• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

16 kg verdim son 7 kiloyu vermek için varmı benden daha iradeli ve inatçı

kızlar bugünkü menüm

Sabah (saat 07:45)
* domates/salatalık
* 3 zeytin
* 3 yeşil biber
* 30 gram beyaz peynir
* 1 dilim ekmek
* 1 kivi
* 1 kupa çay (300 ml)

Ara Öğün
* ıhlamur (300 ml) (09:45)
* ıhlamur (100 ml) (11:00)

Öğlen (saat 11:50 )
* yumurtalı patates
* yoğurt
* salata

Kızlar sağolun, yasemin genic ve begüm sizin yazını okuyunca birden yaşlar aktı gitti :KK42: cevap yazamadım kendimi toparlayım dedim.

Evi süpürdüm, buzluk için nohut haşladım, yastıkları sokup makineye attım,oğlumun odasında okul gereçlerini ayırıp topaŕladım. Yani kendimi gereksiz işe verdim begüm seni dibleyip. Bi kahve içip kafamı toparladım ve tartıya çıktım. En azından tartı beni anladı şu hayattada emeklerime karşılık verip inkar etmedi:KK48:

Kızlar sağolun, yasemin genic ve begüm sizin yazını okuyunca birden yaşlar aktı gitti :KK42: cevap yazamadım kendimi toparlayım dedim.

Evi süpürdüm, buzluk için nohut haşladım, yastıkları sokup makineye attım,oğlumun odasında okul gereçlerini ayırıp topaŕladım. Yani kendimi gereksiz işe verdim begüm seni dibleyip. Bi kahve içip kafamı toparladım ve tartıya çıktım. En azından tartı beni anladı şu hayattada emeklerime karşılık verip inkar etmedi:KK48:

canım benim daraltma içini bu kadar bazen ağlamakta insanın içini açar ne hissediyosan öyle yap, hepimiz insanız ve duygularımız var nasıl gülmek bize göreyse ağlamakta öyle insani bir duygu,koyver gitsin
inşallah şimdi biraz daha toparlanmışsındır
yaptığın işleri gereksiz görme bazen yapılması gerekipte atladığımız şeyleri böyle zamanlarda yapıyoruz boşver hem kafa dağıtmış oldun işte
tartıdaki rakamı gördüm seni tebrik ederim hayat bazen insanın üzerine geliyo gibi görünsede mutlu edecek şeyler herzaman vardır mesele görebilmekte :KK9:

canım benim daraltma içini bu kadar bazen ağlamakta insanın içini açar ne hissediyosan öyle yap, hepimiz insanız ve duygularımız var nasıl gülmek bize göreyse ağlamakta öyle insani bir duygu,koyver gitsin
yaptığın işleri gereksiz görme bazen yapılması gerekipte atladığımız şeyleri böyle zamanlarda yapıyoruz boşver hem kafa dağıtmış oldun işte
tartıdaki rakamı gördüm seni tebrik ederim hayat bazen insanın üzerine geliyo gibi görünsede mutlu edecek şeyler herzaman vardır mesele görebilmekte :KK9:

+10000000000000000000000000 :super::super::super::super::super::super::super::super:
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

:KK9::KK9::KK9::KK9:

sende sağol canımmm benimmm
olduğu kadar olmadığı kader de geçççççç:işsiz::işsiz:

şubat sonu mu :oha:çok muş o yaa,napıyonuz kız siz orda ülke bütçesimi hesaplıyonuz anacım
koptum begüm :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: ne sen sor ne ben söleyem bu tempo ile çalışsam martı bulduruum bennnnn

bakmam bakmam ben seni biliyorum
sen de beni biliyorsun :KK60::KK60::KK60:

olur öyle şeyler sıkıntı yok :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

olsun sen sorumluluklarını yerine getir sadece

o kadar :KK39::KK39::KK39:

evet biliyommmmmmmmm

Back