayız birbirmizden öğreneceğimiz çok şey var.Merhaba . Araniza katilabilir miyim yarindan itibaren ? Butun sayfalari okuyamadim yeni birini aliyo musunuz almiyo musunuz bilmiyorum da
İyi akşamlar canımkızlar iyi akşamlarınız olsunnnnnnnnnn
kızlar iyi akşamlarınız olsunnnnnnnnnn
Yok geri donemem baya kilo vermem lazim :)) yarin tartilip baslangic kilomu ve hedef kilomu soylerim . Bundan sonraki gunler de carsambalari tartilip yazarimBence dene kendini 1 hafta bak bakalım bucudun neye tepki veriyor.
Dene canım bende başlayacam
Yuruyuşu yap canım hem motive olursun hem sarkmadan daha hızlı zayıflarsın. İşe yarayacak meton hızlancak gorursun
Tabi canım gel bak arada katılalım diyip geri gıdenler oluyor . Sen kalmak istiyorsan niz burdayız birbirmizden öğreneceğimiz çok şey var.
Çarşambaları tartılıyoruz.
Başlama kg ve hedefini yaz çarşambadan itibaren sende eksileri bildir bize
Hadi hayırlı olsun ozaman işallah bol eksilerin olsun :)Yok geri donemem baya kilo vermem lazim :)) yarin tartilip baslangic kilomu ve hedef kilomu soylerim . Bundan sonraki gunler de carsambalari tartilip yazarim
Insallah . Sagolun :))Hadi hayırlı olsun ozaman işallah bol eksilerin olsun :)
canım sen yaz arada kaybolmuştur. Bilgilerinizi yazın yeni listeye eklerim :)Ya ben gitmedin aslında halen takip ediyorum sizi. Sizden cevap bekledim ama gelmedi ben de tekrar yazmayı düşünüyordum.Madem öyle ben de çarşamba kilomu bildirip başlayayım inşallah :)
akşam menü değişikliğiikızlar ben hala iştahsızımmm
bugun kahvaltı : az peynir+3 zeytiin+1wasa
öğle :2 wasa arası peynir+
ara : 1 elma
akşam : 1kepçe tavuk çorba+az nohut yerim herhaldee (evde yemek bunlar var)
sırf bunları d ametobolizmam durmasın diye yicem