- 29 Ağustos 2012
- 1.519
- 1.653
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde hemen hemn 4kg kaldı beraber elele veririz cnmGünaydın herkese
Çok sağol dry. Gelirim inşallah çarşamba günü başlayacam. Misafirim var onları gecirim. Bi 4 kilom kaldı. Onuda insallah sizinle beraber verecem.
Hayırlısı bakalım. Selametle kalın.
Ben izinliyim cnm malesef cmrt gunu başladım 10 gun tutamayacam . Allah kabul etsinİyi sabahlar
Kizlar oruç tutalım diyordunuz ben başladım bugün hayırlısı katılın ama
Gece
Şekersiz sade pekmezli asure
Bir tabak dolu dolu keşkek
Canim benim çok geçmiş olsunGünaydın kızlar
Gaftasonum iyi geçti bi dun akşamı yazmamıştım oda iyi sayılır.
Regliden sanırım yine 62 lere turmandım yaaa ki diyetim iyi gidiyor odem olduguna eminim. Ya nasıl bi kilom varsa 59.9 gorduğumde oluyor aynı hafta içinde 62 yide goruyorum
Kahvaltı yapmadım tam iyileştim derken tekrar başladı grip. Kızımdada astım var oda başladı canım birşey istemiyor sadece çay içiyorum
kaçamaksız atlatman süper olmuşgünaydın kızlarrrr
iyi haftalranızzz olsunnnnnnnnnnnn
ctesi pazarı kaçamaksız atlattım ama spor yapmadım
spor yerine ev temizledimmmmm oda yeterrrrrrr
İyi sabahlar
Gece
geçmiş olsun canım,hepinize acil şifalar olsun zaten evde biri hastalanınca herkesi dolanıyo bu hastalıkGünaydın kızlar
Regliden sanırım yine 62 lere turmandım yaaa ki diyetim iyi gidiyor odem olduguna eminim. Ya nasıl bi kilom varsa 59.9 gorduğumde oluyor aynı hafta içinde 62 yide goruyorum
Kahvaltı yapmadım tam iyileştim derken tekrar başladı grip. Kızımdada astım var oda başladı canım birşey istemiyor sadece çay içiyorum
Canm benim çocukların 40 ı çıkmadan teşhisleri kondu . Soylediğin ilacı bebekliklerinden beri kullanıyoruz ve + 2ilacımız daha var. Heryere makineyle gidiyoruz nebulle ilaç veriyoruz. Bitkisel tedavide çok denedik ama alerji başka bişey bitkilerle olmuyor malesef. Oğlum daha hafif atlatıyo maşallah zaten dr dedi doğru tedaviyle ergenliğe doğru 8 yaşından sonra atlatır diye. İlaçlara ragmen kızımınki çok agır . Onceki senelerimiz hep hastanede acilde geçti ki makinede aldık ona ragmen iğnelerle iyi oluyor.Canim benim çok geçmiş olsun
Bizim büyük oglanda küçüklüğünden beri astım bronşit olur antibiyotikle ancak hafifler kronik hastalığa çevirmeden saklı dermanı bulduk şükür mevlama
6 -7 ay kadar önce yine bizim çocuk tikandi nefes alamıyor korktuk acile götürdük oymus yani acil doktoru bizi çocuk alerjiye gidin dedi ne alakası var diye içimizden geçirdik gittik tabi alerjiye oradaki doktor bir takım ilaçlar yazdı ama en önemlisi zespira 5 mg çiğneme tableti bunları kullandı çocuk başkada ister buz yesin ister soğuk ne varsa hasta olmadı çok sevindik sende bi git canım tedavisini yaptır inşallah bizim gibi kurtulursunuz.
çok çok geçmiş olsun,inşallah büyüdükçe ikiside tamamen atlatırlarCanm benim çocukların 40 ı çıkmadan teşhisleri kondu . Soylediğin ilacı bebekliklerinden beri kullanıyoruz ve + 2ilacımız daha var. Heryere makineyle gidiyoruz nebulle ilaç veriyoruz. Bitkisel tedavide çok denedik ama alerji başka bişey bitkilerle olmuyor malesef. Oğlum daha hafif atlatıyo maşallah zaten dr dedi doğru tedaviyle ergenliğe doğru 8 yaşından sonra atlatır diye. İlaçlara ragmen kızımınki çok agır . Onceki senelerimiz hep hastanede acilde geçti ki makinede aldık ona ragmen iğnelerle iyi oluyor.
Toz vs olmasın diye surekli temizlik yapıyorum. Çamaşır suyu vs deterjan kullanmıyorum. Evde halı yok... Allah beterinden korusun ama çok yıpratıcı
Günaydın kızlar
Canim benim çok geçmiş olsun
Bizim büyük oglanda küçüklüğünden beri astım bronşit olur antibiyotikle ancak hafifler kronik hastalığa çevirmeden saklı dermanı bulduk şükür mevlama
6 -7 ay kadar önce yine bizim çocuk tikandi nefes alamıyor korktuk acile götürdük oymus yani acil doktoru bizi çocuk alerjiye gidin dedi ne alakası var diye içimizden geçirdik gittik tabi alerjiye oradaki doktor bir takım ilaçlar yazdı ama en önemlisi zespira 5 mg çiğneme tableti bunları kullandı çocuk başkada ister buz yesin ister soğuk ne varsa hasta olmadı çok sevindik sende bi git canım tedavisini yaptır inşallah bizim gibi kurtulursunuz.
çok çok geçmiş olsun,inşallah büyüdükçe ikiside tamamen atlatırlar
Aminnn aminn sagolun kızlarçok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin
çok sıkıntı çekmeden atlatırsınız inşallah
İyi sabahlar
Gece
Sen o yüzden temizlik yapamadiginda üzülüp sıkılıyordun canım ya çok üzüldüm.Canm benim çocukların 40 ı çıkmadan teşhisleri kondu . Soylediğin ilacı bebekliklerinden beri kullanıyoruz ve + 2ilacımız daha var. Heryere makineyle gidiyoruz nebulle ilaç veriyoruz. Bitkisel tedavide çok denedik ama alerji başka bişey bitkilerle olmuyor malesef. Oğlum daha hafif atlatıyo maşallah zaten dr dedi doğru tedaviyle ergenliğe doğru 8 yaşından sonra atlatır diye. İlaçlara ragmen kızımınki çok agır . Onceki senelerimiz hep hastanede acilde geçti ki makinede aldık ona ragmen iğnelerle iyi oluyor.
Toz vs olmasın diye surekli temizlik yapıyorum. Çamaşır suyu vs deterjan kullanmıyorum. Evde halı yok... Allah beterinden korusun ama çok yıpratıcı
Allah kabul etsin canım,bende çarşamba tutsam mı ki
Sağolun canlargünaydın canım allah kabul etsinnnnnnn
yarın bir ihtimal misafirim gelebilir o yüzden yapamamda çarşambaya bi durum çıkmazsa tutmak istiyorum,hayırlısı bakalımSağolun canlar
Begumcum uygun olduğunda hemen başla canım
yarın bir ihtimal misafirim gelebilir o yüzden yapamamda çarşambaya bi durum çıkmazsa tutmak istiyorum,hayırlısı bakalım
Elimden geleni yapıyorum ilacı , bakımı vs..Sen o yüzden temizlik yapamadiginda üzülüp sıkılıyordun canım ya çok üzüldüm.
Her yolu denemissiniz ama en iyi keskin yol anne babanın gönülden yaptigi duadir biz bulduk inşallah sizde başka bir yerde ilacta bulursunuz şifayi. Allah cc. Çok merhametlidir
Kilitli kapılar açılır inşallah
hımm o zaman ben bakayım eşimlede konuşayımda o da benle tutarsa bu hafta tutaym tutmazsa haftaya seni bekleyeyimYA BEN regl olacam bugun yarın sakatlamak istemiyorum başlasın bitsin hemen başlıcam inş...