• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

16 kg verdim son 7 kiloyu vermek için varmı benden daha iradeli ve inatçı

:KK48::KK48::KK48::KK48: çatlakkkkkk

kız geçen nutella konuştunuzyaaa bende eve gidince nasıl zihinde kaldıysa küçük bir kaşıkla yiyerek tadına baktımmm sadeceeeeeee:olamaz::olamaz:

ben artık kavradım bu işi sanada kavratacam

bana da genic genic :hamarat: kavrattı
bu bilinç altı böyle bişey işte farkında olmadan kapıyo herşeyi sonrada yeri gelince zınk ta hatırlatıyo ve o şeyi yaptırıyo sana,tehlikeli valla:duduk:

küçük kaşıkta durabilmişsin ya gerisi önemli değil,afiyet olsun yağ olmasın
kavrat canım ben hazırım :rapci:

Günaydın kızlar

Begüm bak yaseminle bize kulak ver ,
Yediklerine takılma sadece abartmadan ye. Uzun zamandır yemediğin birşey mi var ve canın çokmu istiyor ? Bisküvi mesela ye ama kaçamak olarak düşünme yada ben bunu yedim eyvahlar olsun deme. Yap bi çay yada kahve , al eline 2 tane keyifle ye. Yada mantımı istedi yoğurdunu fazla koy abartmadan erken vaķitte ye .
Beynine kaçamak sinyali verirsen sonu umutsuzluk ve pişmanlık oluyor. Ben beceremiyorum , pis boğazım vs vs..

Bak ben bi ara 61/62 de takılmıştım. 61e iniyodum hopp ertesi gün 62 küsür çıkıyordum. Kendimi rahat bıraktım sğrekli hesap kitap yapmadım ve sürekli diğer öğünde ne yiyeceğimi düşündüğüm için hep yemek vardı aklımda. Acıktıkça ve canın ne istiyorsa ona göre ye. Ben bu şekilde düşünmeye başlayınca birden 59a düştüm . Beyin oyun oynuyor bize neye şartlanırsan onu yaşatıyot sana

bu bilinç altı böyle bişey işte farkında olmadan kapıyo herşeyi sonrada yeri gelince zınk ta hatırlatıyo ve o şeyi yaptırıyo sana,tehlikeli valla:duduk:

küçük kaşıkta durabilmişsin ya gerisi önemli değil,afiyet olsun yağ olmasın
kavrat canım ben hazırım :rapci:

kız kavanozu alalı nerdeyse 2 ay olduuuuuu ve yarısı dan fazlası duruyorr demekki ben yiyormuşum o nutelllarıııı :olamaz::olamaz::olamaz:

zamanla olucakkk kavrama işiiiiiiiiii senden bizden olacannnnnnnnn

Günaydın kızlar

Yediklerine takılma sadece abartmadan ye. Uzun zamandır yemediğin birşey mi var ve canın çokmu istiyor ? Bisküvi mesela ye ama kaçamak olarak düşünme yada ben bunu yedim eyvahlar olsun deme. Yap bi çay yada kahve , al eline 2 tane keyifle ye. Yada mantımı istedi yoğurdunu fazla koy abartmadan erken vaķitte ye .
Beynine kaçamak sinyali verirsen sonu umutsuzluk ve pişmanlık oluyor. Ben beceremiyorum , pis boğazım vs vs..

Bak ben bi ara 61/62 de takılmıştım. 61e iniyodum hopp ertesi gün 62 küsür çıkıyordum. Kendimi rahat bıraktım sğrekli hesap kitap yapmadım ve sürekli diğer öğünde ne yiyeceğimi düşündüğüm için hep yemek vardı aklımda. Acıktıkça ve canın ne istiyorsa ona göre ye. Ben bu şekilde düşünmeye başlayınca birden 59a düştüm . Beyin oyun oynuyor bize neye şartlanırsan onu yaşatıyot sana

günaydınnn canımm

duy begum75 begum75 duyyyyyyyy dry_ik dry_ik beniiiiiiiiiiiii

Günaydın kızlar

günaydınnn canımm

duy begum75 begum75 duyyyyyyyy dry_ik dry_ik beniiiiiiiiiiiii

kızlar bilinç altıma işliycem bunu teşekkür ederim :KK60:

Bugğn biraz canım sıkkın , zaten son donemler çok sıkıntılıydı iyice keyifsizleştim. Canım ne yemek istiyor nede bişey içmek..keşke dışarı çıkıp yürüyüp kafamı toparlasam..çokmu şey istiyorum sadece kendim için 1 saat ama olmuyor:(

Bugğn biraz canım sıkkın , zaten son donemler çok sıkıntılıydı iyice keyifsizleştim. Canım ne yemek istiyor nede bişey içmek..keşke dışarı çıkıp yürüyüp kafamı toparlasam..çokmu şey istiyorum sadece kendim için 1 saat ama olmuyor:KK43:

canım o zaman gününe şükür ett evet çok birşey istemiyorsun ama imkanların kısıtlı sanırım çocuk olduğu için çıkamıyorsunn ama gün gelecek sende kendin için bir gün 1 saatin olacakkk sadece sabır edeceksinnnnn

Bugğn biraz canım sıkkın , zaten son donemler çok sıkıntılıydı iyice keyifsizleştim. Canım ne yemek istiyor nede bişey içmek..keşke dışarı çıkıp yürüyüp kafamı toparlasam..çokmu şey istiyorum sadece kendim için 1 saat ama olmuyor:KK43:
canım bazen üst üste gelir herşey, sürekli düşünüpte psikolojini etkileme

camları aç evi havalandır,temiz havayı içine çek, güzel bir kahvaltı hazırla kızınla sana,birde müzik aç ama hareketli olsun :halay:sonra canın iş yapmak istemiyorsa müzikle birlikte oyna,iş yapmak istiyosa benim en çok yaptığım çekmece,raf dolap düzenlemek onları yap,eskileri ayır,akşama güzel yemekler pişir ama sakin yavaş yavaş, kitap oku, internette bilmediğin ama merak ettiğin şeyleri araştır

kış ayı ister istemez biraz kısıtlıyo bizi, güneşe,açık havaya hasret kalıyoruz ama takılma eğlenceli birşeyler yaparak mutlu ol

canım o zaman gününe şükür ett evet çok birşey istemiyorsun ama imkanların kısıtlı sanırım çocuk olduğu için çıkamıyorsunn ama gün gelecek sende kendin için bir gün 1 saatin olacakkk sadece sabır edeceksinnnnn

Çocuklar için canım feda.. yeterki hasta olmasınlar ,iyi olsunlar.
Ben yapı olarak çok hassasım ama kimseye kinde duymam .. herşeyi çok çabuk unutup kendimden fedakarlık edercesine elimden geldiğini yaparım hatta fazlasını. İnsanlar işine geldiği gibi davranıp birde nankörlük yapınca kaldıramıyorum..herkesin bişeye ihtiyacı var ama benim olmuyor...ben kolay kolay derdimide kimseye anlatamıyorum. Bu aralar çok doldum. Sizler beni tanımıyosunuz diye bari burda bukadar anlatayım dedim.. tut tut şiştim valla:)

canım bazen üst üste gelir herşey, sürekli düşünüpte psikolojini etkileme

camları aç evi havalandır,temiz havayı içine çek, güzel bir kahvaltı hazırla kızınla sana,birde müzik aç ama hareketli olsun :halay:sonra canın iş yapmak istemiyorsa müzikle birlikte oyna,iş yapmak istiyosa benim en çok yaptığım çekmece,raf dolap düzenlemek onları yap,eskileri ayır,akşama güzel yemekler pişir ama sakin yavaş yavaş, kitap oku, internette bilmediğin ama merak ettiğin şeyleri araştır

kış ayı ister istemez biraz kısıtlıyo bizi, güneşe,açık havaya hasret kalıyoruz ama takılma eğlenceli birşeyler yaparak mutlu ol
Bunları hergün yapıyorum , heleki çocuklarıma ne hadtalığımı yansıtırım ne üzüntümü. Nekadar güçsüzde hissetsem kendimi butun gun onlara ilgimi gösteriyorum.. tek onlara değil herkese. Beni kolay kolay asık suratlı gormezler sanırım çok güçlü durmakta iyi değil okadar beklenti içine giriyorlar..
Sabah oğlumu sevdim hala bebek gibi işgi beķliyor koca tosunum:)kızımı sevdim, oynadık, kahvaltısını yaptırdım, şimdide eşimin yiğeni geldi sıra onda:)

Ben yapı olarak çok hassasım ama kimseye kinde duymam .. herşeyi çok çabuk unutup kendimden fedakarlık edercesine elimden geldiğini yaparım hatta fazlasını. İnsanlar işine geldiği gibi davranıp birde nankörlük yapınca kaldıramıyorum..herkesin bişeye ihtiyacı var ama benim olmuyor...ben kolay kolay derdimide kimseye anlatamıyorum. Bu aralar çok doldum. Sizler beni tanımıyosunuz diye bari burda bukadar anlatayım dedim.. tut tut şiştim valla:)

çok üzüldüm böyle olmana

ama bak ne diyeceğim sana

sen bütün o yaptığın iyilikleri, fedakarlıkları hepsini yine yap

ama yaptığını unut. sadece içinden geldiği için istediğin için yap

çünkü eğer yapmazsan mutlu olmayacaksın vicdanın rahat etmeyecek senin o zaman da üzüleceksin

amma velakin hiç kimseden ama hiç kimseden bir şey bekleme

ne bu yaptıklarına karşılık ne de normal bir olayda zaman da

çünkü insanoğlu nankör demeyeceğim bence çok ağır bir kelime

insanız beşeriz şaşarız diyeceğim

sen çok iyi kalpli birisin bu yazdıklarından düşündüklerinden belli

ama sadece sadece kendini sev sadece kendinle barış ve kendine sımsıkı sarıl

sevgiler :KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

burda hiçbirimiz birbirimizi yakınen tanımıyoruz bazı şeyleri paylaşmak anlatmak yazmak her zaman iyi gelir,yani anlatınca kimse sana aaa demez anlatmıyosun diye kimse sana bişey demez ama anlatınca yazınca rahatlıyosun,ben yakınımda kimseyle paylaşamadıklarımı burda yazım inan şimdi çok daha rahatım,bazen tek başına altından kalkamıyo insan acaba nerde yanlış yapıyorum diyo o zamanda burdaki arkadaşlar inan bana dermanın oluyo

belliki birisi sana karşı bir hata yapmış, boşver sende bundan sonra ona göre davranırsın o kişiye,herkes ederi kadar,fazla değer verip kendini üzemeye değmez inanki

cnm biz seni burda dinleriz özelden de yazabiliriz boş kağıda yazabilirsin sonra yakar geçersinn
hepimiz zaman zaman böyle olduk inan kimsenin hayatı dört dörtlük değil ama ne yapıyoruz sıkıntılar paylaştıkça azalır
kesinlikle içinde tutma
şunu da aklından çıkarma önce kendin kendinin değerini bil sana senden başka kimse yardım edemezzz

burda hiçbirimiz birbirimizi yakınen tanımıyoruz bazı şeyleri paylaşmak anlatmak yazmak her zaman iyi gelir,yani anlatınca kimse sana aaa demez anlatmıyosun diye kimse sana bişey demez ama anlatınca yazınca rahatlıyosun,ben yakınımda kimseyle paylaşamadıklarımı burda yazım inan şimdi çok daha rahatım,bazen tek başına altından kalkamıyo insan acaba nerde yanlış yapıyorum diyo o zamanda burdaki arkadaşlar inan bana dermanın oluyo

belliki birisi sana karşı bir hata yapmış, boşver sende bundan sonra ona göre davranırsın o kişiye,herkes ederi kadar,fazla değer verip kendini üzemeye değmez inanki

valla bendeki bakış açısı olduğu kadar olmadığı kader

iyilik yap denize at modundayım kimseden bir beklentim yok

herkesi olduğu gibi kabul edelimmmmmmm

kim hata yaparsa yapsınnnnnnnnn

inan bende burda güzel dostluklar kurdum yakınımdakiler fazla burdakilerle paylaşıyorum

ve şükürler olsun ki çözüme de ulaşıyoruzzzz

Bunları hergün yapıyorum , heleki çocuklarıma ne hadtalığımı yansıtırım ne üzüntümü. Nekadar güçsüzde hissetsem kendimi butun gun onlara ilgimi gösteriyorum.. tek onlara değil herkese. Beni kolay kolay asık suratlı gormezler sanırım çok güçlü durmakta iyi değil okadar beklenti içine giriyorlar..
Sabah oğlumu sevdim hala bebek gibi işgi beķliyor koca tosunum:)kızımı sevdim, oynadık, kahvaltısını yaptırdım, şimdide eşimin yiğeni geldi sıra onda:)
bak ne güzel herşeyimize şükürler olsun, sağlığımız yerinde çocuklar iyi yanındalar sevdin koktun miss gibi,bundan daha büyük mutluluk yok inan

kimseyi takma kafana,sen iyi kalplisin herkese aynı davrandığın müddetçe üzülüyosun belli, iyi kötü tanıyosun insanları herkese ederi kadar davran ki sonra üzülen sen olma derim,çünkü hep ver ver insan karşılık göremeyinde önce üzülüyo,ya beklenti içinde olma yaptıklarını umursama yada artık o insanlara ederi kadar davran

valla bendeki bakış açısı olduğu kadar olmadığı kader

iyilik yap denize at modundayım kimseden bir beklentim yok

benimde kimseden beklentim yok ama beklentim olmayan insanada iyilik edemem,haa bencil diyeceksin belki ama içim bi kere soğudumuydu o insandan varlığına dahil tahammül edemiyosam benim için yoktur o kişi bitmiştir

herkesi olduğu gibi kabul edelimmmmmmm

kim hata yaparsa yapsınnnnnnnnn

inan bende burda güzel dostluklar kurdum yakınımdakiler fazla burdakilerle paylaşıyorum

ve şükürler olsun ki çözüme de ulaşıyoruzzzz
insanları olduu gibi kabul edeiyorum ama yaptıkları hatalar hatanın türüne bağlı,her hata aynı ederde olmuyor malaesef, öenmsenmeyecek hatalar vardır insandır düşünememiştir denecek hatadır dersin ama bide bile bile senin kötülüğün için, sana zarar vermek adına yaptığı şeyler vardır ki bunları iyi anlamak lazım, 2.türden olan bana uzak Allaha yakın olsun, 1. türü her türlü tolere ederim (biraz kinci gibi oldum ama )

benimde kimseden beklentim yok ama beklentim olmayan insanada iyilik edemem,haa bencil diyeceksin belki ama içim bi kere soğudumuydu o insandan varlığına dahil tahammül edemiyosam benim için yoktur o kişi bitmiştir

yok yok ne bencil derim ne de kinci

çünkü ben de öyleyim

bir kere soğudum mu asla geri dönüşü yoktur olmazdır

bitmiştir benim için

yok saymam direk silerim :KK60::KK60:

Back