- 20 Mart 2014
- 294
- 367
- 303
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi gözün aydın canım,kendi okulunda mı kaldın başka okula mı başlıyosunKızlar merhabalar . Nihayet yarın kendi branşimda başlıyorum okula çok mutluyum. Bu sabah iki küçük tuzlu kurabiye ve çok küçük tadımlık diyebilirim iki parmak var yada yok kek yedim.
İyi sabahlar
Kizlar oruç tutalım diyordunuz ben başladım bugün hayırlısı katılın ama
Gece
Şekersiz sade pekmezli asure
Bir tabak dolu dolu keşkek
Kızlar merhabalar . Nihayet yarın kendi branşimda başlıyorum okula çok mutluyum. Bu sabah iki küçük tuzlu kurabiye ve çok küçük tadımlık diyebilirim iki parmak var yada yok kek yedim.
Hayırlı olsun cnm işallah dahz huzurlu ve mutlu olursunKızlar merhabalar . Nihayet yarın kendi branşimda başlıyorum okula çok mutluyum. Bu sabah iki küçük tuzlu kurabiye ve çok küçük tadımlık diyebilirim iki parmak var yada yok kek yedim.
Fazlamı nekızlar bugünkü menümü paylaşıyorum
Sabah (saat 07:45)
* 1 tatlı kaşığı bal
* 1,5 dilim ekmek
* 4 zeytin
* peynir
* yumurta
* 3 ceviz
Ara Öğün (saat 09:45)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Öğlen (saat 11:45 )
* bulgur pilavı
* nohut
hankisi peki?Fazlamı ne
Ekmek çok degil tek başına ama cevizle çok olmuş birde oğlen nohot ve bulgurda eklenince bol karbonhidrat olmuş cnmhankisi peki?
sabah ekmeği biraz fazla kaçırdım da öğlen iyi gibi sanki yaa
aynen ye ye kür yap sonra olmuş bumerhaba kızlar ;
cumartesi : 1 simit - peynir-zeytin-salata-domates-1dlmsalam-salça-yumurtaçift sarılı (daha ne yicektimki ne varsa yemişim)
ara: şekersiz türk kahvesi
öğlen : 4 kaşık arpa şehriye - 4 kaşık ciğer - ayran - salata
akşam : 5 gibi yarım tombik döner yarm ayran ( kızımdan kalanı yedim )
ara: 8 de 1 muz 1 avuç üzüm
erkenden yattım uyudum zaten
pazar : ailecek dışarı kahvaltıya gittik
sabah:4 dlm kızarmış ekmek kahvaltılıklar - menemen
öğlen: yemedim
saat 3 : 1 kase aşure
akşam 7 gibi: 1 tbk makarna yoğurt
saat9 : tarçınlı süt
saat 00:00 yoğurt kürü ye ye kür yap sonra
dün spor yaptım bitaz
30 mekik
100 ip atlama
egzersiz hareketleri
hımm anladım,haklısın bende k.hidratı kaçırdım deseneEkmek çok degil tek başına ama cevizle çok olmuş birde oğlen nohot ve bulgurda eklenince bol karbonhidrat olmuş cnm
aynen erkenden uyudum uyanırım dedim ama uyanamadım kür de yalan olduaynen ye ye kür yap sonra olmuş bu
pazar günün fazla k.hidratlı olmuş
cumartesi günkü arpa şehriye pilavı sanırımcumartesi akşam kür yapılmamış
Bende artış var canm bi ara 59.9u gordum yaa reglinin 4.günü genelde odemim gidiyo vr işlh çarşambaya kadarda inerim.kızlar kürden sonuç alan var mı
ben başlayıp başlayıp bırakıyorum hep
sonuç almayı beklemeden bırakıyorum
moralim bozuk
iki gün sonra tartılacağız ve ben hala 61 lerdeyim
kızlar kürden sonuç alan var mı
ben başlayıp başlayıp bırakıyorum hep
sonuç almayı beklemeden bırakıyorum
moralim bozuk
çarşamba günü tartılacağız ve ben hala 61 lerdeyim
Bende artış var canm bi ara 59.9u gordum yaa reglinin 4.günü genelde odemim gidiyo vr işlh çarşambaya kadarda inerim.
Kür derken kaçıtmışım şu tarçın zencefilli kurmy?
Ben bunu geçen sene yaptım ve işe yarıyor ama belli bi donemden sonra etkisi gidiyor sanırım vucut alışıyor. Gerçekten diyet yapıp kürü uygularsanız oluyo yani
etkisi var diyende var yok diyende
ben bi ara bi hafta yapmıştım ama diyet ve sporla çok işe yaramıştı
şimdiki bakalım denemeye çalışıyorum bazen yapmayı unutuyorum yeni başladım zaten