How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

16 kg verdim son 7 kiloyu vermek için varmı benden daha iradeli ve inatçı

Topic çok sessiz kaldı. Kızım bu aralar bırakmıyor beni. Onunla ilgilenirken telefonlada uğraşmak istemiyorum kaliteli vakit geçirmek için. Şu saat oldu sadece yatakları topladım. Spor yapmayacam bugun kırgınlık var üstümde boğazım batıyor. Bugun dinleneyim ki zaten yeni iyileşmişken tekrar hasra olmayım

bugunlük mola olsun canım sen iroşla ilgilen biz yazarız buraya :D

İncirim yokta bak bunu bilmiyordum deneyim. Cevizi kuru yiyorum ama oylede deneyim

kuru da ye tabi ama bağırsakteki etkisi için 1 gece suda bekletmek lazım,incirle birlikte olursa daha etkli olur diye düşünüyorum ama yoksa cevizide tek başına etkili
hatta şimdi koy akşam iç,kahverengimsi suyu oluyor,bide akşamdan koyup sabah içersin,bikaç gün sürdür canım bunu

Son düzenleme:
öğlen yaklaştı neler yenecek :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Kıs ben kahvaltı yapmadım. Akşama yemekte pırasa yapcam bağırsaklarıma iyi geliyor. İrem bugun engelledi beni yoksa oğlene kadar temizlik ve yemek bitiyordu.
Kahvaltılık yerim ben buyuk ihtimal

Kıs ben kahvaltı yapmadım. Akşama yemekte pırasa yapcam bağırsaklarıma iyi geliyor. İrem bugun engelledi beni yoksa oğlene kadar temizlik ve yemek bitiyordu.

ben çalışıyo olunca saat 12 de yemeğe cıkıyorum pırasa süper olur bence sen ondan çok kilo verdin demi az öğün az yhemek :kk77::kk77::kk77:

Seda senin sabah çok az olmuş unuttum tazmayı. Sütün olması için saglıklı bişeyler ye. Ara oğun yapmışsın resmen kahvaltıda

ben çalışıyo olunca saat 12 de yemeğe cıkıyorum pırasa süper olur bence sen ondan çok kilo verdin demi az öğün az yhemek :kk77::kk77::kk77:
Beni biliyosun canım 77den 73 e zor inmiştim. Çok zor veriyorum malesef. Bende çözemedim kendimi bazen az yıyorum veremiyorum bazende fazla yediğimi düşünüyorum veriyorum. Şunu anladım dengeli yemek bana verdirmiyor. Bi az bi normal diyet yapınca gidiyor kilolar. Bide kabızlık ve ödemim var biliyosun o yuzden tartıya çok takılmıyorum

genicim sen nasılsın

iyidir canım burada hava soğudu üşüyoruz valla

senden naber ne var ne yok

Saol canım. Bazen çeneleri düşüyor takip edemiyorum bazende susuyorlar boyle:) pazartesi sendromu herhalde :))

yok yok sendrom yok canım olur mu öyle şey

işler güçler haftabaşı yoğunluğu kendi adıma en azından :kahve:

Seda senin sabah çok az olmuş unuttum tazmayı. Sütün olması için saglıklı bişeyler ye. Ara oğun yapmışsın resmen kahvaltıda

geç kaldım canım sabah uyanamadım apar topar yetiştim o yüzden kahvaltı yoktu burda da kantinde simit poğaca falan var onlarda hamur işi olunca yemedim neyseki az kaldı yemeğe

Tartı demişken şunu anladım kızlar bazen duraklamalarım oluyor ama kıyafetler bollaşmış yada veriyorum ama herzaman giydiğim pantolon aynı. Bunun sebebi yağdanmı kastanmı verdiğimiz. Aynı kiloda olan insanların yağ ölçümleri farklılık gosterdiğinde nasıl etki ediyor resimlemişker gerçekten doğru. Spor yapıp saglıklı beslenirsek kas degil yagdan gidiyor ve hemen dışgorunusumuze yansıyor. Aç gezmek sadece bedenimize zarar. Benim yuzum çökmedi bunun en buyuk sebebi yağdan verdim sanırjm

geç kaldım canım sabah uyanamadım apar topar yetiştim o yüzden kahvaltı yoktu burda da kantinde simit poğaca falan var onlarda hamur işi olunca yemedim neyseki az kaldı yemeğe
Yarım simit yiyebilirsin zararı yok. Süt seviyorsan bide kutu süt al gem süt yapar

kız dün yeşilmercimekli pırasalı börek gibi bir şey yaptın

ins görmüştüm çok beğenmiştim

uzun bir süredir deneyecektim kısmet dün oldu

ve cidden çok güzel oldu hem uğraştırmıyor zahmetsiz hem de lezzetli tavsiye ederim

iyidir canım burada hava soğudu üşüyoruz valla

senden naber ne var ne yok

yok yok sendrom yok canım olur mu öyle şey

işler güçler haftabaşı yoğunluğu kendi adıma en azından :kahve:
Doğru canım biz bile evdeyken haftasonu işlerini yapıyoruz temizlik vs. Kolay gelsin :)

Beni biliyosun canım 77den 73 e zor inmiştim. Çok zor veriyorum malesef. Bende çözemedim kendimi bazen az yıyorum veremiyorum bazende fazla yediğimi düşünüyorum veriyorum. Şunu anladım dengeli yemek bana verdirmiyor. Bi az bi normal diyet yapınca gidiyor kilolar. Bide kabızlık ve ödemim var biliyosun o yuzden tartıya çok takılmıyorum

biliyorum canım sağlık olsun yeterki

Back