- 24 Kasım 2011
- 4.599
- 6.876
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam canımselam azimli kızlar
selam azimli kızlar
Selam
Tavada incecik yaptığım
ekmekten 2 lokmaya tereyağı ve bir t.k bal
Üstüne 1 bardak soda ben su ile karıştırıyorum
Biraz daha egzersiz yaptim.özellikle karın bölgesi.
Evet şekerimellerine sağlık afiyet olsun ne kadar da güzel olur
Evet şekerim
Ama burda önemli olan nokta sabretmem iki lokma aldım hemen çocuğa verdim gerisini.karnımı sodayla şisirdim çok tokum oh
afiyet olsunnn
cnm nasılsınnn bakalım
görüşemiyozzzzzzzzz
Canım sıkkın bu aralar
Bir sürü iş güç
Birçok insanın ağız kokusunu çekmek zorunda kal
Haybeden kendilerinin yapmaları gereken şeyleri yüklemelerine ses cikarama
Üstüne uğraş didin kilo vereme
Keyifsizim
Hiçbir şey yapasım yok
Her şey için zorluyorum hafta başından beridir kendimi
bende merak ediyon BAHARIII
Önemli değil canım sen sınavlarını çalış,sakin ol kafa yoğun ondan alıntı yapamissindirBir alıntı yapmayı bile beceremedim
Onun için bile öfkelenesim var kendime.
Sohbetlerinizi takip edemiyorum
Kusura bakmayın
Sınav haftası yoğun geçiyor
Afiyet olsun ye canim hiç bir zararı yok vücudu bazen şaşırtmak gerekiyormusAra 16.00
4 parça haşlama karnabahar ( yemeğe koymadım hepsini bir kısmını haşlama şeklinde sakladım)
Süzme yoğurt
Akşam kebabın dibine vuracağım
Ne kusuru canım sen çalışıyosun. Ben çalışmadığım halde yetişemiyorum:)))))))Bir alıntı yapmayı bile beceremedim
Onun için bile öfkelenesim var kendime.
Sohbetlerinizi takip edemiyorum
Kusura bakmayın
Sınav haftası yoğun geçiyor
Kebap kısmına gelene kadar maşallah dedim kıız ye ama dibine vurma bide benim içinde 1 tane fındık lahmacun ye korkma kalorisini bana yollarsın PAra 16.00
4 parça haşlama karnabahar ( yemeğe koymadım hepsini bir kısmını haşlama şeklinde sakladım)
Süzme yoğurt
Akşam kebabın dibine vuracağım
Hahaa bugunde arkadaşım şoma ağızlı olduğumu söylüyordu :)))))))))dry_ik kız benim misafirler 2 kilo kestane alıp kesmişler, akşama yiyecekler , sende gel yardıma o kadar dedin dedin bak oldu
EstağfurullahNe kusuru canım sen çalışıyosun. Ben çalışmadığım halde yetişemiyorum:)))))))
Kebap kısmına gelene kadar maşallah dedim kıız ye ama dibine vurma bide benim içinde 1 tane fındık lahmacun ye korkma kalorisini bana yollarsın P
Hahaa bugunde arkadaşım şoma ağızlı olduğumu söylüyordu :)))))))))
Oyyy kiyamam nedir bu çektiğimiz ama değecek midede bu yemek düzenine alışacakÖğlen elma yedim
Akşam ama 3 de:)
* yeşil mercimek yemeği
Ekmek yok
6 gibi
*2si1 kahve
2 tane büküvi
Çok acıktım ama kasacam kendimi zaten tok gezmek nasıl bir histi unuttum