How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

16 kg verdim son 7 kiloyu vermek için varmı benden daha iradeli ve inatçı

kızlar merhaba,sanırım herkes hafta sonu tatilinde,ben işteyim ama bugün işte olmaktan hiç olmadığım kadar mutluyum :KK36:çok şükür bin şükür:KK9:
herkese güzel,mutlu,bol dinlenmeli hafta sonu tatili diliyorum,lütfen kaçamak yapmayalım:KK20:
çarşambaya ne kaldı şunun şurasında:ukala:

kızlar merhaba,sanırım herkes hafta sonu tatilinde,ben işteyim ama bugün işte olmaktan hiç olmadığım kadar mutluyum :KK36:çok şükür bin şükür:KK9:
herkese güzel,mutlu,bol dinlenmeli hafta sonu tatili diliyorum,lütfen kaçamak yapmayalım:KK20:
çarşambaya ne kaldı şunun şurasında:ukala:
Ben bilinçli kaçamak yapsam olur muuu:KK70:zira ne yaparsam yapayım gram oynamayan kilom benim sinirlerimi alt üst etti. Hafta sonunu biraz gevşek geçirip pazartesi senin listeye başlamayı düşünüyorum.Bi şoka sokayım şu vücudu bakalım nooluyo. Zahmet olmazsa şu listeyi biri atabilir mi tekrar :oops:ha bi de çarşambaya kadar tartılmayacağım :KK20:

Bugünün menüsü
Sabah : Yarım ev yufkasından yapılmış zeytin ve peynirli yağsız tost,yarım elma,7 hoşbeş
Akşam : 4 yk bulgur pilavı,5 yk mantar sote, bir küçük kase yoğurt.
2 lt su+1 lt tarçınlı limonlu su
45 dk plates,100 ip atlama

Ben bilinçli kaçamak yapsam olur muuu:KK70:zira ne yaparsam yapayım gram oynamayan kilom benim sinirlerimi alt üst etti. Hafta sonunu biraz gevşek geçirip pazartesi senin listeye başlamayı düşünüyorum.Bi şoka sokayım şu vücudu bakalım nooluyo. Zahmet olmazsa şu listeyi biri atabilir mi tekrar :oops:ha bi de çarşambaya kadar tartılmayacağım :KK20:

İlk 2gün .

Sabah : 2 yumurta
Öğlen: tonlu salata . Yogurt.
Akşam : 1 kase çorba . Yogurt

3. Ve 4 günler

Sabah : meyve . Süt/ yogurt.
Öğlen : 4 köfte kadar et . Salata
Akşam : tav. 2 but . Salata .

Günde 3 lt su
2 kupa yeşil cay .

Bugün 1 hafta oldu kabızım o_O
Haftasonu annemdeydim ve sıfır kaçamakla güzel geçirdim. 1 aydır gormediğim yiğenim beni görünce çok şaşırdı teyzee bu ne diye kal geldi :)) 64 düm onu gorduğumde 5 kg farketmiş baya.
Yalnız 1 haftadır yediklerim içimde olduğundan 61.4 geldim ve kocaman bir midem var şuan .. acıkmadığım için yiyemiyorum ağzıma kadar doluyum.
Bu durumlarda içtiğim bi çay var ama çok etkili olduğu için herzaman içmiyorum. Bol su içip lifli beslendim. Kurukaysı yedim 3 gün boyunca aç ve tok karnına ama çaysız olmayacak sanırım.
Kahvaltı bildirimim şuanlık yok

günaydın kızlar aranıza yeni katıldım kahvaltım 1 avuc çiğ fıstık şimdide rezene ve anasonlu çayımı içiyorum bol eksiler :KK70:
Hoşgeldin arkadaşımmm:KK68:
Kızlar seda benim ilk topicden arkadaşım. Piko hastasıydı ve bebek sahibi olmak için diyet yapıyordu. Şuan 1 yaşında oğlu var ve tekrar kilo vermek için aramıza katıldı:KK60:

Bugün 1 hafta oldu kabızım o_O
Haftasonu annemdeydim ve sıfır kaçamakla güzel geçirdim. 1 aydır gormediğim yiğenim beni görünce çok şaşırdı teyzee bu ne diye kal geldi :)) 64 düm onu gorduğumde 5 kg farketmiş baya.
Yalnız 1 haftadır yediklerim içimde olduğundan 61.4 geldim ve kocaman bir midem var şuan .. acıkmadığım için yiyemiyorum ağzıma kadar doluyum.
Bu durumlarda içtiğim bi çay var ama çok etkili olduğu için herzaman içmiyorum. Bol su içip lifli beslendim. Kurukaysı yedim 3 gün boyunca aç ve tok karnına ama çaysız olmayacak sanırım.
Kahvaltı bildirimim şuanlık yok

canım, varsa hemen en az 3 kuru incir ye bi süre sonrada peşine şekersiz t.kahvesi iç

bu akşamda bi büyük bardağa 1 ceviz ve inciri bölüpte koy,sabah kalkınca hem iç tanelerinide ye
şifalı gelecektir inşallah

Hoşgeldin arkadaşımmm:KK68:
Kızlar seda benim ilk topicden arkadaşım. Piko hastasıydı ve bebek sahibi olmak için diyet yapıyordu. Şuan 1 yaşında oğlu var ve tekrar kilo vermek için aramıza katıldı:KK60:

o zaman yeni anne sedaaaaaaaaa sedaaaaaaaaa ya aramıza hoşgeldin :KK9:
bebişinde hayırlı olsun,güle güle,sağlıkla büyüt:anne:

canım, varsa hemen en az 3 kuru incir ye bi süre sonrada peşine şekersiz t.kahvesi iç

bu akşamda bi büyük bardağa 1 ceviz ve inciri bölüpte koy,sabah kalkınca hem iç tanelerinide ye
şifalı gelecektir inşallah
İncirim yokta bak bunu bilmiyordum deneyim. Cevizi kuru yiyorum ama oylede deneyim

Topic çok sessiz kaldı. Kızım bu aralar bırakmıyor beni. Onunla ilgilenirken telefonlada uğraşmak istemiyorum kaliteli vakit geçirmek için. Şu saat oldu sadece yatakları topladım. Spor yapmayacam bugun kırgınlık var üstümde boğazım batıyor. Bugun dinleneyim ki zaten yeni iyileşmişken tekrar hasra olmayım

Back