Kızlar sağolun, yasemin genic ve begüm sizin yazını okuyunca birden yaşlar aktı gitticevap yazamadım kendimi toparlayım dedim.
Evi süpürdüm, buzluk için nohut haşladım, yastıkları sokup makineye attım,oğlumun odasında okul gereçlerini ayırıp topaŕladım. Yani kendimi gereksiz işe verdim begüm seni dibleyip. Bi kahve içip kafamı toparladım ve tartıya çıktım. En azından tartı beni anladı şu hayattada emeklerime karşılık verip inkar etmedi
canım benim daraltma içini bu kadar bazen ağlamakta insanın içini açar ne hissediyosan öyle yap, hepimiz insanız ve duygularımız var nasıl gülmek bize göreyse ağlamakta öyle insani bir duygu,koyver gitsin
inşallah şimdi biraz daha toparlanmışsındır
yaptığın işleri gereksiz görme bazen yapılması gerekipte atladığımız şeyleri böyle zamanlarda yapıyoruz boşver hem kafa dağıtmış oldun işte
tartıdaki rakamı gördüm seni tebrik ederim hayat bazen insanın üzerine geliyo gibi görünsede mutlu edecek şeyler herzaman vardır mesele görebilmekte
canım benim daraltma içini bu kadar bazen ağlamakta insanın içini açar ne hissediyosan öyle yap, hepimiz insanız ve duygularımız var nasıl gülmek bize göreyse ağlamakta öyle insani bir duygu,koyver gitsin
inşallah şimdi biraz daha toparlanmışsındır
yaptığın işleri gereksiz görme bazen yapılması gerekipte atladığımız şeyleri böyle zamanlarda yapıyoruz boşver hem kafa dağıtmış oldun işte
tartıdaki rakamı gördüm seni tebrik ederim hayat bazen insanın üzerine geliyo gibi görünsede mutlu edecek şeyler herzaman vardır mesele görebilmekte
Kızlar sağolun, yasemin genic ve begüm sizin yazını okuyunca birden yaşlar aktı gitticevap yazamadım kendimi toparlayım dedim.
Evi süpürdüm, buzluk için nohut haşladım, yastıkları sokup makineye attım,oğlumun odasında okul gereçlerini ayırıp topaŕladım. Yani kendimi gereksiz işe verdim begüm seni dibleyip. Bi kahve içip kafamı toparladım ve tartıya çıktım. En azından tartı beni anladı şu hayattada emeklerime karşılık verip inkar etmedi
sende sağol canımmm benimmm
olduğu kadar olmadığı kader de geçççççç
yasmin olduğu kadar olmadığı kader ballim
eeee ben ne yazdımmmmmmmmm
tamam işte yahu aynı kafadayız demek istedim
yoğunluktan olur öyle şeyler bu hafta çok çalıştınbenim kafaya bakarmın sennnnnnn
yoğunluktan olur öyle şeyler bu hafta çok çalıştın
EMİNİM VERECEKSİNİZ :) benim de 15 kilom kaldıdemi benim bünye bu kadar çalışmaya alış değil ama malesef şubat sonuna kadar böyleyimmm
şubat sonu mudemi benim bünye bu kadar çalışmaya alış değil ama malesef şubat sonuna kadar böyleyimmm
benim kafaya bakarmın sennnnnnn
yoğunluktan olur öyle şeyler bu hafta çok çalıştın
demi benim bünye bu kadar çalışmaya alış değil ama malesef şubat sonuna kadar böyleyimmm
şubat sonu muçok muş o yaa,napıyonuz kız siz orda ülke bütçesimi hesaplıyonuz anacım
koptum begümşubat sonu muçok muş o yaa,napıyonuz kız siz orda ülke bütçesimi hesaplıyonuz anacım
bakmam bakmam ben seni biliyorum
sen de beni biliyorsun
olur öyle şeyler sıkıntı yok
olsun sen sorumluluklarını yerine getir sadece
o kadar
ben anlamam arkadaş burda yanlız kaldımkoptum begümne sen sor ne ben söleyem bu tempo ile çalışsam martı bulduruum bennnnn
evet biliyommmmmmmmm
ben anlamam arkadaş burda yanlız kaldım,söyle patrona bu kadar yormasın seni,sen bize burdada lazımsın
basarım ofisi
beraber basalım o zamanbas bas paraları leylaya diyesim geldi
ben anlamam arkadaş burda yanlız kaldım,söyle patrona bu kadar yormasın seni,sen bize burdada lazımsın
basarım ofisi
bas bas paraları leylaya diyesim geldi
beraber basalım o zaman
geliyorum vecihiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?