- 9 Mart 2012
- 22.666
- 74.714
- 598
saol cnm aslında pasta yemesem iyide ben aldırıyorum yemeden dayanamam arkadaşın bugün son günü :)
ince bir dilim yersin,akşama zaten güzel bir menün var ekmek kola falan olmasın yanında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saol cnm aslında pasta yemesem iyide ben aldırıyorum yemeden dayanamam arkadaşın bugün son günü :)
ince bir dilim yersin,akşama zaten güzel bir menün var ekmek kola falan olmasın yanında
Burda yok canım ama instagram hesabım var diyet hesabı, orda var . Boydan çok resim çekilmiyordum kilodan dolayı, diyet hesabımda yuzumu paylaşmıyorum ama fikir verecek resimler koydumcanım senin before after resmn var mı?
Toplam kaloriye bakarsak sucuk fazla değil. Ayda yılda bir yiyince bişey olmaz. Benimde canım bu aralar çok istiyor, pazar kahvaltısında yiyecem 4 gözle bekliyorumiyi akşamlar kızlar
günün menüleri ile karşınızdayım
sabah 07.45
domates
1 haşlama yumurta
bir çavdar ekmeği
4 yeşil zeytin
bir dilim ezine peynir
bir tatlı kaşığı lor
öğle 13.00
pırasa yemeği
ara 15.30
badem
akşam 17.30
yemeğim yoktu
lor peynir dere otu ve 2 yumurta karıştırıp omlet gibi yedim
sucuk 7 parça ( bu fazla oldu bence)
1,5 dilim çavdar ekmeği
Toplam kaloriye bakarsak sucuk fazla değil. Ayda yılda bir yiyince bişey olmaz. Benimde canım bu aralar çok istiyor, pazar kahvaltısında yiyecem 4 gözle bekliyorum
Sağol canım işallah burda hep beraber zaferimizi kutlayacağızDry maşallah sana azim ve irade bu işte çok güzel zayiflamissin. Sarkma da normal bende de çok Sarkma var. Sonuçta o kadar Kilo verdin. Tabi sporla olsaydı belki bu kadar olmazdı. Ama olsun zayifladigimizi görmekte çok büyük bir mutluluk.
Kesinlikle sikilasacagina eminim yaparsın senSağol canım işallah burda hep beraber zaferimizi kutlayacağız
Sarkmalarım toparlanmaya başladı. 2 ayda farkeetim valka egzersizleri başında yapsaydım keşke... benim gitmeyecek tek yerim jarın çünkü dr bile ameliyat dedi . 5 ameliyat kesiği olunca kaslar zedelenmiş. Netten bakıyorumda ben yine taş gibiyim neler var. Şu hale 1 senede geldim. Sizler benim duygumu anlayamıyosunuz ama acayip duygusal bi dönemdeyim. Kendime inanamıyorum sanki bu ben değilim rüya :,(( toparlanırım ben güzelce sıkılaşacam heytt be
iyi akşamlar kızlar
günün menüleri ile karşınızdayım
sabah 07.45
domates
1 haşlama yumurta
bir çavdar ekmeği
4 yeşil zeytin
bir dilim ezine peynir
bir tatlı kaşığı lor
öğle 13.00
pırasa yemeği
ara 15.30
badem
akşam 17.30
yemeğim yoktu
lor peynir dere otu ve 2 yumurta karıştırıp omlet gibi yedim
sucuk 7 parça ( bu fazla oldu bence)
1,5 dilim çavdar ekmeği
günaydın kızlar dünkü tam liste menü
Sabah (saat 07:45)
* domates/salatalık
* 3 zeytin
* 3 yeşil biber
* 30 gram beyaz peynir
* 1 tatlı kaşığı pekmez
* 2 dilim ekmek
Öğlen (saat 11:50)
* 4 tane fırın köfte (içinde havuç ve patlıcanlı)
* 1 kase cacık
* 3 yemek kaşığı bulgur pilavı
yarım dilim ekmek
Ara Öğün (saat 13:50)
* 1 kupa yeşil çay (limonlu)
*
Ara Öğün (saat 13:50)
* 1 mandalina
* 2 bütün ceviz
* 1 çay bardağı ıhlamur (100 ml)
Akşam (saat 18:00)
* 140 gram tarhana çorbası (1,5 kepçe)
* 100 gram hamsi
* salata
Son Öğün (saat 20:00)
* 6 tane yulaflı bisküvi
diyetisyene liste vericez dedik,akşam bisküvi yedik bu ne perhiz bu ne lahana turşusunerelerden atayım kendimi, cumartesi akşamıda doğum gününe gidicemyandım ben
tamam canım haklısın,evde misafirler varya çay yaptıydım tv uye bakarken 4 taneyi lüpletmişim inan hiç farkında bile değilim sonra 2 taneyide bilerek tadına vara vara yedim, o an önümde olmasalr yemezdim ama oldu işte pişman değilimkız ben sana nediyıommm yediklerinden pişman olmaaa
bir daha ki öğünde dikkat edersinn
ama pilav ile ekmek yemeeeee
vayy menüye gel, bu menünü beğendimGünaydın Hayırlı cumalarınız olsunnnnn
Dünün menüsü:
kahvaltı: 2 dilim ekmek arası az peyir+ceviz+zeytin+domates+biber
öğle: 8 adet karnabahar köftesi
ara: 1 elma
akşam: 2 kepçe çorba+1 adet biber dolması+az yoğurtlu ıspanakkk
dün 8 bin adım attımm genelde koştumm
çatlakkkkkktamam canım haklısın,evde misafirler varya çay yaptıydım tv uye bakarken 4 taneyi lüpletmişim inan hiç farkında bile değilim sonra 2 taneyide bilerek tadına vara vara yedim, o an önümde olmasalr yemezdim ama oldu işte pişman değilim
vayy menüye gel, bu menünü beğendim
sporuna diyecek sözüm yok zaten