• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

16 kg verdim son 7 kiloyu vermek için varmı benden daha iradeli ve inatçı

kurtlar vadisi :KK70::KK70::KK70:

aynen katılıyorum sana, son kalanlar kolay gitmiyo ve kesinlikle ek bi sporla metabolizmayı canlandırması lazım,zaten az yiyo hepten metabolizma yavaşladı sanırım
Birde b12 den olduğunu düşünüyorum kilo vermeye engelini konuşmuştuk . Benimkide çok düşük bidaha doktorada gitmedim fırsat yok 2 çocuk, hastane uzak bilmiyorum ya

Sagol cnm bi sınavdayız herkesin sıkıntısı var ama bu aralar bizimki üstüste geldi. Bazen diyorumki çokmu şükürcüyüz ne bileyim ...
Neyse diyete gelirsek grip oldugum için agzımın tadı yok sadece sıcak bişeyler içmek istiyorum. Normalde farkına vardım ben 1000 kalori altına inince duruyorum. Moralde bozuk olunca iştah falan kalmıyor biraz dertleşmeye ihtiyacım var ama konuşmakta istemiyorum kendi kendime bile konuşmak istemiyorum..

cnm ne zaman istersen biz seni dineleriz içine atmak ta iş değilllllll
sanma ki herkes dörtlük değil ama raabim bugunlerimiz aratmasınn
darda kaldın mı 2 rerat namaz kıl o kadar rahatlarsın kiiiii

kahvaltı önemli haklısın ama kestaneler baya tok tutmuş hala aç değilim:işsiz:
bide biliyosun 11:50 de öğlen yemeğim geliyo ona güvenerekten nasılsa çok geç olmadan yiyicem diye de kahvaltıyı es geçtim,belkim dengeler diye düşündüm :işsiz:
kestane yorumun süper:KK70::KK70::KK70:ama geçenlerde yerken vıcık diye bişey geldi ağzıma meğer kurtu ısırmışım gittim yıkadım ağzımı yemeye devam ettim,insan sevince böyle şeyler bile etkilemiyo ama inan önceki senelere göre çok çok az yiyorum

ıyyyyyy ne iğren ben olsam birdaha yiyemezdim o kasteneyi nasıl iştahlı yiyorsannnn
dry_ik dry_ik kurtta fayda etmediiiii :KK70:
:KK70:
Balla kız iğrenmemiş ayyy ben çok iğrenirim yazarken bile fena oldum ama bizim hatun protein niyetine yiyor :))))

Birde b12 den olduğunu düşünüyorum kilo vermeye engelini konuşmuştuk . Benimkide çok düşük bidaha doktorada gitmedim fırsat yok 2 çocuk, hastane uzak bilmiyorum ya

b12 ferittin eksikliği depresyona girmeyi bile yol açıyorrrrrrrr
ben geçen sene doktora başladığımda anlatmıştım derdimi ilaçaları kullan eğer şikatler geçmese psikolğa giedersin demişti
ve düzenli kullanınca geçti şükür ama ferittin yükselmedi o ayrı regş bitsin gidecem inş...

Sagol canım burda tanımadıgın yuzlerr anlatmak daha kolay aslında ama şuaralar içimde kalsın istiyorum sanki dilime vurursa etkisinde kalıp daha kötü olcam

Neyse hersey guzel yolunda ben regli sendromundayım ah bu hormonlarrr

b12 ferittin eksikliği depresyona girmeyi bile yol açıyorrrrrrrr
ben geçen sene doktora başladığımda anlatmıştım derdimi ilaçaları kullan eğer şikatler geçmese psikolğa giedersin demişti
ve düzenli kullanınca geçti şükür ama ferittin yükselmedi o ayrı regş bitsin gidecem inş...
Bende dahiliye gittim beni yonlendirsin diye çünkü tamamen pisikolojim berbattı. Hayaller , hanisünasyonlar , uyku bozukluğu dipteydim geceleri karşımda biri var gibi sesler duyup konuşuyodum. Doktor tahlil istedi ve çoğu doktor direk amtidepresan veriyor aslında b12 sinir sistemini etkileyen vitamin eksikliği sadece fisyolojik değil demişti.

Sagol cnm bi sınavdayız herkesin sıkıntısı var ama bu aralar bizimki üstüste geldi. Bazen diyorumki çokmu şükürcüyüz ne bileyim ...
Neyse diyete gelirsek grip oldugum için agzımın tadı yok sadece sıcak bişeyler içmek istiyorum. Normalde farkına vardım ben 1000 kalori altına inince duruyorum. Moralde bozuk olunca iştah falan kalmıyor biraz dertleşmeye ihtiyacım var ama konuşmakta istemiyorum kendi kendime bile konuşmak istemiyorum..

olsun şükretmez sabretmek iyidir mükafatını alırsın,Rabbim herşeyi görüyor
kilo vermeni durduran şeyleri biliyosun tebbirinide ona göre almaya başlamalısın
çok samimi olduğun bir arkadaşın vardı onla paylaş bazı şeylerini,çünkü paylaştıkça azalıyo sıkıntılar,hep içine atıp kafanda kurarsan dönme dolap gibi döner durursun,psikolojinide bozarsın

b12 im çok iyi çıktı sorun yok
sağlık ocağına git canım orda genel testleri yapıyolar,emin olmak için internetten telefonunu bul sor,çocukları okula bıraktıktan sonra gidip yaptırabilirsin

sana çok katılıyorum,herkesin kendine göre ne dertleri var bu sabah bdv de okuyorum yarım kaldı hatta işlerim hafifleyince okuyacak,sabah sabah içim şişti,neler neler var diyorum
ve namaz kılmak,kuran okumak gerçekten insana manevi huzur veriyor:KK36:, dry_ik dry_ik canım çocuklar okuldayken şu mübarek ayda yapmak ne büyük sevap

başka şey olsa yemezdim belki ama ne bileyim sevdiğimden heralde hiç etkilenmedim:110::olamaz:
:KK70::KK70::KK70::KK70: bugun beni güldürdün ya allah seni güldürsün

Sagol canım burda tanımadıgın yuzlerr anlatmak daha kolay aslında ama şuaralar içimde kalsın istiyorum sanki dilime vurursa etkisinde kalıp daha kötü olcam

Neyse hersey guzel yolunda ben regli sendromundayım ah bu hormonlarrr

boşver düşünme o zaman dünde ben bunalım gibiyimdim bugun iyiyim şükürrrr

Bende dahiliye gittim beni yonlendirsin diye çünkü tamamen pisikolojim berbattı. Hayaller , hanisünasyonlar , uyku bozukluğu dipteydim geceleri karşımda biri var gibi sesler duyup konuşuyodum. Doktor tahlil istedi ve çoğu doktor direk amtidepresan veriyor aslında b12 sinir sistemini etkileyen vitamin eksikliği sadece fisyolojik değil demişti.

bana da dahileye anllatı bu konuları ve ilk defa devlet has.böyle bir doktorla karşılaştımmmmmmm
bende uyuyamıyordum çabuk sinirleniyordum otu b... kafaya takıyordummmm

şimdi şükür iyiyimm

kilo vermeni durduran şeyleri biliyosun tebbirinide ona göre almaya başlamalısın
çok samimi olduğun bir arkadaşın vardı onla paylaş bazı şeylerini,çünkü paylaştıkça azalıyo sıkıntılar,hep içine atıp kafanda kurarsan dönme dolap gibi döner durursun,psikolojinide bozarsın
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

sana çok katılıyorum,herkesin kendine göre ne dertleri var bu sabah bdv de okuyorum yarım kaldı hatta işlerim hafifleyince okuyacak,sabah sabah içim şişti,neler neler var diyorum
ve namaz kılmak,kuran okumak gerçekten insana manevi huzur veriyor:KK36:, dry_ik dry_ik canım çocuklar okuldayken şu mübarek ayda yapmak ne büyük sevap

valla bdv bende takılıyorum bazen ama şişiyorum bendeee bazen komik olanlarda oluyorrr

Dua etmeyide bilmiyoruz işte. Aslında bi dönem namaz kılıyordum ve insan huzur buluyor ah bu şeytan işte nefsimizi nasıl bastırıyor
Arkadaşımın annesi geldi bu hafta goruşemeyeceğiz direk eve geçiyor. Bu aralar onunda sıkıntıları var benden daha ciddi o yuzden bunaltmak istemiyorum. Aslında buda ornek insan başkalarının hayatlarından ders almamız gerek.. benim olan sıkıntılarımdı hep ama adetin verdiği etki sanırım bide çocuklar hasta olunca bende hastayım , hasta hasta uykusuz öksürük nöbetleri yordu beni. Eskiden aileme yakındım ablam sagolsun gelirdi hep yardıma en azından o geldiğinde tam uyurdum. Elim ayağım tutmuyor çok yorgunum okula gitgel , yemek yap gece uykusuz kal yıprandım. Zaten en buyuk sıkıntım bu eşimin işyeri buyudu ve şuan oturduğumuz semte şube açtı. Eşimde sorumlu oldu. Bize araba verdiler o şartla geldim zaten buradı yeni gelişen biyer ve hastane yok , ailemize çok uzagız hem anneme yakındım hemde kvalidemler bi sokak otemizdeydi bişey olduğunda onlar ilgilenirdi arardım. Biz taşındık çocuklar zor alıştı tam duzen kurduk derken işyeri battı, eşim işsiz kaldı peşinden kolu kırıldı ve ameliyat olmadı gerekirken yanlış alçıyla sakat kaldı. Uzun donem fiziktedavi gördü şimdi daha iyi ama ameliyat olması lazım fakat olursada 2 sene yi bulurmuş iyileşmesi. Anlayacağınız özeti bu biraz bi anda tüm hayatımız değişti. Eski mahalkemi çok özlüyorum komşularımla aile gibiydik burada çocugumu emanet edio doktora gidebileceğim kimse yok kimseye guvenemiyorum.

canım antidepresan çok süper iyi birşey diyemem ama öcü gibide görme,şahsen kullanmış biri olarak beni kendine getiren şey oldu, 6 ay kullandım vakitlicede bıraktım,resmen hayatım normale girdi,çok şükür bin şükür,Rabbim birdaha o şekile getirmesin,kimseyide benide AMİN:dua:

Back